Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 63 239
  • 791
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря😊

# 106
ДХЗ, на мустака станаха черни, а на брадата станаха хем повече, хем отново черни. Разочарована съм, защото куоих целия фотоепилатор специално за тези зони (особено за брадата). На лазер съм ходила веднъж и след това ми беше лошо, до ден днешен съжалявам, сякаш ми изпържи мозъка козметичката с този лазер Sad

# 107
  • Бургас
И аз пак с въпрос. Вчера направих петата процедура на краката, през 2 седмици. Четох, че вече трябва да ги разредя на 4 седмици, обаче още има какво да се желае. Дали мога да продължа да святкам на 14 дни, както до сега? Някой пробвал ли е?

# 108
  • София
да - аз продължих да се святкам през седмица първите 6 месеца.
Сега краката ги бръсна и святкам веднъж месечно/или като се сетя/
Ползвам фотоепилатор от май 2020г

# 109
  • Sliven
Момичета, след коя процедура виждате първите резултати? Аз съм само на първа от събота.

# 110
Бих казала поне 6 да са за някакви видими резултати.

# 111
Как 6, аз след втората имах видими резултати! Коремът след втората беше почти 50% изчистен, а съм бая космата там, при подмишниците също видимо намаля, само краката и триъгълникът са по-упорити. Предстои ми 4-та процедура и съм супер доволна.

# 112
Нали разбирата, че
при всеки е индивидуално, но ще дам пример:
спечелих една безплатна лазерна процедура на мишници преди години, а втора на символична цена.
Направих ги и не продължих.След 4-5-6м космите се върнаха.
Затова трябва серия от процедури, за да има сериозен резултат, задържащ се във времето.

# 113
  • Бургас
Аз вчера си направих петата процедура на краката, но да кажем, че имам пълни 4 до момента. От последната резултата още не го знам. Вече имам доста голи участъци, но имам и много в които косми продължават да растат. Като петниста хиена съм 😁 Обаче растежа на космите се забави осезателно. Надявам се след още няколко процедури да изчезнат напълно. Подмишниците само два пъти съм ги святкала, втория беше вчера и ми е рано да кажа за тях. Триъгълника изобщо не съм го започнала. Просто времето ми е много кът и съм решила на части да се занимавам. Ако до лятото успея да се отърва от окосмяването по крака и подмишници ще съм повече от доволна.

# 114
Здравейте има ли значение фотоепилатор Филипс за триъгълника, четох че тази зона не може да се фото епилира. Наистина ли е така или си зависи от кой модел на Филипс Лумея ще си вземе?

# 115
Може с всички, независимо какво пише.
За интим има
приставка с филтър, за да не се получи изгаряне, но ако се внимава, става и с обикновената приставка за тяло.

# 116
Аз бях на първа процедура в салон.
Ами , сега след две седмици, имам много плешиви участъци, особено по краката и в интима.
Не очаквах от първия път да забележа разликата и съм много доволна.
На над горната устна не забелязвам разлика , а и не смея да ги обръсна. Мился си да ги махна с депелтоар ( нали така се казваше )
На краката и интима се бръснех няколко месеца преди процедурата. А на мустака само с кола маска съм си махала космите.
Дали затова е толкова категорична разликата?

И още нещо забелязах като разлика: по принцип като се обръсна сутрин, вечерта вече ми боцка, а сега , вече трети ден, кожата ми , досри под мишниците все още е нежна.

Ако има значение , много съм бяла и съсм с тъмни косми.

# 117
Не се препоръчва с депилатоар махане.

# 118
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Получих моят Браун,обработих кожата и утре ще ползвам фотоепилатора за първи път.

Edit:
Направих си днес първата сесия.Не знам доколко добре се справих. Със сигурност имам пропуснати участъци. Няма как толкова прецизно да се знае къде е работена кожата и къде следва да се плъзга машинката.Може би някъде съм минала и втори път без да осъзная.
Използвах най-слабата мощност,защото стартирах с най-силната(така беше нагласено) и все едно ме удари ток. Изживях ужас.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 01:07 от Adoralova

# 119
Аз бях на първа процедура в салон.
Ами , сега след две седмици, имам много плешиви участъци, особено по краката и в интима.
Не очаквах от първия път да забележа разликата и съм много доволна.
На над горната устна не забелязвам разлика , а и не смея да ги обръсна. Мился си да ги махна с депелтоар ( нали така се казваше )
На краката и интима се бръснех няколко месеца преди процедурата. А на мустака само с кола маска съм си махала космите.
Дали затова е толкова категорична разликата?

И още нещо забелязах като разлика: по принцип като се обръсна сутрин, вечерта вече ми боцка, а сега , вече трети ден, кожата ми , досри под мишниците все още е нежна.

Ако има значение , много съм бяла и съсм с тъмни косми.
Колко време след процедурата започнаха да падат косъмчетата?

Общи условия

Активация на акаунт