Термин Септември 2023

• 59 047
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
С първото дете взех Easywalker Harvey 2 и съм много доволна, ще си я ползвам и сега. Лека, изключително маневрена, завива с един пръст. Минус е че е доста обемна в сгънато състояние и няма пълно легнало на летния кош. За пътуване с повечко багаж взехме лятна Chipolino Move on, защото е много компактна, но ужасна за бутане и я ползваме само в краен случай, когато нямаме място в багажника за другата. Държа да отбележа, че Easywalker-a е напълно здрава, въпреки че е ползвана вече 2г и половина в Манастирски ливади Satisfied

# 616
Ние се спряхме на Cybex Balios S lux, надявам се до лятото да пуснат още цветове.

# 617
здравейте момичета, прекрасни празници изкарахме. Макар да бях малко болна, видяхме се с много приятели и роднини и споделихме на всички новината.
Със сигурност тряба да купим стол за кола на баткото, но и аз се колебая и за марка и за безопасност. Тези от вас, които са поръчвали от чужбина за колко време пристигна горе-долу и от кой сайт сте поръчвали?
Аз гледах едно столче на Graco Slim модела, и в двете посоки може да се монтира, като обратно на движението е само с коланите монтажа.
Работя още, термина ми е в началото на септември така, че юли ще излезна в болничния преди раждане евентуално.
Килограми скоро не съм мерила, но дали от козунаците дали от бремеността корема ми е видимо подпухнал Grinning

# 618
Взимала съм 2 пъти столче от Амазон през GGBG. Доставката е бърза, гледам кога имат курс GGBG към БГ и гледам от Амазон да стигне на време до техния офис. Горе-долу 1-2 седмици отнема от поръчка до вкъщи. Заслужава си от всякъде, цената заедно с доставката е наполовина от тази в БГ.

# 619
Някой да е използвал евтина Ел. Помпа. Да не е медела. Видях сега, че такива имат дори и лорели. Нещо до 100лв. Ми се иска да е. Няма да я използвал дълго време и по много. С първото нямах кърма, но имах големи проблеми с нея.

# 620
Момичета, помагайте..
Хапнах една пица за вечеря и сега мисля че ще ми изгори хранопровода от зверски киселини. Изпих половин бутилка газирана вода и сега и едно хапче Гавискон глътнах, пък дано помогне. Направо ми се повръща чак, толкова ми е зле...

# 621
При мен студено мляко единствено помага. И с предишната и със сегашната бременност киселините ме убиват. Посточнно имам, без значение какво съм яла, дори и само вода да съм пила, пак излизат...

# 622
Мен ми помага в тежки случаи,сода на таблетки от аптеката.Питах Аг нямало проблем. Момичета тази които сте раждали и на тези на които им предстои , ако сте от Бургас бихте ли споделили при кой сте раждали или смятате, интересуваме най-вече секцио,тъй като по медицински причини и трябва да е секцио.Много ми се иска да е направено по метода на Щарк, да не режат мускули ,но честно казано такава недоверие изпитвам към бургаските Аг-та, че направо съм в ужас при кого да отида и на кой да се доверя..както и в коя болница. А има ли раждали в София в Щерев ?  Всяка информация би ми била от полза. 😊🌹страхотен ден от мен 🌹

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 16:25 от Бонбон911

# 623
Момичета, помагайте..
Хапнах една пица за вечеря и сега мисля че ще ми изгори хранопровода от зверски киселини. Изпих половин бутилка газирана вода и сега и едно хапче Гавискон глътнах, пък дано помогне. Направо ми се повръща чак, толкова ми е зле...

Чувала съм, че студено прясно мляко много помага.

# 624
Аз се следя при АГ в Бургас, който не изражда. И аз съм в чудене къде и при кой, че е хубаво да го посетя поне 1-2 пъти преди раждане.
Иначе за секцио всички хвалят Дева Мария, като всяка частна болница са по на ти с него.

# 625
Здравейте, днес доц. Чавеева пусна график за периода 17-31 май. Ако ходите при нея за фетална морфология можете да се възползвате. Аз звънях по 2 пъти на ден през последните 10 работни дни 😅

# 626
Благодаря много за информацията. Днес забравих да звънна, а ми казаха по телефона. Утре рано ще го направя, дано успея този път.

# 627
  • София, България
Следя ви какво споделяте за количките, момичета, от полза са всякакви мнения и съвети на мамите с опит. Аз съм харесала на Cosatto, но не съм я пробвала дали ще ми е удобна, тъй като съм висока.😃
Въпрос към мамите, които вече са раждали в София - много ми се иска да избера болница, в която насърчават естественото раждане, но сякаш повечето не искат да чакат и го предизвикват или пък директно ти насрочват секцио. Та в коя болница родихте естествено? Моят лекар изражда в Шейново, но ме притеснява, че има практика да предизвиква раждането преди термин, а не искам форсиране… Neutral Face

# 628
Това да не е Вецев, на него ми звучи. Аз се отказвам от него. Не ми е сериозен. Чакам 2с. За отговор по Вайбър. Не ми харесва и Шейново, отказвам се от неонатологията.

# 629
  • София, България
Това да не е Вецев, на него ми звучи. Аз се отказвам от него. Не ми е сериозен. Чакам 2с. За отговор по Вайбър. Не ми харесва и Шейново, отказвам се от неонатологията.
Точно той е, наистина е страшно ангажиран, днес беше и много мълчалив на прегледа… не знам към кого да се насоча, за Шейново нямам мнение, бих издържала условията и всичко там, но това с форсираното раждане ме притеснява.. Thinking За Надежда чух добри отзиви, но не съм ходила никога и не познавам никой от лекарите там.

Общи условия

Активация на акаунт