Балони, подаръци, торти и игри всеки ден радват ДЕКЕМВРИйчета добри

• 15 734
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна, морето и сините вълни!
Мили Декемврийски'05 Мами, family 4470

Просто трябва нови правила да се въведат след като има хора, които злоупотребяват smile3554

Едва ли някоя от нас умишлено е затрила албума!!!!Или е станало случайно или някое хакерче ей така за хоби си е поиграло! Peace

# 61
Зори - касинка-ул.Пиротска магазина за костюми и фоерверки .
http://snimka.bg/album.php?album_id=86445 това е от вчера

Точно на рождения си  ден Емилийка проходи , така ,че предстои да правя прощъпулник .
За спането Спи само на обед по около 2 часа , но сутрин става в 10ч.
За млякото Още пие  Милмил 2 , за сега й стига .
Весе - Виждам и при вас купона е бил  newsm10
За раждането на Еми -Една от причините да родя на 18 беше ,че уж преносвам , а другата - акушерката беше  дневна смяна. Също така родените в неделя имали много късмет . Станах нормално към 8 ч. без контракций .Беше ми позволено едно кафенце с бисквита . Тапата ми падна преди да тръгнем за болницата . Помня ,че мъжът ми слезе да отрива колата , която беше затрупана със сняг . Ние бяхме първите  които излизаха от паркинга и аз се молех да не закъсаме някъде по Софийските улици . ( неделя сутрин - сняг )
Стигнахме благополучно . Доктора ме прегледа  и каза да ми донесат багажа , а аз нямям кьорава контракция  , но 4 см разкритие . Тоалет и айде в предродилна . Докато бях сама , в един момент дойдоха още две жени . Така да се каже повлекох крак . Започнаха да идват и контракцийте - а на вън красота -зимна приказка. Включиха ми ситема и всичко стана много бързо. Сложиха ми бусколизин и започнах да усещам само напъните . Смалко помощ от страна на акушерката разкритието стана 10 см. още три напъна на магарето , побутване на бебето защото си беше високо и се  чу  едно " бльок " (нито един шев)- 16ч. и 10м. - момиченце  с коса и шесто пръстче на дясното краче . За пръстчето бях  подготвена още от 4 м. ,когато го видяха на триизмерен ехограф.През деня  малката стоеше при мен - гушкане  кърмене , а вечер я взимаха в детското. Останахме в болницата практически един ден ,защото  имаше бум на бебета и нямаше места .Изписаха ни на 20.12 на обяд. От тогава  малката маймунка е като лепната за мен.

# 62
Добро утро!
Честит рожден ден на Елла,Симона и Кристиян!
Здраве,щастие,веселие,игри,късмет в огромни количества ви желая!

А това е от мен по случай празника на моя сладурко Grinning

Снощи партито беше супер newsm44 Не бях танцувала така от половин година.Тръгнахме си от дискотеката след 02.30 поне Thinking Видях се с много приятели,за които страшно ми беше домъчняло.Като стана полунощ ни пяха Happy birthday-какъв по-хубав начин от това да започне празника Grinning
Въпреки,че съм спала има-няма 5 часа съм свежа като репичка Sunglasses
Наде,браво за резултатите!Растат нашите юнаци,все по-мъжки са държат Grinning
Снимките много ми харесват и на Веси също!
Коки,колко са големи дечицата,на които сега преподаваш?
Представям си какво ти е с по-големите,най-добрата ми приятелка имаше същите преживявания.Сякаш като знаят,че си омъжена и с дете,нагонът повече се усилва Laughing
Мими,за този вариант също съм мислила Grinning Слушалка си имам,престилката ми си е доФторска,може и така да остане ,но не съм решила още Thinking
Хотмаме,много хубава играчка!А за Дани ти завидя(отново благододно Heart Eyes),защото съм му голям фен.Ако все такива готини са ти учениците искам и аз в твоя клас Mr. Green И без това имам нужда от малко дисциплина,че много ме е хванал мързелът и грам упражнения не правя напоследък Embarassed
Илиянче,благодаря HugЧестити ходещи крачета на Еми!
По-късно пак ще се включа с разказчето за моето раждане Wink

# 63
Добро утро и от нас  bouquet
Честит първи Рожден Ден на празнуващите бебчета-бъдете много здрави, винаги щастливи и игриви

Весе много са ви хубави снимчиците и празника е бил голям купон-Ивко е голям сладур thumbsup
Снимките на другите също са страхотни и просто нямам думи Grinning
Мили Декемврийски'05 Мами, family 4470

Просто трябва нови правила да се въведат след като има хора, които злоупотребяват smile3554

Едва ли някоя от нас умишлено е затрила албума!!!!Или е станало случайно или някое хакерче ей така за хоби си е поиграло! Peace
Аз нали вчера почти не съм влизала да ви чета и затова- какво става newsm78...кой злоупотребява...светнете ме по въпроса де Confused
Аз също съм съгласна някои да се занимава с албумчетата за да няма загубване из фронта а паролата и username да ги знаят само те Peace

# 64
И аз това казвам - едва ли е вътрешен човек, пък и винаги стават технически грешки, човешко е. Под нови правила имам предвид да не се публикува паролата онлайн и други подробности за мястото на албумчетата, защото в света на интернета има всякакви външни недоброжелатели, на които тези дейности са им хоби wait

# 65
  • Варна, морето и сините вълни!
Нещо много задълбахме с тез снимки. А аз явно съм смотана щот не виждам чак толкоз голям проблем.
Ми качваме ги пак и толкоз.

# 66
Аз одеве обърках работата с публикуването, а само кафе бях пила... а сега след почерпката на Зори, незнам как ще изкараме деня  Joy Joy Joy

Зори, чакаме разказа ти! Както и твоят, Вики!

Иля, весел РД сте имали! Извинявам се за въпроса, ама Еми така с шест пръстчета ли си е още? Не че е кой знае какво, де, важното е, че е живо и здраво детето!

Весе, и вашия купон е бил на ниво, щом даже и рожденника е стоял до края!

Мимито, тези твои творения ще ги показвам на майка ми. Тя си пада да майстори сладкиши, на мен ми дай салати и мръвки да готвя.

Пачи, не съм такава гаднярка да изнудвам хората за подаръци. Свеки сама още от лятото разправяше, че ще му купи кола на Стени, а 10 дни преди РД ми заяви - няма да е кола, даже, Ели, вземи ти измисли и купи нещо, пък аз ти дам парите после! Затова колата си му я купихме ние, без друго мъжа ми още от миналата Коледа правеше такива планове.Ама на тях им се чудя, какво им се свиди да се ръснат малко повече, при условие, че и двамата са пенсионери, но си получават и събират пенсии по банкови сметки, а за текущи нужди си вземат "заплати" от фирмата, нали се води семеен бизнес, макар ч свекър всъщност си и поработва, де. Аз ако бях щях да направя големи подаръци на всичките си внуци. То на мен и на мъжа ми това ни е единствения мотив да отделим някой лев - да си доставим на нас някакво удоволствие или на някой друг.
А докладът ти много ме кефи! Laughing

Вчера незнам дали съм казала, но за НГ ще сме си вкъщи, евентуално с едни приятели.

IVKA&MIMI, чети внимателно бе мила, никой не е злоупотребил, просто едно предположение от страна на msbilt.

И като размислих се отказвам от идеята си да има отговорници за албумите - много сложна става, двойна, че и тройна работа. Права е Хотмамето!

Хотмаме, за пореден път ти завидях за работата! В добрия смисъл на думата.

Айде спрете да пишете, че не мога да публикувам  Wink

Ми именно! Аз и Хотмамето вече го направихме! Останалите, какво чакате?!

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 10:06 от els

# 67
Честит рожден ден на Елла,Симона, Кристиан и Борислав!
Бъдете много добри,послушни,здравички и усмихнати деца.Радвайте мама и тати  Peace

Понеже малката е на събуждане,реших първо да поздравя рожденниците,после да се похваля и накрая да ви изчета и пак да пиша Mr. Green
А за какво иам да се хваля:със стихотворението на нашият тати спечелихме 2-ро място в конкурса"Моето гардже е най" Grinning http://az-jenata.com/display.php?show_article=7&open_article=3131 Много съм щастлива newsm44  newsm68(ей така,радвам се и за малките неща който ни се случват  Blush )и реших да го споделя с вас.Понеже си ви чувствам много близки Hug

за албума,прелдагам да сложим ТОЧКА  Peace Вече си имаме нов албум и нека в него качваме снимки(както каза Яни) само на дечицата си и само ако се наложи някой други.Не е нужно да го пълним с прекалено много и различни по съдържание снимки.Ако някой иска да покаже други снимки нека си ги кача в своя си албум и да дава линк към тях(това е моето мнение  Naughty )

Почвам да ви чета и после пак съм на линия  Laughing

# 68
Честит първи рожден ден на Боби, Елла, Симона и Кристиян! Здраве, щастие, късмет да са с вас, дечица, занапред!!!   Gift
Ех, че съм поетеса.  Whistling (дали не се подготвям за следващи номаницаии  Crazy)
Ми именно! Аз и Хотмамето вече го направихме! Останалите, какво чакате?!
Ей, човек да не го помързи малко  Mr. Green Иначе и аз не намирам станалото за голяма драма.
Елс, шегувах се за подаръците. Аз тези драми съм си ги пуснала покрай ушите (да не кажа къде по-точно съм си ги сложила  censored) и съм оставила всеки да подарява каквото си иска. Не мога да се разправям с невротизирани роднини в критическа възраст  Naughty
Зори, радвам се партите е минало ОК. И само такова настроение искам от теб   bouquet
Мама Иля, щом толкова лесно раждаш - догодина още поне 2  Mr. Green Пръстчето отремонтирахте ли го?
Мсбилт, хайде по-сериозно в писането  Mr. Green
Мимито, тез точилки не ги раздават ей така. Явно с нещо си я заслужила  Joy А пица-крокодил звучи гадно по дифолт.
Надя/Криси, после ще гледам снимки, че трябва да изхвърчам по работа, но щом ти си доволна, значи всичко е било супер   bouquet
Виктория, аз съм малко по-къса от необходимото (160 см. с някои уговорки) и през по-голямата част от живота си съм тежала 44-45 кг. Преди няколко години обаче ме лекуваха с хормони и се бях охранила до 55 кг. И 1 година преди да забременея, след тежка любовна мелодрама успях пак да стана 44-45кг. (дори в един момент бях 42), обаче магарето се погрижи. И се заинатих, че след като родя пак ще си върна моите кила. И сега остана само 1  newsm44. Лошото е, че ми е на корема и баджаците, но ще го преживея  Mr. Green
Успех с довършването на филма и чакаме да го видим (така че направи и цензурирана версия)  Mr. Green
Кокита, голям купон било с твоите ученици, ама не щеш да разкзваш  Mr. Green

Отивам да работя, да строя живота нов, гордо знаме ми е Ботев, пръв учител Димитров .... Crazy

# 69
  • Добрич
Честит Първи Рожден Ден на Боби, Елла, Симона и Кристиян! Бъдете здрави и много весели!

Пак сте се уляли от писане.... Mr. Green Да видим сега какво съм запомнила...

Гледах снимките на всички рожденици - много са хубави и много весели! Браво! Навсякъде балони, торти, подаръци!  Peace Peace Peace
Зори, супер, че сте си изкарали страхотно!  Peace Много се радвам, че и настроението ти вече е съвсем друго!  Peace Hug
Галче, и тук да кажа, че много се кефя, че спечелихте! Браво и Честито!  Hug  bouquet
От Зори и Вики, чакаме разкази и снимки!   bouquet
За албума, както казах - направих последна стъпка към вазстъновяване, но още нямам резултат, така че ако искате давайте да пълним новите албуми!   Peace
Хотмамче, размаза ме с Дани Глоувър! Пух, как само исках да съм с теб тогава! То, не знам дали тя трябва да вземе авторгаф от него, но аз като видя някой ден адашката - ще я помоля тя да ми даде! Не всеки ден се случва да водиш клас с такива известни ученици, а със сигурност има защото Дани Глоувър да влезе точно в нейния клас!  Laughing Браво на Хотмама! Hug  bouquet
Коки, купона с големите ти ученици е бил пълен, а?  Laughing Я, разкажи нещо пикантно, че ми е скучно днес, нищо че не ти се разказва - Разкажи!  Wink Hug
Пачи, браво на теб! Само 1 килце! И то ще падне в боя - с това твое колело!  Party Радвам се, че прие рапорта ми! Ще се постарая да е по-честичък!  Laughing

Спирам, че имам да свърша и др. работа!  Peace  bouquet

# 70
Незнам вече с този прословут албум....наистина много го приказваме...каквото станало-станало...колкото и да го пишем няма да върнем албумчето Peace
els разбирам че те дразни че нямам възможност да изчитам обстойно всичко писано от вас но не веднъж съм се извинявала ако съм пропуснала нещо или някой защото нямам тази шанс да стоя пред компютара и да чета всичко написано Peace.....То за питане -Не се  плаща Peace
Хайде сега да се оправям из нас  bouquet

# 71
Аууууу, опасни сте бе, мацки Grinning
Явно не съм дочела, където е било написано, че сте почнали да качвате снимките пак там...сори Blush
Просто исках да предложа техническа помощ, защото имам професионален опит с тези неща. Peace
Иначе, отдавна се канех да публикувам тази наша историйка от раждането на Принцеса Анастасия но от нейна гледна точка newsm32
Иначе накратко от мен като малка предисторийка - родих с планово секцио и не беше толкова страшно колкото го описваха. Малката се появи 2 мин. след като ме разпориха, проплака мъничко съвсем като котенце и нежно и спокойно ми премигна с оченца, когато ми я поднесоха да си я видя и целуна преди да я повият и отнесат... ylinfant Дано шеговитото разказче ви хареса  Heart Eyes Peace

Моят първи ден /по разкази на очевидци/
"Първият ми ден протече много добре за мен.
Излязах от корема на мама /или по-скоро ме извадиха, защото аз си бях планувала по-късно появяване на белият свят/ та ме извадиха от там някъде малко след изгрева и веднага ме отделиха от мама.
Пипаха ми и ме мериха, после ме оставиха най-сетне на спокойствие.
В мига в който останах насаме със себе си и се опитах да си събера мислите си ми се доспа, но напрегнах сили и издържах будна.
Анализът на ситуацията не показваше нищо добро за в бъдеще.
-Тук всичко светеше и никой не ме разбираше какво и кога искам. В корема на мама беше къде къде по-хубаво. Когато бях гладна храната ми е до мен. Заставах както на мен ми се иска, беше мекичко и приятно. А тук никой не ме разбира. Събрана съм с такива като мен. Но и те имат същият проблем. Никой не разбира и тях. Повечето опитват с плачене да обяснят какво искат, но аз разбрах че само хабя сили така и просто си писукам без да плача.
Хубавото обаче на сегашната ситуация е, че имам цялото място на света. Просто великолепно. Мога до се мърдам и въртя както си искам. Имах и ноктенца. Само ако знаете как хубаво се одрах. Но уви... премахнаха ги. Подочух от другите, че им сложили някакви неща на ръцете... Само някой да посмее да се опита.
Събудих се. Изнесоха ме навън и видях МАМА. Веднага я познах прилича и мирише на мен. Освен това е най хубавата на света.
Въпросният “свят” се оказа доста по-голям от очакваното. Чак се уморих да разглеждам.
Мама ме показа на един друг човек. Мисля че това е татко, но не можах да го помириша. Иначе и той става. Симпатичен е. Само дето няма гърди и не мога да разбера за какво ми е и как се използва.
Преместиха ме при мама. Всички ми казват бебето или Анастасия... Странно, защо не ме попитаха. Аз искам да се казвам МММммммММММ нмнмнмннмн. Толкова по-звучно и лесно за произнасяне е. Но големите хора май правят всичко по трудният начин.
Онзи се оказа татко. Мирише и той като мен. Освен това по нещо си приличаме. Той дойде и си говорят с мама. Дойде и една друга жена заедно с него. Тя мирише на мама, но не съвсем. Със сигурност ще имам полза от нея, защото е с големи гърди и сигурно ще пада голяма кльопачка...
Всички ме носиха и галиха. Мама даже счупи нещо докато им помагаше. Но на мен ми писна от всичко това и не им обръщам внимание. Всички викат “главата” та “главата”. Ами аз пък и мисля, че ако ме оставят на мира главата ми ще е много по-добре. Освен това мама знае най-хубаво как да ме държи. Не всеки да й дава съвети. Но нищо. Аз ще запомня всичко. Вече окончателно се убедих колко недосетливи са хората. Нищичко не разбират. Когато се приготвя да плача, става още по-зле суматоха и объркване. Просто ужас. Отказвам се да ги обучавам. По-лесно ще ми е аз да се науча.
Татко ме гледаше през прозореца. Аз се опитах да му се усмихна. Той ми харесва. Като цирк е, полза от него няма, но ти е хубаво. Подарих му усмивка и това се оказа огромна грешка всички ме нападнаха отново. Повече няма да плача и няма да се усмихвам. Ужасно е да се занимаваш с големите хора. Искам гуш и при мама.
За последно ще кажа как ме кърмиха.
Мама не знаеше много, а другите вместо да й помагат само седяха и приказваха глупости. Най-накрая татко /НАЙ-СЕТНЕ РАЗБРАХ ЗА ПОЛЗАТА ОТ НЕГО. ПОМАГА НА МАМА/ та той прочете и обясни на мама как да ме кърми. От мама хапнах мъничко. Но явно още е рано. Ще почакам да дойде голямата храна. Но битката беше голяма. Опитвах се да обясня на прост език как трябва да ме държат и как ми е удобно да се храня. Но никой нищо не разбра. Най-накрая хванах мама за кръстчето и всичко си дойде на мястото. Наместиха ме. В този момент аз знам, че всичко зависи от мен и аз трябва да повикам млякото на мама. Появи се само коластра, но и това е нещо. Мисля си, че в края на краищата се справяме прилично. Като се има предвид колко недосетливи са големите, моята майка е направо гений...

Видях и другото бебе в стаята. Не е първа хубавица, но може и да се разберем с нея. Тя имала брат. Момче. Видях го. Много шум за нищо. Но тя си го харесва. Нейната мама помогна на моята да ме кърми. Май майките най-добре ни разбират, но понякога прекаляват.
Всички си тръгнаха... Здравей живот...
Мама пак ме сложи да се храня. Този път се справи доста по-добре. Продължавам да викам млякото и ми се струва, че утре ще е деня!!!!
Иначе ме хранят с други неща, които също стават. Лошото е че на мен не ми харесва режима и ще го променя това нещо... От утре започвам... а сега ще поспя. Имам чувството, че когато спя се събуждам по-голяма и по-силна... ще проверя тази работа...."

А сега вече не сме бебета , а сме на цяла 1 годинка и с характер!

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 11:57 от msbilt

# 72
  • Бг-мама
Честит рожден ден Бобче!!!!!!! Расти здраво и умно дете за да топлиш мама и тати!!!!! Нека успееш в живота и да станеш най голямата гордост на твоите родители!!!!
Честит рожден ден на Елла,Симона и Кристиян!

Ще ме извините но нета ми е повече от отвратителен не можах да разгледам снимките на Весето .Ще го сторя по късно ако се оправи.Повече от 2 часа се опитвам да публикувам отговор и не ми излизат полетата направо се изнервих !!!!!!
Зори браво за среднощния купон .Ако знаеш как ти завидях ние не сме излизали от векове .Няма кой да ин гледа децата............
Хотмаме и на теб завидих за Дани!!!!
Мама Иля честити ви ходещи крачета!!!! Леко и безаварийно!!!!
Ох и аз имам една питанка .НА 26 сме ан детски рож.ден на госпожица която става на 1 год.Но понеже си мислех че няма да си дойдат тук да правят рож.ден и аз патката накупих дрешки за да и ги пратя за уважение.Сега се оказа че ще си идват и ще се празнува голям рожден ден и този ми подарък вече ми се струва малък.А сега дайте предложения  с какво да го допълня че за момиченце на тази възраст нямам идеи!!!!!!

# 73
Честит Рожден Ден на днешните рожденници-госпожиците Елла и Симона, и малките мъже Боби и Кристиян!  Tada smile3510

Забравих да се похваля Blush, исках да си сменим микровълновата, че нещо мн вехта вече, ама мъжо рече "по-нататък" Sad
На РД на бебо, обаче, ми се звъни от непознат номер на GSM-а, и аз реших че е някоя приятелка, пропуснала да ми каже за смяната на номера си..
Да ама не-обадиха ми се от Cif & Domestos и ме сюрпризираха, че печелим.....микровълнова!
В първия мом реших че е бъзик, ама бях пратила смс /сефте реших да участвам в томбола...определено не вервам на такива щото/, а и във вестника ме има! Там са публикувани имената на 200-тате спечелили.
Та сега я чакам smile3508
Да взема да пусно и едно тото ли newsm78

# 74
  • Добрич
msbilt, интересно разказче! Мерси, че го сподели!  Peace  bouquet Наистина промените, които са настъпили за 1 година са огромни! Мисля си, че най-добре се вижда как времето лети само като погледнам децата! При тях е много показателно!  Simple Smile
MTV, честита ви награда! Със здраве да си я ползвате! Така като дойде нещо съвсем неочаквано е много по-ценно!  Party
Зечова, тук много идеи за подаръци се споделиха, а и показаха. Има голям избор!  Peace
Ивка-Мими, хич не съм съгласна с теб, че нямаш време да седиш пред компа.  Laughing Я, виж само колко страници имаш с твои постинги. Колкото моите са, а аз си признавам, че по-голямата част от времето съм пред PC-то.  Wink Друг е въпроса дали имаш желание да четеш тук.   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт