Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 655
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
джулс Flowers Herb   https://www.instagram.com/p/Cso7A-vozrn/?hl=bg и фризьор даже

рекламата  истинска , реална  свързана със земята ,морето  , природа . ибича си е в свой води тук , изпълва я с живот

# 256
Здравейте!

На вчерашното парти Ибо е дал кратко интервю, в което освен за кафето, е казал няколко думи и за сериала "Птичи полет":

Превод: "Сега снимаме 3-ти сезон"

Превод: "Снимките ще приключат на 6 юни".

Същото инфо за края на снимките се вижда и тук:

Да се надяваме, че няма да бавят много излъчването!

# 257
и   после ваканция / евентуално  / 
не знам ибича да има заявени проекти
 казваш джулс - да сме в очакване / все още предполагам ,че ще е на есен ,дано да се лъжа /

# 258
От пресата днес Blush

"Рекламното лице на марката The Whirl, Ибрахим Челиккол дойде на събитието с приятелката си Натали Ярджан. Известният актьор отговори на въпроси за Ярджан така: ,,Щастлив съм, че е тук. Тя е моето съкровище. Тя ме подкрепя с присъствието си. Много й благодаря."

Снимка от видеото за рекламния клип

# 259
джулс ,
Скрит текст:
дано нямаш против ,че слагам след поста ти и   видеото на ""перчемчо "'  Blush

https://www.instagram.com/p/CswTxmMIRF2/?hl=bg
може би част от интервюто

https://www.instagram.com/p/Csu5MVroOrG/?hl=bg
и превод     / автоматичен /  ако е за него
✨️„The Whirl x İbrahim Çelikkol Invitation“ The Whirl навлезе в новата ера в Backyard със своя посланик на марката İbrahim Çelikkol.
✨️Посланикът на марката Whirl, Ибрахим Челиккол, обобщи чувствата си със следните думи: „Както на много от вас, кафето придружава много моменти от деня ми. Затова е наистина важно да мога да опитам кафе и да изпитам добро кафе.
✨️Ако Трябва да си призная; След като опитах кафетата на The Whirl, реших да се разходим заедно. След това направихме забавна реклама. ✨️Филмът представя на
нашите зрители част от моя истински живот. Като любител на кафето се радвам да бъда посланик на The Whirl“. Ибрахим Челиккол

https://www.instagram.com/p/CsvkR_xIJZT/?hl=bg

интересно представен откъс от рекламата на кафето

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 07:44 от kmaroo

# 260

https://www.instagram.com/p/Cs06UdRI3tS/?hl=bg
исторически филм

https://www.instagram.com/p/Cs0SkBFoIx7/?hl=bg 

отново хуманна постъпка-  /ей това е важно за мен /

# 261
Здравейте, появи се инфо от Бирсен Алтунташ относно нов проект на Ибо, след приключване на снимките на "Птичи полет" Blush

Очертава се някакъв "исторически" сериал за религиозна личност. Ще видим дали Ибрахим ще приеме ролята.

# 262
джулс ,  до колкото знам историческия  жанр дава голяма възможност за сценарийна интерпретация . ако ибича приеме предполагам ще се справи блестящо.той нали  снима за такъв  сериал ,но нещо не го излъчиха. .
 лично предпочитам драми

# 263
Привет, момичета! Hug
Джулс, радвам се на завръщането ти. Purple Heart [
b] Кмаро[/b], благодаря, че участваш в  "поддържането на  огънчето"  в групата. Blue Heart
Новината е страхотна. Само да не се получи като иранско-турската копродукция за Мевляна, която от няколко години я чакаме и не излиза. Тъкмо в образ на такъв суров следновековен воин исках да го гледам в следващия му проект и е на път да се сбъдне, а от доста време си го пожелавам, пък и в трейлърите на неизлъчения филм го видяхме колко е забележителен. Може би и затова са се спрели на Ибо за ролята. Сериалът е замислен  за три сезона. Ха дано, че неговите ангажименти приключват обикновено  около тридесетина серии, а три сезона са си между 80 и 100 епизода. Да стискаме палци на Ибо и дано кастът да е зверски добър.

Според вас дали ще се доближава до визията на онзи актьор изиграл Салахаддин Аюби от филма "Небесно царство" (много ми е любим и актьора много го харесвам, казва се Гасан Масуд, роден е в  Тартус, Сирия)?
Ето как изглежда:

# 264
якут Flowers Rose ти май каквото си пожелаваше / относно ибрахим / то ставаше - така,  че вероятно ще  имаш шанс Yum

едва ли ще има компромиси от страна на ибича  с постигането на визуалния ефект на образа .

# 265
Здравейте момичета Blush

Снимка на екипа от завършването на "Птичи полет", няма да има други сезони.

Ибрахим се е отправил на ваканция по море с приятели Blush

Натали не се вижда с тях, явно са "по мъжки", а ваканция с Бирдже, като през миналата година,  едва ли ще има вече. Много му се слагаше Бирдже, но получи своя отговор, Ибрахим предпочете приятелката й. Дори връзката им да не е сериозна, сложи край на желанието на Бирдже да говори по медиите, че Ибрахим е нейната "сродна душа".
Всичко хубаво и на двамата!
А на вас - приятна неделя!

# 266
Мерси джулс. Хубава и ползотворна почивка на целия екип от "Птичи полет". Ибича е "оформил" лятна прическа Blush.
 Нека отмаря,  както на него му е по душа. Да събира сили / нали се очаква  включване в дълъг проект/

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 11:17 от kmaroo

# 267
Ех, не иска да ни зарадва с една снимка без блуза. Да видим резултата от усилинети му тренировки. Да оплакнем окото. Grinning

# 268
Здравейте!
Това лято започва малко "сушаво" откъм инфо и снимки 😀

Видях в инстаграм снимка на Ибо с кучето му, пишеше че е отскоро.

Но на профила на Бирсен прочетох, че бившата партньорка на Ибо от "Милост", Йозге Намал, след 9 години отсъствие, е решила да се върне на екран. Ще сложа директно превода на инфото с гугъл-преводач:

Няколко снимки от времето на "Милост" Blush Heart

# 269
джулс ,сладурски спомени си сложила
Скрит текст:
за мен нови ,може би са зад кадър

неговата снимка /съдейки по косата/  предполагам е от преди началото на ваканцията му .
Скрит текст:
видях пак фитнес клип - но няма да го слагам , че ми неприятен с това "напъване"

Общи условия

Активация на акаунт