Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 644
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
İbrahim Çelikkol с член на екипа на снимачната площадка на комерсиалния запис Whirl Coffee. В момента те снимат в дома си в Riva konakları в Рива, Истанбул.

https://www.instagram.com/p/CsMTmDGoolK/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/CsMUjh3oT9z/?hl=bg

вече се обърках , нощни  снимки за сериала  , кога за рекламата и то в домът му / който май щеше да продава / , с али , с натали /фейк снимката
татуси и на другата ръка ли има или снимката е огледална

за по  сигурно "'да му предложа" забавление нали  обичаше екстремни спортове

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 21:28 от kmaroo

# 226
Още снимки от домът на Ибо в Рива/още не е продаден/ за снимките на рекламата за кафето!

И Моон се вижда на монитора.

И Натали присъства,облечената в бяло до вратата!

Снимката е завъртяна,защото татуто на Ибо е на лявата ръка и е до лакъта и трябва да се вижда,а тук не се вижда,както е публикувана снимката.

Скрит текст:
Изглежда,че тези дни не се снима в "Птичи полет". Бирдже също от вчера е в Измир/Чешме за заснимане на реклама на DAGI за дамско облекло.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 22:46 от Lati-g

# 227
като че ли в трети сезон присъствието на   Кенан / ибича / ще е по - малко / съдя от поставяните  в темата снимки от сет и ми е любопитно Кафето  защо точно в неговата къща се заснема ?

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 22:50 от kmaroo

# 228
kmaroo,обяснимо е защо Ибрахим снима рекламата в домът му.Освен хонорара за участието му,той ще получи  пари за наем и в същото време си прави реклама на къщата.Както казваме"с един куршум,два заека оцелва" Smiley....Умно ни е момчето!

# 229
ами и аз така си мислех. само че  ,че без  да иска наем от рекламата - да  е благотворително
то в случая  и друг  от екипа може да си предложи къщата
ама както и да е , всеки си знае сметката  

на  натали  , лицето  и не се вижда , но щом я разпознаваш , може да живеят заедно в къщата

Скрит текст:
ето и бирже си има допълнителен бизнес

приятна почивка

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 23:15 от kmaroo

# 230
Здравейте! Flowers Hibiscus

До сега днес имаме клип от сета на "Птичи полет 3".Екипа е пред вход на сграда.На снимачни столове седят Ибрахим и Натали,а Бирдже е права.Натали е в дънково  облекло,а Бирдже в бял костюм.Снимки от клипа.Оказа се,че клипа е от 26 април!

Нови снимки и на Али!

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 17:12 от Lati-g

# 231
https://www.instagram.com/p/CsOLKrvoCXx/?hl=bg

стилиста на ибича колко е  галантен
 интересно натали   работа ли  има на снимките или ей така за компания

с  лодките на ибича какво се случва ?

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 21:00 от kmaroo

# 232
И Натали ли тръгна по снимачните площадки? Защото преди така беше с Михре.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 233
евентуално  и тя да го ревнува от бирже / както  преди се пишеше  тук за михре Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 20:47 от kmaroo

# 234
Не се научиха една от друга какво да не правят.Joy

# 235
якут ,много ми харева отговора ти Yum

# 236

Най после се появи текста на интрвюто за списание Marie Claire Türkiye Men м.май с Ибрахим Челиккол!

Публикувам ви го с превод на Гугъл!

Можете ли да кажете, че сте щастливи?
Аз, синът ми, имам добри новини за сегашното си здраве, но съм щастлив. Иначе разваля химията на човека, обикновено избирам да съм щастлив. Обичам да се забавлявам и да се смея, освен това съм забавен човек, противно на това, което изглежда. Да бъда с моите приятели и настоящи приятели, да прекарвам време с тях ме кара да се чувствам толкова добре.

Живееш ли живота такъв, какъвто идва? Имате ли страхове и притеснения?
Опитвам се да живея живота такъв, какъвто идва. Все още се уча, все още имам нови преживявания. Не е лесно за емоционален човек като мен да управлява безпокойството си.

Ако трябваше да направите ретроспекция на собствения си живот,как бихте започнали да го описвате?
В малко, скромно, трудолюбиво семейство; Живот,който не се вписва в калъпа.Израснал съм с любов, спорт, музика, природа и невероятни приятелства, преживял съм много, опитвам се да се уча от всичко, което той е научил в замяна на всичките му преживявания, стерео неживият живот понякога е бил в противоречие с шаблона..
Как възпитанието ви в семейство, доминирано от жени, промени виждането и подхода ви към жените?
Как мъжът, в който си станал днес, е допринесъл за душата ти?

Израснах с жени, мама, сестра, леля, баба.... Накъдето и да се обърна, има жена. Толкова съм благословена. Тяхното проникване в живота и истините, които утвърждават от време на време, все още ме удивляват и ми дава сила. Чувствам се толкова късметлия за това
Визията, погледът върху живота, идеите и страховете на Ибрахим Чиликоле е много чувствителен човек, който знае как да използва популярността си за по-добро бъдеще
Каква е вашата подготовка при стартиране на нов проект?
Опитвам се да се изолирам и да бъда със себе си, за да мога да създам всички личностни черти, както и да го изтискам до граници, за да достигна ролята, също така да се фокусирам върху външния вид и вътрешното усещане.

Нямам проблем да изляза от характера, мисля, че го балансирам доста добре, не ми е трудно, независимо колко си талантлив и колкото и образовано да играеш, е работа, която вършиш с емоциите си, става въпрос за способността да достигнеш до много характери. Най-влиятелната роля за мен беше Гюл Али сериалът "Семейство Карадааг" освен това беше началото на кариерата ми, има и приятелствата, които създадох, хора, с които работех и спомените, които имах с жителите на села Адатиби и Ишелюрт, винаги са специално за мен.

Доволни ли сте от постигнатото през кариерата си?
Да, всичко е свързано с пътуване в живота и кариерата, това е много дълго пътуване. Колкото и да си успешен, растежа е непрекъснат процес. Израснах с жени навсякъде, където обърна глава имаше жена, виждането ѝ за живота ме изненадва и оказва огромно влияние върху мен, има умели жени, строители, жени, които са самостоятелно заети и управляват живота си . Чувствам  Техният възглед за живота и фактите, които изтъкват, когато е необходимо, все още ме учудват и ме укрепват.Една от най-близките ми приятелки Бирце Акалай и моят мениджър са жени. Умели жени, продуктивни жени, изправени на крака, борят се...
Да живеят дълго.

Какви отношения поддържате с детето си? Какъв баща си?

Не обичам да живея връзките си в живота си в рамките на някакъв модел или граница. Такъв е и синът ми Али. Имаме много силна комуникация. Но нашата връзка е сплотена баща-син, където се забавляваме много заедно и се отглеждаме един друг. Али е най-голямото и най-удовлетворяващото „добро нещо“ в живота ми!
Синът ми Али е най-голямата благословия в целия ми живот, че връзката ни расте толкова силна отвъд стандартите и границите, всичко това, което обичам да правя сам, станах да правя със сина си, както и упражнения, готвене и музика.
Какво най-много обичаш да правиш с него?
Всъщност всичко, което правя с него, е толкова забавно. Миене на коли, разходки сред природата с Моон, спортуване (тази година започнахме да караме сноуборд), готвене, слушане на музика, гледане на анимационни филми, ходене на почивка са само малка част от тях.
Щастлив ли си?
 Обикновено никой не е щастлив през цялото време, но като цяло аз избирам да съм щастлив
Обичам да се забавлявам, аз също съм комик, за разлика от мен.
 Да се чувстваш наблюдаван през цялото време е трудно за човек, който обича „свободата“, но все пак се опитвам да не се вкопчвам в тази идея.

Какви са вашите силни и слаби страни?
 Инат, гордост, съвест и състрадателна чувствителност към социалните въпроси: Участвах в проект на неправителствена организация за привличане на вниманието към мястото на жените в обществото и равенството. Сега с идването на лятото ще правя гласовo озвучаване на симулатор, за  привличане вниманието към пожарите, мисля, че всеки трябва да даде своята роля за по-добро бъдеще.

За страха и тревожността:
Аз съм много емоционален човек, тревожността не се справя лесно.

Какво търсиш в живота?
Нови преживявания и още знания
Какво научихте от актьорството, от тези герои, от историите, в които участвахте?
Навсякъде и във всяка епоха има различни истории. Научих, че историята на всеки е различна, всичко започва с голямо осъзнаване и приемане.

Мислите ли, че се познавате добре? Какви черти на характера виждате, когато погледнете отвън?

Въпреки че се познавам много добре, не ми е трудно да се самоопределя. Но все пак мога да кажа; Аз съм емоционален, енергичен, адреналинолюбец, който обича живота и живота, стреми се към всичко, което иска да постигне, работи, стреми се към него. Този, който може да направи всичко за дарбата си и показва тази смелост винаги, във всяка ситуация...

Обичате ли да сте популярни? Какъв вид Ибрахим Челиккол ставаш, когато влезеш в къщата и затвориш вратите?
Силата да достигаш и да влияеш на хората е много специална и ценна отговорност, но чувството да бъдеш наблюдаван през цялото време е трудно за свободолюбив човек като мен. Един и същи мъж съм, когато влизам и когато излизам от къщата.

Живееш ли живота такъв, какъвто идва? Имате ли страхове и притеснения?
Опитвам се да живея живота такъв, какъвто идва. Все още се уча, все още имам нови преживявания. Не е лесно за емоционален човек като мен да управлява безпокойството си.

Изглеждате като социално чувствителен човек. Имате ли планове за бъдещето, като работа със социални организации или работа с НПО?
Не съм влизал директно в системата на работа на НПО. Но заедно с Нил Караибрахимгил помогнахме на една неправителствена организация да привлече вниманието към положението на жените в обществото, работата и равенството.

Участвахте в помощ по време на земетресението. Какво беше преживяването за вас? Достигнал ли е точка на осъзнаване на живота?
Все още не съм го преодолял и никой не трябва да се освобождава от него, но трябва да се извлекат поуки. Загубихме много хора, много загубиха грижата за себе си, а други са много притеснени как да продължат живота си. Това не са лесни неща. Преживяхме страхотно събитие, което изисква солидарност не само в краткосрочен, но и в дългосрочен план. Като човек, който е преживял земетресението в Измит и познава сеизмичната реалност на тази страна, мисля, че всеки трябва да изпълни своята роля за бъдещето.
Как се подготвяш за роля, можеш ли да ни разкажеш за този процес?
В началото се опитвам да се изолирам и да бъда сам със себе си и да смилам характеристиките на героя.
След това чета, гледам и наблюдавам други герои, подобни на героя. Определено има майстори, които консултирам, водя дълги разговори с тях. Има и период, в който обръщах специално внимание на лъжите и на себе си психически. Ако има специална диета, спорт, частни уроци, които ще взема, наблягам на всички. Накратко, опитах се да пасна максимално на ролята - от външния вид до вътрешното усещане.

И така, как се излиза от тази роля, когато един филм/сериал свърши? Лесно ли е като преобличането за вас или отнема време, за да се откъснете от този характер и да се освободите от влиянието му?
Нямам проблем да изляза от характера. Мисля, че става дума донякъде за вашите притеснения в личния ви живот, вашата среда и вашите интереси. За неща, които ме занимават, като Ейбрахам. Става въпрос за интеграцията на работа и живот. Мисля, че съм го балансирал добре. Така че мога да кажа, че не ми е трудно.

Как виждаш актьорството?
Какво най-много обичате в тази работа?

Актьорството е емоционална професия, която много се отъждествява с моя характер. Без значение колко талантлив сте или колко сте образован, актьорството е работа, която вършите с емоциите си. Това е любимата ми част; да бъдеш колоритен, всъщност да можеш да отидеш в много различни времена и да вдъхнеш живот на много герои и много емоции. Силата да достигнеш до мнозина.
Доволни ли сте от мястото, където се намирате в актьорството?
Разбира се, много се радвам. Но и животът, и кариерата са дълго пътуване и вие продължавате да се учите всяка секунда от това пътуване. Мога да кажа, че това винаги е допринасяло за моето обучение.

Какво търсиш в този живот?
Търся нови преживявания и да науча повече

Имате ли притеснения за бъдещето? В каква Турция мечтаете да живеете?
Имам надежда за бъдещето. Много обичам страната си и нейния народ.
Независимо от своя език, религия или вяра, всеки, който живее в тази страна, също обича тази страна. Мечтая за бъдеще в страна с високо ниво на просперитет, където всеки живее свободно, уважава се един друг, идеите се изразяват свободно, достъпът до информация е неограничен, всеки се третира честно и честно.

"Не обичам да живея в ограничения"
Той е силно чувствителен,достатъчно съзнателен,за да използва популярността си за по-добро бъдеще.Събрахме се с Ибрахим Челиккол,Кенан от "Полетът на птицата",за да говорим за неговата кариера,социални проблеми и възгледи за живота.

Интервю:Serli Gazer
Снимки:Mehmet Erzincan
Стайлинг:Bengisu Gürel

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 16:15 от Lati-g

# 237
ясно волеви човек е ибича , голям работохолик ,перфекционист  и устремен към върхът в кариерата си , верен и самоотвержен приятел , най - вече любящ ,  отговорен и забавен  баща .човек с гражданска позиция , милеещ хората  и родината си.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 13:01 от kmaroo

# 238

Вече имаме актуални снимки за връзката на Ибрахим с Натали Ярджан! Flushed  😍 💕

Ибо и приятелката му Натали... Ибрахим Челиккол бе забелязан за първи път в Каракьой с приятелката си Натали Ярджан. Ибрахим прегърна приятелката си, която се паникьоса когато видя репортерите и каза...  "Какво правиш? Нямаме какво да крием, отпусни се любов моя".

Въпреки,че не възприеман тази връзка/разликата в годините/,продължавам да следя и гледам любимия си актьор и му се възхищавам от сърце и наистина не ме интересува с коя е партньор в личния живот.
Неразбирам толкова криеница от август какво се промени ,че реши сега да се покаже. Защо се криха 10 месеца ??

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 09:36 от Lati-g

# 239
да са живи и здрави

и да летят от щастие

Общи условия

Активация на акаунт