Термин Септември 2023

• 60 622
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Христос Воскресе! Мили момичета, пожелавам на вас и близките ви здраве! Yellow HeartPurple HeartBlue HeartGreen Heart

# 601
Воистина Воскресе! Бъдете здрави!

За количките - купихме на дъщеря ми Пег Перего, Мон амур. Това ми е най-сладката, кокетна, принцеса количка, мъжът ми като я видя и каза “тя ще е”. Да обаче тя се оказа, че няма да е фен на количките и на седем месеца я пенсионирахме. Носих я в раница до началото на третия месец на бременността, понеже коланът почна да ми е неудобен. Сега според пола ще решаваме дали оставаме с нея или купуваме момчешка.
Междувременно купихме Чиполино Муув он, понеже трябва да се придвижваме някак. За мен тя потвърди, че има разлика между скъпите и бюджетните колички като качество. Тази просто изглежда по-халтава само като я гледаш.

# 602
Воистина Воскресе! Бъдете здрави!

За количките - купихме на дъщеря ми Пег Перего, Мон амур. Това ми е най-сладката, кокетна, принцеса количка, мъжът ми като я видя и каза “тя ще е”. Да обаче тя се оказа, че няма да е фен на количките и на седем месеца я пенсионирахме. Носих я в раница до началото на третия месец на бременността, понеже коланът почна да ми е неудобен. Сега според пола ще решаваме дали оставаме с нея или купуваме момчешка.
Междувременно купихме Чиполино Муув он, понеже трябва да се придвижваме някак. За мен тя потвърди, че има разлика между скъпите и бюджетните колички като качество. Тази просто изглежда по-халтава само като я гледаш.

Здравей, ще може ли да кажеш мнение за количката на Peg Perego понеже и ние сме я харесали. Благодаря!

# 603
Воистина Воскресе!
Бъдете здрави!

Нашата количка е на Пег Перего, Мон Амур, също. Simple Smile Страшно красива, много си я харесвам. Но все се шегувам, че е градска количка (за италианските улици).
Отново сме с момиче, така че няма да купуваме друга.

# 604
Яна, аз съм доволна. Ако имам момиче, с удоволствие ще си я тикам пак.

За дизайна вече казах. Grinning
Един от най-хубавите кошове за новородено - много просторен, хубав сенник, дръжка за пренасяне, крачета, покривалото добре пази от вятър. Според мен и големите бебета ще могат да се ширят свободно вътре. Има антирефлуксна функция и хубаво матраче.
Летният кош има пълно легнало и голям сенник. Има зимен чувал в комплекта. Това не е за пропускане, предвид че чувалите на други скъпи колички са доста скъпи.
Ергономичната дръжка ми е много удобна.
Върви много добре по разбитите ни тротоари.

Недостатъци - не е от леките колички; големият кош за новородено съответно води до това, че трудно се събира в някои асансьори; мъжът ми твърди, че Сайбекс балиос с лукс има по-добри амортисьори.

# 605
Ние също бяхме с първото детенце с Peg Perego, mon amour с момиченце. Ами за мен количката си беше супер, макар че първите 3 м, нашето бебе само плачеше, но беше цяло лято 40 градуса и в момента, в който стана есен, спеше и по 2 часа в количката. Ние няма как да я използваме сега, но пак си взехме на същата марка за близнаци. Също и Cybex са добри, винаги има разлика по-високия клас и по-ниския. Всеки си разполага с бюджета и решава.
Тези две марки съм ги изпитала от близо и са добри във всяко отношение, сенниците на peg Perego нямаха равни, бяха ми супер удобни, малката малко да и пекне слънце и плачеше и сега си е така.

# 606
Здравейте, аз съм хвърлила око на една количка на Anex. Но понеже все още не искам да стъпвам в бебешки магазин.. искам да потам някоя мама от тук ползвала ли е тази марка? Доста са скъпи на фона на други също хубави марки като cybex примерни.

# 607
Ние обиколихме скоро магазините да пробваме няколко колички, които си бях набелязала. Е, мъжът ми се залепи разбира се по електрическата на Cybex E-priam, която попринцип не ми беше в списъка.
Първо бях твърдо против, но сега обмислям дали наистина няма да са ми от помощ функциите й. Имам още време да го мисля, цената ме спира.

🐣 Аз искам да ви питам нещо друго. Работите ли момичета и ако да мислите ли да изкарате до края? Аз се чудя юли месец дали ще ми е ок в тези жеги.

# 608
Ние обиколихме скоро магазините да пробваме няколко колички, които си бях набелязала. Е, мъжът ми се залепи разбира се по електрическата на Cybex E-priam, която попринцип не ми беше в списъка.
Първо бях твърдо против, но сега обмислям дали наистина няма да са ми от помощ функциите й. Имам още време да го мисля, цената ме спира.

🐣 Аз искам да ви питам нещо друго. Работите ли момичета и ако да мислите ли да изкарате до края? Аз се чудя юли месец дали ще ми е ок в тези жеги.
Аз ходя на работа, учител съм. Сега съм вкъщи, понеже цялото семейство лепнахме някакъв гаден вирус и при мен се разви бронхит. Мисля да работя до края на май, жегите не ми се отразявха добре с предните бременности, тормози ме и седенето на стол...та изкарвам си годината и след това отпуск/ болничен ще видим.

# 609

И аз я загледах Cybex E-Priam, но цената й със сигурност би ме отказала Grinning
иначе на този етап съм си харесала Cybex и Tutis Uno 3+ като още не съм ходила да пробвам нито една количка, мисля да изчакаме поне до юни-юли месец.
За работата аз лично работя от вкъщи и планирам да изкарам до края, надявам се и тялото ми да е на същото мнение, ако не ще комбинирам с болнични и отпуска.

# 610
Pharmlady, аз спрях да работя. Излязох в болничен още в края на Март. Реших, че рисковете са прекалено големи, тъй като работя в клинична лаборатория и постоянно има болни, а да не споменавам високите проценти на болни от скарлатина, които идваха за тестове. Скарлатината е изключително опсна за бебето, причинява трайни и необратими увреждания. В началото на бременността боледувах 2 пъти и то не бяха леки настинки. Другото, което е постоянно съм права и в наведена поза заради взимането на кръв и получавах болки в корема и жестоко схващане на кръста и десния крак. Смятам, че моето здравословно състояние и това на бебчето ми са на първо място, а работата няма да избяга.
Хубаво си обмислете темата за работата. Ако не представлява никакъв риск не мисля, че е проблем да си работите, но ако има и минимален риск по-добре си излизайте в болничен. Никой няма да дойде накрая и да ви каже "браво, евала, че се пожертва заради фирмата".

# 611
Аз ще си бутам Муци-то, и двете деца минаха през нея и е удобна и здрава, дано изкара и третото. Има най удобната кошница на света - приспивах и двамата там, докато не им умаля. После им купихме столчта Рьомер Бритакс.

# 612
Аз също почнах да се оглеждам за колички, но предлагането на пазара е толкова голямо, че ми се замайва главата. До момента от коментари в темата, както и в другата тема, посветена специално на количките, останах с впечатлението, че Cybex, Easywalker, Tutis и Peg Perego предлагат добри колички. От първоначалното ми проучване разбрах, че трябва да гледам да е сравнително лека, да има хубави гуми и амортисьори, ако може и УВ защита на плата. Аз съм нисичка, така че трябва да е удобна за бутане за моята височина.  Също се чудя дали да е 2в1, с кош за новородено и лятна или сега да си взема една, по-обемна и тежка, пък лятото - друга. Като цяло съм още на етап онлайн избор, после ще ходим да ги гледаме на живо, пък мислех около 1 юни (нали тогава има промоции) да вземем официално каквото сме си харесали.

# 613
Някой може ли да ми пусне линк към темата за количките? Не мога да намеря човек използвал Anex, а на тази марка съм се спряла.

# 614
Анекс май не са хич лоши, но ми се виждат големички. Да ви кажа, че cybex priem също е доста тежка. Гледам, че на по-късен етап я заменят с лятна. Аз май се спрях на cybex melio, тъй като основно ще я ползвам и лятото с летния кош, а тежи само 6кг. В тая тоус я има в комплект 3в 1 за 1300лв.

Общи условия

Активация на акаунт