Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 647
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
В крайна сметка, това, че е известен, не значи че е длъжен да държи личния си живот на показ. За разлика от Михре, която непрекъснато спамеше в инстаграм, Натали използва социалните мрежи само и единствено да популяризира своята работа. Явно тя е тази, която няма нужда да парадира с връзката си и не иска да е в светлината на прожекторите. Което е разбираемо - тя е първата официална връзка на Ибо след развода. Много фенове вярваха, че Ибо и Би наистина са влюбени и т.н. - представете си на каква критика би била подложена и тя.
Има много известни личности, които ревностно крият личния си живот, имено по такива и не само причини.
Бирдже също изключително рядко е качвала снимки със своите партньори. Тя е привлекателна и модерна жена, надали и в момента е необвързана.
И какво ще рече разлика в годините? Щом се обичат и им е хубаво заедно - всичко е наред. И двамата имат децата и личен живот. Не са по на 20 години,  та някой да ги критикува, че те първа трябва да създават семейство. Или единия партньор като е по-възрастен - да мре, няма право на любов или трябва да се влюбва само в набори и по-големи?

# 241
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес от сутринта снимките на "Птичи полет 3" са продължили на това място,което е хотел 5 звезди с жилищна луксозна част.

Задавах си въпроса "Защо след 10 месеца ,Ибрахим показа най после снимки с Натали Ярджан".След като си разгледах архива от миналата година,открих тази снимка на Ибо с бившата си жена,които бяха интервюирани от Тв100,преди предстоящото излъчване на "Птичи полет 1".

За мен е кристално ясно защо е направено всичко това.  ИНТЕРВЮТО на Ибрахим с бившата му съпруга беше редактирано, от кого не знам, но беше показано на обществеността като щастливо семейство. Всички знаем какво се случваше тогава и какъв беше резултатът накрая/развод/ Сега имаме същия сценарий, защото втората част от сериала скоро излиза в платформата Netflix, която има големи очаквания от този проект. Това маркетинг ли е или нещо друго, не знам.!?.  Защо е чакал толкова дълго, за да официализира връзката си (ако изобщо има връзка) преди излъчването на сезон 2, който сам е пуснал?? ? На тези снимки, моето лично мнение е, че не успях да видя Ибрахим Челиккол като влюбен мъж, за съжаление. Това, което видях, изглеждаше като предварително уговорено бизнес сътрудничество с пресата.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 14:55 от Lati-g

# 242
не мога да отговоря на въпроса ти за действията на ибрахим
дали са умишлено дадени  интервюта  ,публикувани лични   снимки  , не знам  подробно  какво  му се е е случвало  в живота / а и мен не ме вълнува /
 някой артисти са обвързани с договори  особено когато  има излъчваща  се  с тяхно участие продукция от друг  артист имам впечатления    къде и как да се представят на почитателите си

# 243
Цитат
kmaroo-не знам  подробно  какво  му се е е случвало  в живота / а и мен не ме вълнува /

Ако си фен на дадена личност/в случая артист/,не може да игнорираш случващото се в живота му и близките до него хора,още повече, когато той прави публично достояние или папараците.Феновете се интерисуват от давани интервюта,стари снимки публикувани от него или роднини,приятели,снимки зад кадър на проектите му,ровейки се в интернет пространството.Така се изгражда в съзнанието ни образа на личността.По този начин решаваме,дали ще продължим седването му и проектите му!От много години съм интернет пространството и съм се интерисувала от няколко турски артисти,дори съм присъствала на лични срещи на тях с фенове и все още се интерисувам от тях и следя участията им в проекти.Имам и лична група във ФБ за един от тях.Това не го правя с цел "клюкарстване"за личността...Ако тази тема за Ибрахим Челиккол е създадена не за личността му,а само за проектите му,то какво да се обсъжда в нея ,когато не се излъчва негов нов проект!? Не зная дали следите колко участници от БГмамма влизат да прочетат,какво е публикувано в Темата на ИБО,то да ви информирам,защото това ми е интересно и следя,средно по 100 посещения има на ден,което говори за интерс към случващото се с него и живота му!
Аз мога и да спра да споделям случващото се с Ибрахим,но какво ще стане с тази тема!?
Имам някои интересни неща за Натали,новости за Али,но няма да ги споделя щом не ви интерисува.
Бъдете живи и здрави! От мен толкова и до тук с тази тема за Ибо!

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 17:30 от Lati-g

# 244
аз съм писала за себе си , не съм отговаряла от името на съфорумки

фен съм на  ролите му,  които са ми харесали . така съм си преценила , не се задълбочавам  да търся и помня   информация за  ибрахим

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 01:37 от kmaroo

# 245
Няма нищо лошо да си отдаден фен на даден актьор. И все пак, животът е негов, а не на феновете и има право с кого да бъде във връзка, кого да обича и какво да споделя за личния и любовния си живот. И не е редно да го съдим точно ние с кого е избрал да е влюбен. И аз харесвам Бирдже, но ще приема връзката му с Натали без да търся спекулации.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 14:06 от titka2

# 246
Здравейте!
Поздрави от Ибо, който е в Гърция Blush

Във връзка с разните конспиративни теории, за "редактирано" от някого видео от миналата година, както пише в пост 241, ще кажа, че видеото не е от 2022 (миналата година), а от 2021г., когато се засне първи сезон на "Птичи полет".
От тогава е видеото и ако потърсите назад в темата, ще го откриете Blush
Ето снимки от него:

Кратка ретроспекция в картинки, за неразбралите Blush
Месеци април-май 2021 г. - заснемане на "Птичи полет", първи сезон.
Интервюто, за което става въпрос.

Ибрахим и Михре са все още в добри отношения.
Следва рожденния ден на Бирдже, 19.06.2021

Следва рожденния ден на друга тяхна приятелка, в Кападокия. Няма да ви търся снимки, има много.
Следва семейната почивка на сем. Челиккол. Вижте датата на публикуване на снимката:

Още снимки от тогава:

Следват горските пожари през месец август. Ибо взема участие в гасенето.
В началото на септември цялото семейство на Ибо заминава за Южна Турция, където започват снимките на "Имало едно време в Чукурова". Имаше снимки на семейството им в колата и в хотела. Но не ми се занимава повече да ги търся. Някъде през месеците октомври-ноември 2021 г., отношенията на Ибо и Михре се обтягат и те се разделят. Другото го знаете. Разводът им е на 11.05.2022 г.
От средата на месец Септември 2021 г.до 28 май 2022 г. Ибо участва в четвърти сезон на БЗЧ. Имаше видео, направено от тв100, през месец март 2022 г., но то беше във връзка с контузията на Ибо при тренировка във фитнеса. Тогава за пръв път журналистите го питаха за развода му.

Премиерата на "Птичи полет" мисля, че беше на 03.06.2022 г.
И така, въпросът ми е за какви точно манипулации и на кое "видео от миналата година" става въпрос?!

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 07:13 от Juls1

# 247
джулс , много зареждащ фотос си споделила Hands Ok Hand

сега видях ,допълнила си си включването  след топлата  гръцка среща
 за снимките   с михре и ибича  ,али  се сещам
 а отговора ти   е към по - преден пост

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 21:00 от kmaroo

# 248

прекрасни ,  красиви    моменти  с двамата

# 249
Ибрахим Челиккол е рекламно лице на марката кафе "The Whirl Roastery".
Тази вечер има събитие с промоционална цел на тази марка. Разбира се, и рекламното лице присъства Blush

На горната снимка е с организатора на събитието Мерт Дивинли.

Ето още малко снимки от мястото на събитието

Ето как изглежда кафенцето Blush

# 250
Много хубаво се е барнал. Абе красавец си е.

# 251
джулс , фино  си ни  поднесла кафето- мерси

https://www.instagram.com/p/CsrUTmdoc1-/?hl=bg

клип с ибича  към марката - гледах го с удоволствие

той  се е погрижил и за музиката  на събитието
https://www.instagram.com/p/CsrW3s2ITXj/?hl=bg

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 00:04 от kmaroo

# 252
И Натали е на партито на "The Whirl" тази вечер!
Връзката им излезе на светло Blush

Ето снимка и от профила на Реджеп Пехливан, съпруга на сестра му. Всъщност това е вече е нещо като семейна снимка Blush

# 253

спокойствие и наслада

джулс , честно казано - хубава и искрена семейна снимка

# 254
И снимка от профила на сестра му Аслъ, отново присъства Натали Blush

Кмаро, благодаря ти за информацията,че Ибо е бил диджей Blush

Общи условия

Активация на акаунт