Какъв крем за лице използвате? – 23

• 98 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • варна
Днес приключих с витамин С на Медик8. При все ,че го ползвах сутрин и вечер 8 месеца ,не изчисти леко петно на скулата ми!

# 616
За леки петна съм много доволна от серията за петна на Natura Bisse Diamond  white

# 617
А някакъв крем за червени пъпчици да препоръчате. Сега ползвам такъв на Биодерма, но нещо не ми се нрави.

# 618
И серумът па Eucerin Pigment Perfect върши работа при леки петна.

# 619
  • София
Преди време ходех на козметик два пъти месечно, след това по различни причини няколко години не съм ходила. Сега отново ходя веднъж месечно при същата козметичка и съм изключително доволна. Но класическо почистване на лицето никога не ми е правила. Аз съм с много суха кожа и обикновено след леко почистване с гел или мляко ми прави масаж и процедури за хидратация и подхранване. Важно е и качеството на материалите с които работи. Категорично ми е забранила да се стискам или да позволявам някой да ми стиска нещо по лицето. Много съм доволна и след козметик се чувствам направо обновена.

# 620

Съвсем от скоро използвам серума, две седмици някъде. И съм много доволна, изпъва кожата имам едно петно на челото, което е от толкова години, че дори не помня от какво е, има леко избледняване вече. Нанасям серума всяка сутрин, кожата ми е свикнала с вит. Ц и не е проблем, а и срока ми е два месеца след отварянето и гледам да го изхабя. Определено е най-добрият продукт с вит. Ц, който съм използвала до момента.

# 621
От няколко години ползвам на Хистомер кремовете за лице.
Това е последния който си купих с 24 часова хидратация.

# 622
Пишете и с каква кожа сте , че иначе постът никак не е полезен

# 623
Здравейте! След безпогрешните ви мнения за Галеник, от които също съм страшно доволна, пак се обръщам към вас с молба за съвет. Може ли да ми препоръчате серум ниацинамид+цинк. Току що приключих с един, който си бях взела на случаен принцип от dm - skin republic и искам да пробвам нещо различно.

# 624
Здравейте! След безпогрешните ви мнения за Галеник, от които също съм страшно доволна, пак се обръщам към вас с молба за съвет. Може ли да ми препоръчате серум ниацинамид+цинк. Току що приключих с един, който си бях взела на случаен принцип от dm - skin republic и искам да пробвам нещо различно.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

# 625
  • Пловдив
Този е единственият, който съм ползвала, но приятно ме изненада и все се каня да поръчам отново.

https://novakoja.com/collections/%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC% … D0%BC%D0%B8%D0%B4

# 626
От няколко години ползвам на Хистомер кремовете за лице.
Това е последния който си купих с 24 часова хидратация.

Кожата ми е смесена, бяла и често се зачервяваше преди. На 45 години съм.

# 627
Този е единственият, който съм ползвала, но приятно ме изненада и все се каня да поръчам отново.

https://novakoja.com/collections/%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC% … D0%BC%D0%B8%D0%B4

Всичко на Geek and Gorgeous е разкош.
Особено Азелаинов Серум. Препоръчаха ми го и определено от една бутилка видях разлика в цялостния вид на кожата - по-малко черни точки, по-малко пъпки. Може би си втълпявам но и петната от предишно акце станаха една идея по-бледи.

# 628
Най - доволна съм от The ordinary , и лореал . Simple Smile

# 629
Тези дни исках да си взема някаква допълваща грижа и да разнообразя малко продуктите, които ползвам и попаднах на SVR Cera Biotic Balm. Ползвала съм Вит С серум на марката и доста ми допадна, както и измиващи гелчета, но кремове не. Все ми се струва, че е в по-ниския ценови сегмент и не ми печели доверието.

Много приятно ме изненада текстурата - твърда първоначално, но се топи, поставена върху кожата. Ползвам от 2 дни и не мога да споделя наблюдения, но усещането е приятно.
Ако някой има опит с продукти на марката, ще се радвам да сподели препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт