Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 658
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
https://www.instagram.com/p/CteAb_9olWq/?hl=bg
али  сериозно навлиза Simple Smile  във водния спорт Swimmer
и тати е полуизпулнил  поръчката за" наслада за окото "

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 16:45 от kmaroo

# 271
Ибо е дал интервю за вестник "Хюриет Пазар"

"Най-голямото ми откритие беше бащинството".

Говорихме с успешния актьор Ибрахим Челиккол. 3a новите му проекти, какво са му донесли 40-те години, инстинкта му да се втурне да помага в случаите на природни бедствия, за мускулите му, които нарастват, за новата му връзка, за приятелството му с Бирдже Акалай. Ибрахим Челиккол разказа за връзката си с 3,5 годишния си син Али: "Баща и син, обичаме да ходим на почивка. Ходим само двамата за по 2-3 дни при всеки повод."

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 22:24 от Juls1

# 272
https://www.instagram.com/p/CtmNDCNILS1/?hl=bg

и малко трудова дейност - по операция отводняване

# 273
Снимки на Ибо, от фотосесията за "Хюриет Пазар"

# 274
джулс,  прощавай моля ,
но  с удоволствие добавям към поста ти мъжкарски сладурското    видео  към сесията
https://www.instagram.com/p/Ctmx7NwIOv1/?hl=bg

и снимки

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 12:44 от kmaroo

# 275
Интервюто на Ибо, взето от Хакан Гендже за вестник "Хюриет Пазар"

Уговаряме си среща в студиото, рано сутринта. Той е много красив, както винаги. Един от онези, които могат да бъдат с много сладка усмивка и с твърд поглед. Наскоро той сподели спортни видеоклипове в социалните мрежи. Той наистина е във форма и има хубави мускули.  Започваме....

"В живота винаги има промяна. Промяната означава развитие за мен. Поглеждайки към последните ми 3 години, най ценното ми постижение беше моят син Али. Той е най-скъпото ми.
Отдавна не съм говорил с теб. Пандемия, земетресение, което изгори сърцата ни... Преживели сме много неща, които не можем да пренебрегнем."

* Някои възрасти в живота изглеждат като повратни точки. Като 20-те, 30-те... Сега сте в 40-те. Изправяли ли сте се пред живота и себе си, правили ли сте нови открития за себе си?

И.Ч: Най-голямото ми откритие беше бащинството. Никога не съм изпитвал друга емоция, която може да повлияе толкова много на живота на човек.

* Кой беше най големият урок, който научихте от живота през този семестър?

И.Ч: Всяко преживяване е опит, а преживяванията развиват и трансформират хората. Ако не се научите, продължавате да правите същите грешки. Опитвам се да се науча да се трансформирам.

* Щастлив ли сте в момента? Какъв сте?

И.Ч: Как изглеждам от там? (смее се). Не знам какво виждаш, но, като цяло, съм щастлив човек.

* Днес е Денят на бащата. Вашият син Али е на 3,5г. Говорихме с Вас, когато Али беше току-що роден. После за чувствата, когато го прегърнахте за първи път, тогава казахте: „Това, което малкото телце те накара да почувстваш, е много дълбоко.“ Вече минаха няколко години.

И.Ч: Той е много различен, всяка възраст е много интересна и ценна... Той расте и ме учи на много неща, докато израства. Най-голямата разлика оттогава насам, е, че се е увеличило нашето общуване... Обичаме да ходим на почивка двамата, баща-син. Ходим сами за по 2-3 дни при всяка възможност. Страхотно е, че детето ви е вече осъзната личност, която споделя желанията и чувствата си с вас.

*Последният път, когато Ви видяхме в дигитален проект, беше една история за амбиция... Какво е мястото на амбицията в живота ви?

И.Ч.:Мога да кажа, че 40-те години са възрастта, когато съм освободен от амбиции. Може да имам малки амбиции, свързани с работата ми. Ако ме  впечатли някой герой, може да се увеличи амбицията ми. Но каквото и да правя, искам да го правя добре. Аз работя, за да го постигна, влагам големи усилия; ако това се нарича амбиция, значи съм амбициозен.

*В същия проект (Птичи полет). Наблюдаваме и хора, които се борят за кариерата си и смятат почти всичко, като допустимо за постигане на успеха. Това валидно ли е за Вас?

И.Ч: Изобщо не е валидно. Подобен свят е далеч от мен.

*Как сте със социалните медии?

И.Ч: Докато спортувам или споделям време със сина ми Али, не ги следя много.

* Имате ли фалшив акаунт?

И.Ч: Не се замислих какво е фалшив акаунт (смее се).
Толкова много...

*Не е нещо лично

*Все пак социалните медии са в основата на живота ни. Колко дълго живеете с истините в социалните медии? Или доколко се вживявате в рецензиите там?

И.Ч: Предпочитам да получавам критики от обкръжението си и се вслушвам в тях. В социалните мрежи мога да взема под внимание само коментарите на хора, които познавам.

*Имате 15 години в актьорството... Кое е най-голямото учение в професията Ви, според Вас?

И.Ч: Чувствах се толкова непривично, когато за започнах. Мисля, че актрьоството ми даде много. Да бъда някой друг, да изобразявам личности, които никога няма да срещна, ми позволява да съпреживявам с тях. Много обичам професията си. Голямо удоволствие е сам да създадеш друг персонаж, да го измислиш, да го пресъздадеш с неговите жестове и мимики. Но мисля, че най-вълнуващото е „3-2-1, старт". Моментът, в който всичките ти мисли се превръщат в действие.

*Какво се промени в сектора и актьорството за 15 години; положително и отрицателно?

И.Ч: Индустрията е в постоянна промяна. Особено след като дигиталният свят навлезе в живота ни, всичко се ускори. Работата за дигитална платформа е добра за развитието на историята и героя, но ми липсва излъчването на екрана.

* През последните години актьорството се отъждествява с популярност, слава и много доходи. Ще ми кажете ли, като човек, който се занимава с тази работа от години, всичко ли е толкова красиво и лесно?

И.Ч: Нищо не е толкова лесно, колкото изглежда. Всяка работа, всеки проект е предизвикателство. Мога да ви разказвам за нашите трудности с часове. Трябва да направим отделно интервю само за този въпрос.

* Актьорството е изкуство, с визуално възприятие. По целия свят това от години се обсъжда. Какво мислите?

И.Ч: Ние правим визуална работа, вярно е, но ако оценяваме визуалността само по физически признаци, ще направим грешка. Например, за Ал Пачино, можете ли да кажете, че е най-красивият мъж на света? Но той притежава светлина и такъв талант, че блести на екрана с образа, който представя. Има много подобни примери по света. Мисля, че вече са решили формулата и дискусиите продължават напразно.

* Какво е Вашето виждане за ситуации, като брой на последователите в социалните медии и поемането на роля, свързана с това, т.е. поставянето ви във водеща роля?

И.Ч.:Има различни ситуации, разбира се. Ако някой има много последователи, но няма талант, така или иначе не може да получи награда от публиката. Ако го направи, значи той също има някакъв талант, който може да покаже на последователите си. Не съм толкова жесток да ги осъждам. Всъщност и при малко последователи, може да сте великолепен, талантлив актьор, който трябва да се види.

*Ако можехте да промените едно нещо в индустрията, какво би било то?

И.Ч: Телевизионното екранно време. Всяка седмица ние заснемаме по един филмов епизод с времетраене до 150 минути. Бих искал да мога да променя това от името на всички заинтересовани страни в индустрията. Снимачните екипи работят в най-добрите условия, но работят по 12 часа на ден. Трябва да се срещнем при по-разумни условия и за да имаме възможност да се справим по-добре, предвид факта, че турските сериали доминират по света...

*Какви са новите ви проекти?

И.Ч: Последно, заснехме много приятна реклама за марката кафе "The Whirl", на която аз съм рекламно лице на марката. Представя част от моя истински живот на публиката. По време на фазата на разглеждане проекта, много ми хареса, че сценарият отразява живота на човек, който пие кафе много пъти на ден и показва значението на кафето в живота ни.

*Казахте: „Това представя част от моя истински живот.“ Какво е мястото на кафето в твоя живот?

И.Ч: Както при много други, кафето съпътства различни моменти от моя ден. Преди да изляза от вкъщи сутрин, да отида на кайт следобед или да се прибера вечер... Накратко, аз съм любител на силното кафе.

*Спортът играе голяма роля в живота Ви. Изградихте хубави мускули. Колко дни в седмицата, по колко часа тренирате?

И.Ч: Винаги. Не тренирам по три пъти на ден. Случва се веднъж, в зависимост от работното ми време. Но ви уверявам, че правя упражнения всеки ден.
Спортът е част от живота ми.

*Вие от тези ли сте, които спортуват за здраве или за да изглеждат добре?

И.Ч: Преди всичко спортът дисциплинира живота ми. Когато започна деня със спорт, моделът ми на хранене се променя, както и енергията ми. Разбира се,поради професията ми трябва да се грижа добре за тялото си, но преди всичко спортувам за здраве.

* Вие сте също така много секси и привлекателен. Намирате ли се за секси?

И.Ч:Благодаря!

*Откакто се запознахме, прилагателното "красив" винаги стои пред името ви... Какво е чувството години наред да те признават за красив, да ти се възхищават?  За егото?

И.Ч: Хубаво е, разбира се. Радвам се, когато хората казват хубави думи за мен. Но аз нямам такова его.

*Имахме голямо земетресение. Земетресението от 1999 г. ме хвана в Ялова. Вие бяхте в Измит по време на земетресението. Какво преживяхте по това време? Имали ли сте загуби?

И.Ч: Беше много трудно. Сякаш остарях с 30 години за една нощ. Голяма отговорност на плещите е, дори оцеляването се чувства като бреме.

* Какво беше първото нещо, което почувствахте, когато научихте новината за това земетресение?

И.Ч: Знаех за земетресението от 99 г., защото живеех в центъра му. Всичко, което се случи тогава, можеше да се случи и сега, и мина пред очите ми. Взех всичко, за което се сетих, всякакви помощни материали и потеглих. Не беше нещо планирано. Реших по пътя какво да правя. Просто исках да отида там и да помогна възможно най-скоро.

* Вие бяхте едно от имената, работещи на терен в земетръсния район... Какво преживяхте и видяхте?

И.Ч: Изпълнихме човешкия си дълг и се върнахме. Това е всичко, което мога да кажа.

*Знам и интереса Ви към природата. Помагахте всеотдайно на пожарникарите по време на горските пожари. Има хора, които се учудват, че една знаменитост прави такива неща. Какво мислите за това?

И.Ч: Правя го като човек, а не като знаменитост. Дори не можеш да си спомниш дали си известен в тези ситуации. Просто искам да направя нещо и да мога да го направя.

* Мислите ли, че подобни стъпки, предприети от известни личности, променят нещо?

И.Ч: Имах много колеги, които работиха здраво през целия процес. Както казах преди, когато даваме всичко от себе си, като човешки същества, ние сме щастливи, когато помогнем на някого.

*Гледаме ви с Birce Akalay в телевизионни сериали заедно. Ако жената и мъжът са приятели, веднага се правят изводи. За вас също го направиха. Но вие станахте един от най-добрите примери за мъжко-женско приятелство. Какво можете да кажете за подобни предразсъдъци?

И.Ч:Какво мога да кажа? Вече живея така, нормално е. Каквото и да говоря, всеки си мисли каквото си иска. Аз например гледах новините преди два месеца. Има публика, която все още не можем да убедим, че сме приятели.

*Какво означава приятелството, като цяло?

И.Ч: Имам много скъпи приятели. Ще бягам с телефон, знам, че ти ще си с мен по телефона... Това е усещане, което дава увереност на хората.

*От известно време имате нова връзка, заедно сте с Натали Ярджан. Как върви връзката ви?

И.Ч: Тя е много ценна за мен.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 17:08 от Juls1

# 276
щастливци към финала на видеото  https://www.instagram.com/p/Ctrl1SHIWN5/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/CtrgbwzItSA/?hl=bg

джулс Flowers Four Leaf Clover
добросърдечно , неподправено и изпълнено с любов към най - близките му- интервю

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 13:25 от kmaroo

# 277
Продължават да се появяват страхотни снимки! Blush Heart

Може би вече сте ги видяли, но да ги сложим да красят темата!

# 278

семейна среща

# 279
# 280
Здравейте, момичета!

Много благодаря на всички, които участват в темата с новини за Ибо. Не бях влизала около месец и наваксах. Липсва Лати обаче, надявам се, че ще продължи да ни радва и тя със своите новини за Ибо.

В нашата демократична тема всеки може да сподели своите мисли и чувства за своите любимци, дори и критика към тях. Дискусиите са за това, да си кажем и с уважение да отдадем правото на другите да имат и критики към нашите любимци. Щом любимците ни са хора, ще имат и недостатъци,  и грешки. Те "боговете" от Олимп са пълни с недостатъци, че хората ли! Grinning

Аз следвам Михре в Инстаграм и въпреки че ми е много симпатична, имам и аз своите забележки към нея. Сякаш разбирам защо спортистът и планинар Ибо се е разделил с нея. Тя обича лъскавите места за почивка, а той зелените. И не само това, прозират и други различия, които не са успели да преодолеят. Натали ми е симпатична, дано Ибо да се чувства добре с нея.

Искам вече Ибо да участва в традиционен сериал, нещо не си падам по платформените такива. Липсва ми вълнението от седмица на седмица за новата серия!

Желая ви хубаво лято!

# 281
привет дани ,
 ибича и той  нещо се покри - ваканция , но пък малчуганите са на линия

момата е малко сериозна / ама простено и е / Yum

# 282
В краткия репортаж, който Кмаро постна, Ибо казва, че има предвид два филма и нови проекти, но аз не си падам много по исторически (рядко показват истината, истината не става за показване във филм или сериал. Все пак историческите продукции дават усещане за епохата, нравите, бита и имат своето информативно значение.) Затова се надявам да се снима в нещо съвременно или свързано най-далечно със средата на миналия век. Ама кой ме пита мен! И за любителите на историческия жанр трябва да има нещо. Grinning

Хм, дали кафето, което рекламира, е хубаво! Grinning

# 283
В Инстаграм тези дни попадам на доста негативни постове, посветени на Наталия. Нещо я оплюват, че използвала Ибо и двамата били много фалшиви.  Някой нещо да е чул по темата?

# 284
дани , и аз съм с теб  в желанието за сюжета на новите проекти , но ибича може да иска да изиграе ист. личност

https://www.instagram.com/p/CuR39q7IdvC/?hl=bg - рокер Nerd

не съм засичала нищо такова , но аз отварям само 2 страница  в инста .
 предполагам /  може и да греша / са писания на  "върли фенове" " не приемащи личния му избор.
все пак ибича е на достатъчен брой години , с опит във връзки , би могъл да прецени  когато  дамата до него не е искрена.

Общи условия

Активация на акаунт