Балони, подаръци, торти и игри всеки ден радват ДЕКЕМВРИйчета добри

• 15 745
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Елс - октомври месец я оперираха ,и от тогава  реве като види бяла престилка .
Пачи - имам си вече  две маймуни  . Благодаря
Галакси  и МТВ - честити Ви награди . В нашето семейство баткото е късметлията

# 76
els разбирам че те дразни че нямам възможност да изчитам обстойно всичко писано от вас но не веднъж съм се извинявала ако съм пропуснала нещо или някой защото нямам тази шанс да стоя пред компютара и да чета всичко написано Peace.....То за питане -Не се  плаща Peace

IVKA&MIMI, не ме дразниш, но се постарай да прочиташ поне нещата, които те вълнуват! Все пак трудное да си в час с всичко, ако не си писал повече време и трябва да изчетеш няколко страници наведнъж. Но тук ставаше въпрос за мненията точно преди твоето. Иначе все ще става като с репликата "аз не знаех, че тя не е в БГ" или пък като с царевицата (знаеш за какво говоря). А ако ще си броим времето... какво да ти кажа - ти си регистрирана на 26 март 2006 и си навъртяла 552 мнения, а аз съм регистрирана на 29 април 2005 и имам 515 мнения...

Галакси и МТВ, честити ви награди!

msbilt, интересна гледна точка! Ако можеше пък а знем дали е точната, щеше да е още по-хубаво  Laughing!

Иля, важното е, че всичко е минало както трябва, нали?! А и той наш Стени си реве в поликлиниката и без да му е правено нещо, така че...

# 77
Незнам защо така се получава ама ми се струва че има доза злоба newsm78.... Thinking
Къдрокоса....това че имам повече постинги от други не значи че стоя пред компютъра-камоли...постоянно  Stop не мислиш ли че все пак аз съм човека който най-добре знае колко стои и колко не Naughty....какъв е проблема.Какви са тия забележки от сорта на-"Ние сме в поправително училище" Tired
ЕлС....това че съм регистрирана 1 година по късно от теб а имам повече мнения от теб- не значи че имам повече време от теб Stop Peace....малко издребнявате
Ако нещо съм ви неприятна..просто не комуникирайте с мен и това е Peace...но не и да правите забележки за дребни неща от сорта.....Всеки е човек И прави грешки Peace

# 78
Незнам защо така се получава ама ми се струва че има доза злоба newsm78.... Thinking

Аз злоба не виждам...

Какви са тия забележки от сорта на-"Ние сме в поправително училище"

Както, колкото и да чета, и това не виждам да е написано някъде в постинга на Къдрокоса...

Така че айде да не си измисляме поне!

# 79
  • Бг-мама
Ей човек малко да няма нет и егати страстите .Станало топло тук .Момичета коледа е недейте така.
Сега ще ида на шопинг терапия да се позаредя с малко положителна емоция.
Ели знам че много си писахме за подаръците но както казах моя ще е допълващ така че тези които сме си предлагали не са много подходящи относно финасите.Трябва ми нещо до 20 лв .Така че имам още 1 час докато ходя по магазините и чакам предложения.
МТВ честита ви награда със здраве да си я ползвате.Аз от нищо никога не съм печелила Joy май само с мъж ми ударих тотото, но тава е друга тема.
Галче много хубаво и за вашата награда ама татито си я заслужава 100 процента и се чудя кой е успял да ме вземе първата позиция.

# 80
  • Добрич
Хехехеххе, латино сериала се завърза..... hahaha hahaha

Ивка, или по-скоро Мария, това тук -
Цитат
Какви са тия забележки от сорта на-"Ние сме в поправително училище" Tired
са писания, които ти си вадиш като заключение от написаното от мен, а не това, което казвам аз. Да не би за има нещо от сорта на "Гузен негонен бяга!", а? Злоба няма! Това не е злоба, а намек, ако правилно ме разбираш!  Peace   bouquet Но както казва Зечова - Коледа е! Нека го оставим за след празниците, а?  Mr. Green Шегувам се! Аз слагам край както предложи и Зечова!   bouquet "Всеки си е прав за себе си!" , както казва един любим певец на една моя любима приятелка!  Wink
Зечова, за отези пари може да купиш кубчета - Борис много ги хареса и се занимава с тях. Те са и по-евтини, де, но това в момента ми хрумна, плюс например книга с твърди корици и страхотни илюстрации!  Hug

# 81
Здравейте отново  Laughing
Ичетох ви,разгледах снимките,почерпах се със сладките на Мимито и с питиетата от Зори и вече  съм готова за писане  Laughing
Мими,БРАВО  newsm10 Майсторка си ти,не случайно взе приза златната точилка  smile3521
Пачи,то не бяха готини постинги,то не беше чудо  hahaha Винаги ме развеселяваш  Joy
МТВ,честита микровълнова и аз ти пожелвам да си я ползваш със здраве  Peace

Зечова,аз ти предлагам да купиш някаква
играчка.Примерно кукла.Анна-Мария има една като и натиснеш ръцете и краката и говори.Много и се радва,другото е количка за кукла.Ние още нямаме ,но мислим да и вземем за НГ.Вече ходи добре и мисля че ще може  да си я бута  Thinking
Хотмаме,и аз ти завиждам за ученика  Mr. Green разпитал той коя е най-хубавата учителка по йога и бум при тебе  Wink

На всички рожденици снимките са страхотни,но и мамите не лъжат  Wink Едни хубави,фиданки,не им личи че са раждали  Peace

за биберона залъгалка,вашите деца още ли ползват?Кога мислите да им го махните(биберона)?Анна-Мария преди я ползваше само за спане,но откакто се разболя постоянно я иска  #Crazy Докато беше болна я разбирах,но сега не знам какво да я правя  newsm78 Все го търси и вика "биби,биби"  Crazy

Ако нещо пропускам,извинете   bouquet

# 82
  • София
Честит Рожден Ден на Елла,Симона и Бобчо!
Бъдете живи и здрави и безгрижно и весело детство!

Пачи,благодаря ти за текста Hug.Наистина се отнася за моя случай.
Мимиска,ами защо направо с прясно мляко мисля да го захраня,ами просто защото не ми беше хрумвало,че има АМ за деца над 1 годинка Embarassed.Хайде сега смейте ми се.
Галакси,честита ви награда.МъжО ти е страхотен smile3521.
МТВ,честита микровълнова и на теб.
Мими,Пачи,как успявате бе мацки да правите такива чудеса в кухнята?
Снимките на всички дечица са много хубави.Купона е бил на ниво newsm10.
msbilt,много ми хареса как си разказала раждането на бебека.Много увлекателно Peace.
Галакси,голям зор е с тоя биберон ooooh!.През деня не го търси,но тръгне ли да заспива без него не може.Сега вечер баща му го приспива без и засега има успех,но понеже и зъбите го мъчат и към 5 часа се буди от болка (предполагам) и само биберона го успокоява.Незнам как и кога ще го отучваме newsm78.

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 15:17 от Марти

# 83
Аз слагам край както предложи и Зечова!   bouquet "Всеки си е прав за себе си!" , както казва един любим певец на една моя любима приятелка!  Wink

И аз слагам край, всъщност не съм имала за цел да слагам каквото да е начало, на какъвто и да е спор...

Зечова, идеята на Галакси за бебешка количка е хубава, струва ми се, че се вмества и във финансовата ти рамка?!

# 84
Зечова -и аз щях да ти предложа кукла , но галакси ме е изпреварила .Еми  получи една много занимателна играчка камионче с отвори ,в които се поставят фигурки .
Галакси - ние даже сменихме размера на бибата , мисля че сама ще се откаже някой ден Joy

# 85
  • Добрич
Галче, и ние си смучем бибата, но само като спи. През другото време не му я показвам, но и той не я търси. Обаче за сметка на това през нощта спи с нея. Ако случайно я изпусне реве докато не я дам. Аз не съм се притеснила за това. Когато той реши, че не я иска - тогава!  Wink Hug  bouquet

# 86
  • София
Честит Рожден Ден на Елла, Симона, Боби и Кристиян!!!

От здраве и късмет да не се отървете!!!

newsm44   Tada   Party Time  newsm59   Party Time  Tada  newsm44

защо направо с прясно мляко мисля да го захраня,ами просто защото не ми беше хрумвало,че има АМ за деца над 1 годинка Embarassed.Хайде сега смейте ми се.
Хайде сега пък да ти се смеем... Не се смея - радвам се, че покрай моята чуденка ти имаш ново решение!  newsm10

А сега, влизайки в ролята на избраната от вас Мисис Отрезвител, искам да кажа следното:

Въпросът не е в това кой колко къде и защо е писал, чел, седял и прочее. Въпросът е там, че на никой уважаващ себе си и ценящ времето си човек не му е приятно да отговаря на вече задавани въпроси, да разяснява вече обсъждани теми и да е на разположение на някой, който и сам не знае в кой момент какво точно го интересува... Но разрешението е много просто. Когато едно питане не получи отговор, това означава единствено, че не си е струвало труда. Защото да, за питане не се плаща. Плаща се за отговора!

Hug

# 87
Леле какво става тук....

Мими искам да ти кажа,че прибързваш малко със заключенията...а и ти подпали цялата искра...елс нищо обидно не ти е казала...не се заяждам.Аз те разбирам...още сме млади и много  прибързани и емоционални,но нали сме се събрали тук да пишем хубавите неща за нашите деца...недей да разваляш реда....ниокй не се заяжда с теб!

Галче за бибата..ние отдавна не я ползваме има 3-4 месеца вече!

Мимиска,много точна и на място!

Къдрокоска.....а ти каква роля заемаш в сериала........ rotfImbo rotfImbo rotfImao Много си права както винаги.Празници са ,а ние се занимаваме тук с някакви дребни работи.....Ха дай сега една от твоите усмивки и всичко ще е на 6!

Зечова...можеш да купиш и музикален комплект.Такъв получихме скоро и много му се радва.Има маракаси,барабанче,китара,чинчили и е много забавна.Хем е шарена,хем музика издава.

Мимито...шаока ти свалям жена за кулинарните умения,аз обичам да стоя в кухнята,но за жалост чак такива умения нямам.....

# 88
Нямам време сега да чета и минавам само да поzдравя днеШните рожденници Hug.

Честит рожден ден  на Елла,Боби,Симона и Кристиян! Мили дечица,желая ви много zдраве,късмет и Щастливо детство.
     Весело иzкарване на праzника.

по късно Ще пиШа пак.

# 89
  • Варна, морето и сините вълни!
Мааааааааааалиииииииииииииииииииии аз ша бегам от тук въ мацки! Ша ми земите точилката и ша ма погните бре! Опасна работа е туй много женуря на едно място. Или както бепе казал Борко - много кокошки.
Ша са въздържа от коментар,макар да мъ сърби пръстчето...

За бибата - ние я смучем като заспиваме. Идея нямам как ще я махам и кога. Като се има предвид че и двете ми деца са с обратна захапка... Оротдонтката каза да оставим Борко да си смуче палеца, че така стимулира горната челюст да расте,може бибата да има същия ефект. Ни знам..

Общи условия

Активация на акаунт