Какъв крем за лице използвате? – 23

• 98 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Този е единственият, който съм ползвала, но приятно ме изненада и все се каня да поръчам отново.

https://novakoja.com/collections/%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC% … D0%BC%D0%B8%D0%B4

Всичко на Geek and Gorgeous е разкош.
Особено Азелаинов Серум. Препоръчаха ми го и определено от една бутилка видях разлика в цялостния вид на кожата - по-малко черни точки, по-малко пъпки. Може би си втълпявам но и петната от предишно акце станаха една идея по-бледи.

И на мен много ми ги хвалят напоследък. Ще взема да ги пробвам, благодаря ви!

# 631
Здравейте,  не знам дали въпросът ми е подходящ за темата, за което се извинявам предварително.
Имам нужда от съвет в избора на крем или серум.
С нормална кожа съм на 30г, от около месец забелязвам леки бръчици между веждите, който искам да премахна или задържа на този етап в това състояние.
Та въпроса ми е дали има нещо от което сте доволни и би ми помогнало да предотвратявам за в бъдеще такива бръчици. На този етап кремове не съм използвала,но явно ще имам нужда.

# 632
  • По света и у нас
Слагай си лек крем и си прави масаж за повдигане на лицето. Той ще ти оправи бръчиците.

# 633
На 30 е добре да се насочиш към редовна грижа за кожата - почистване, хидратация, подхранване. Целта е да я поддържаш в добро състояние, което превантира появата на бръчки - след като са факт, вече е малко късно и решенията са други.
Влияние оказва мимиката на лицето, генетиката, качеството на живот - пушене, сън, консумация на алкохол, преработени храни, количество вода, и т.н. Всъщност те са доста ключова част от уравнението, защото красотата наистина идва отвътре.

# 634
Медик8 имат добри ретиноли.Започ
ни с ниска концентрация и постепенно мини към по-висока.Това вечер.А сутрин хидраниращ крем- с витамин С или хиалуронова к-на. И задължително използваш 2 пъти на ден ролер за лице или си правиш масаж.В допълнение- колаген на капсули или добавки ва коса, кожа и нокти. Повече плодове, зеленчуци и немазни мазни, както и сюмга, авокадо и най-вече търпение.
Успех!:blush:

# 635
Наистина вали всеки ден и често е мрачно, но ретинол не бих препоръчала и не бих ползвала лично аз по това време на годината, ако и да се ползва слънцезащита. Последната е хубаво на няколко часа да се подновява, което повечето хора не правим и рискът от петна е осезаем.

# 636
Благодаря Ви момичета Heart

# 637
Аз съм за консултация с дерматолог ( ако се налага ботокс или друг филър) често ходене на козметик и препоръчана от него професионална грижа за кожата спор2д нуждите ви + масажи , маски . Никой ролер не прави масаж както човек Simple Smile

# 638
  • Някъде там
Здравейте!
До сега не съм използвала крем с ретинол и след доста четене в интернет се ориентирах и избрах този

Добър избор ли е като за първи крем с ретинол?Ще го съчетая с околоочния на марката от същата серия.

# 639
Аз също не съм пробвала ретинол досега, но определено сега не е момента да се стартира. През лятото не се въвежда ретинол.

# 640
Продуктите с ретинол за чак за късната есен, когато няма толкова слънце. И пак е препоръчително да се ползва слънцезащита, защото може да се образуват петна.

# 641
Включете ретинола октомври, иначе рискувате лицето да стане на кафеви петна.

# 642
Здравейте, в търсене съм на слънцезащита, на 27 съм, с омазняваща се кожа, лятото рядко слагам грим, но ми се иска да избегна кир ефекта, както и пресушаването. Четох много хубави отзиви за флуида на La roche posay, дали би бил подходящ? Благодаря! Flowers Cherry Blossom

# 643
Dessypp, с флуида си усещам лицето лепкаво и ми дразни очите. Кожата ми е смесена, през лятото се омазнява, ако съм на топъл климат.

# 644
Моля за мнение за този крем

Общи условия

Активация на акаунт