Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 63 218
  • 791
  •   1
Отговори
# 120
След седмижа забелязах,че имам плешиви места, а след 15 дни те са повечко.
Не се препоръчва с депилатоар махане.

Благодаря ти за съвета.

# 121
Здравейте! Идвам с въпрос относно фотоепилаторите и фотоепилацията. Хора страдащи от кожни проблеми /като псориазис, АД и т.н./ могат ли да използват такъв вид обезкосмяване? Някоя от Вас има ли такъв проблем или позната, която има и използва този начин на обезкосмяване?

# 122
Здравейте, да попитам след процедура, кога най-рано използвате лосион за тяло? Има ли някакво ограничение, аз до сега чакам да минат ден два, обаче кожата ми е суха и не е никак приятно.

# 123
Здравейте, какво ви е мнението за фотоепилатор Philips Lumea Advanced BRI920/00. Струва около 400лв в зависимост от сайтовете, дали ще върши работа? Ако може да ми препоръчате някакъв бюджетен до 500лв.

# 124
Здравейте, да попитам след процедура, кога най-рано използвате лосион за тяло? Има ли някакво ограничение, аз до сега чакам да минат ден два, обаче кожата ми е суха и не е никак приятно.

Аз веднага. Не съм срещала никъде ограничение, а кожата на краката ми е толкова суха, че започват да се лющят, ако не ги намажа.

# 125
Аз съм сравнително нов собственик на фотоепилатор, но използвах лосион веднага след процедурата.

Здравейте, какво ви е мнението за фотоепилатор Philips Lumea Advanced BRI920/00. Струва около 400лв в зависимост от сайтовете, дали ще върши работа? Ако може да ми препоръчате някакъв бюджетен до 500лв.
Аз си взех BRI921. Беше на промоция за 450лв. Разликата между двата като гледам е, че 921 има допълнителна приставка за деликатни зони.

# 126
Благодаря ви 💜 и моята кожа е много суха.

# 127
Аз имам Филипс , не знам точния модел. Купих го от Кауфланд преди Нова година -450лв. Има 2 приставки, едната е за лице. Доволна съм , само космите на триъгълника още се съпротивляват Simple Smile

# 128
Момичета, споделете колко е ефикасно при вас третирането на брадичка и мустака?

# 129
При мен на  мустак е ок, бакембарди, на брадичката трябва да не ги спирам всеки месец, за да не излизат.

# 130
Страхувам се да ползвам за лицето, защото от септември ползвам ретинАл.

# 131
  • До морето...
Аз минах 8 процедури през 2 седмици и резултата е,че значително намаляха. Честно казано не ми се разрежда,защото си мисля ,че пак ще се върна в начално положение. Но скоро ще трябва да мина веднъж месечно...

# 132
Моят мустак не е почистван никога, понякога съм ползвала едни дози на Личия за изсветляване, но ги спряха.

Не знам какъв метод да избера, да не вземат да растат твърди черни косми/сега е само леко мъхче/ - дали фотоепилатор, или лазер.
Може пък с лентички да е по-добре? Търся метод, с който да не стане по-зле.

# 133
А трябва ли да се маха? Ако не се вижда и не те дразни, недей.

# 134
А трябва ли да се маха? Ако не се вижда и не те дразни, недей.
Мен ме дразни, леко мъхче е, но все пак Искам да е метод, с който да не стане по-зле. Колежки се почистваха взаимно с конец, но казват че растели твърди косъмчета, а аз това не искам. Не съм пробвала лентички. Както и фото и лазерна епилация, та се триумя?
Например веждите си почиствам с пинсета, и сто пъти съжалявам че съм почнала някога да ги скубя. растат остри и твърди косъмчета, и не мога да ги оставя.

Общи условия

Активация на акаунт