Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 588
  • 791
  •   1
Отговори
# 690
Дами, изкушена съм от тази промоция.
https://www.technopolis.bg/bg/Fotoepilatori/Fotoepilator-PHILIPS … 9?tab=description
Виждам, че и по-нагоре една потребителка го е посочила.
Какво мислите?
Заслужава ли си или да инвестирам в повечв импулси?

# 691
Импулсите са предостатъчно, офертата е добра. Ако сте се решили на фотоепилатор взимайте го. ✌

# 692
Здравейте! Дали наистина приемът на витамини и хранителни добавки оказва влияние на светлочувствителността на кожата? Питам, тъй като попаднах на тази информация относно лазерната епилация, въпреки че аз ще правя фотоепилация вкъщи. Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 15:56 от jujkals

# 693
Импулсите са предостатъчно, офертата е добра. Ако сте се решили на фотоепилатор взимайте го. ✌

Взех го. Той е с две приствки: за тяло и за лице.
И сега имам две питания, чийто отговори не намерих в сахта им.
1) Разликата в приставките само в размера ли е? Мога ли да използвам тази за тялото върху подмишници и ибикини зона?
2) Има ли вариант да си закупя отделно допълнителна приставка?

Здравейте! Дали приемът на витамини и хранителни добавки оказва влияние на светлочувствителността на кожата? Simple Smile
Да , има билки и хранителни добавки , които оказват влияние върху светлочувствителността:
Сега се сещам за жълт кантарион и шипка

# 694
Допълнителна в смисъл на резервна или на такава която този модел по принцип няма? Има модели и с трета, но не мисля че могат между моделите да се използват приставките, а само с този за който са предназначени.

# 695
Допълнителна в смисъл на резервна или на такава която този модел по принцип няма? Има модели и с трета, но не мисля че могат между моделите да се използват приставките, а само с този за който са предназначени.
Такава , която не е налична към модела.
Например за интим.

# 696
Хич не съм убедена че стават от един модел за друг приставките, карай си с тази за лице.

# 697
За добавките не знам дали влияят реално, но с антибиотиците и кремовете с ретиноиди/бп за лице трябва да се внимава да.
За пръв път в живота си докарах голямо слънчево петно на крака от фотоепито плюс миноциклина, който приемах с месеци за акне (по време на терапията бях спряла разбира се светкането, изчаках 1 месец след това, но въпреки това петното се появи..)

# 698
От Филипс ми отговориха, че може за модел SC1997/00 Lumea от SC1998/00 Lumeа да се използва приставка за бикини. 90 лв е.
service@retelbg.com тук може да направите запитване.

# 699
Много интересно, това е хубаво да се знае, може би в следващата тема да го има в началния пост също че да не се загуби. Макар че и цената си я бива, не е незначителна част от цената на целия фотоепилатор.

# 700
Може ли да се използва Одорекс и да се правят процедури на подмишниците - разбира се, с няколко дни интервал между двете?

# 701
Момичета, нали първите четири процедури са през две седмици и след това през месец… ползвам приложението да ми следи графика и ми пусна и петата процедура след две седмици пак, а не след месец. Чудя се защо

# 702
На мен в неделя ми е трета процедура, но мисля да продължа да се святкам на 2 седмици и след това.

# 703
Абе според мен не ги брой до 4 или там не помня колко пишеше, а докато постигнеш задоволителен ефект. При кого колко броя - божа работа. После вече разреждай за поддръжка само.

# 704
Да, това писахме и по-нагоре. През 2 седмици докато имаш задоволителен резултат и после поддържащи

Общи условия

Активация на акаунт