Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 661
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
джулс , прощавай , леко допълвам инфото ти
https://www.instagram.com/p/CwbFrn9I-1u/?hl=bg

Един много успешен актьор се присъедини към екипа # #Kadımın
на # ATV , който събра #İbrahimÇelikkol и #DilanÇiçekDeniz .

Продължава подготовката на телевизионния сериал " #Kadımın ", в който Ибрахим Челиккол и Дилан Чичек Дениз ще си поделят главните роли.
Emre Kabakuşak ще режисира поредицата, подписана от NGM.
Първото име на сериала, който разказва за любовната история между Яшар, който е женен и има 2 деца, и Гюнеш, млада готвачка, беше "Слънчево затъмнение".
Най-накрая Еркан Авджъ се присъедини към актьорския състав на сериала.

#ErkanAvcı ще вдъхне живот на героя на "Сираче".
в сериала.
Орфан, който е доста безмилостен, ще бъде най-големият враг на Яшар.

# 301
https://www.instagram.com/p/CwiuuxMIJdX/?hl=bg

май сериала е  отменен
Скрит текст:
ако правилно съм разбрала

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 03:35 от kmaroo

# 302
https://www.instagram.com/p/CwiuuxMIJdX/?hl=bg

май сериала е  отменен
Скрит текст:
ако правилно съм разбрала

Добро утро, момичета! Coffee

Кмаро, още като обяви Б.А. , че Ибо ще участва в Гюнеш тутулмасъ (така се казваше първоначално сериала, после му смениха името) се разтърсих из нета за повече информация и открих, че е проект отпреди три години, но на Пастел филм и тогава не се е реализирал и имах някакво съмнение, че ще се стигне дотук. Сега сценаристите искаха да да го пуснат само че през продуценстката компания NGM. Пастел са реагирали и не са искали да прехвърлят правата и затова няма да има серил. Затова Бирсен писа, че за втори път дизито преживява същата съдба. Актьорите естествено че ще се оттеглят и ще търсят нови проекти, но това означава, че Ибо вероятно ще пропусне този сезон, защото почти всики продукции са уговерени и даже екипите са на снимачната площадка.

# 303
мерси якут за пояснението
като му е затворена тази  врата на ибича , ще  се отвори друга ,здраве да има
 предполагам ще излъчват  птицата и той пак ще е в тренда

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:15 от kmaroo

# 304

колко сладко Flowers Strawberry

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 14:14 от kmaroo

# 305
Ибо не е публикувал нищо в ИГ от м.юни. Добре, че са приятелите му, та по косвен път, все пак, да достигне до нас някакво инфо за него. Сега е бил на сватбата на приятел, по-точно на стилиста му от сериала "Имало едно време в Чукурова".

Ето снимка със същия стилист от подготовката за сета Blush

# 306
# 307
  • София
На 11 ноември 2023 г. от 22 ч. Международният филмов фестивал в Измир ще бъде излъчен на живо, където ще бъдат обявени победителите в гласуването. Ибрахим беше представен в категорията „Най-добър актьор“.❤ Сериалът „Kuş Uçuşu” също беше номиниран.

# 308
успех на Ибрахим и сериала на филмовия фестивал

Ибрахим Челиккол беше видян от репортери и ни дарява с красивата си усмивка.

# 309
  • На зелено
Здравейте момичета,

някой може ли да ми изпрати линк, ако знае къде го има все още ЧБЛ с бълг.превод? Вече втори ден се опитвам да намеря, но или са свалени сериите или са само от излъчваните в бг ефир, т.е. с бг аудио.

# 310
няма да съм ти много полезна но, 
преди ги имаше в" любими сериали с превод" -  сега не мода да отворя ,  и в зелка ги бяха качвали , но и там не излезе нищо при мен

# 311
  • На зелено
Огромно благодаря на всички, които ми изпратиха ЛС с линкове, както и на тук отговорилите. Имам нужда този сериал от на време да си го пускам, и аз не знам защо. Тоест знам, Бирдже и Ибо имат такава екранна химия, че са направо огън 😀 В тази връзка имам още един въпрос за песента в еп.26 (бълг.вариант), където са в гората при къщата, а вътре е ранен Джем. Някой знае ли как се казва тази песен? Опитах се да я открия при саундтраците, но нещо не пи се получи.
А във връзка с Птичи полет. Скоро си изтеглих старите старии в Нетфликс, за да си припомня историята. Кога ще бъде готов за излъчване новият сезон? Нещо изпуснах ъпдейтите покрай тях.

# 312
  • София
Имаше информация наскоро, че вторият сезон на Птичи полет ще стартира през декември или януари. Simple Smile  Мисля, че тази беше песента  https://www.youtube.com/watch?v=kL2GwQHrVnc от ЧБЛ.

# 313
  • На зелено
Благодаря, Титина, точно това е песента. На мен ми се беше сторило някъде из Нетфликс, че ще е скоро. На някои сериали там доста по-бързо им изкараха 2ри, че дори и 3ти сезон, пак турски имам предвид.

# 314
Може ли да помоля и аз за линковете към ЧБЛ?

Общи условия

Активация на акаунт