Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 65 573
  • 791
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Моето приложение ми преизчислява, според отзива ми дали виждам задоволителни резултати. Както и въведената дата на процедура. Правя от декември процедури и интима и под мишниците са упорити, та си продължавам на две седмици. Ръце и крака стоят голи, но както писах нагоре-сякаш косъмчетата са си там, виждам им точките, като прокарам ръка драска...но не растат, не стават по-дълги. Което малко ме дразни...очаках да ги няма въобще, но може да съм с грешни очаквания.

# 706
  • варна
Моето приложение ми преизчислява, според отзива ми дали виждам задоволителни резултати. Както и въведената дата на процедура. Правя от декември процедури и интима и под мишниците са упорити, та си продължавам на две седмици. Ръце и крака стоят голи, но както писах нагоре-сякаш косъмчетата са си там, виждам им точките, като прокарам ръка драска...но не растат, не стават по-дълги. Което малко ме дразни...очаках да ги няма въобще, но може да съм с грешни очаквания.
И аз това забелязах ,ако отбележиш в приложението ,че има вде още косми ,ти дава да ги правиш през 2 седмици пак .

# 707
Дами , сега разучавам уреда и пише да не се използва никога от мъже върху лице,  врат, генитална зона...
Имате ли предства защо е така?
МОя мъж има един участък точно под врата, където му излизат косми и ми се искаше да го светна там , за да спред да ги бръсне..ама това да не се святка врата при мъже, много ме смути

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 21:40 от Serendipity*

# 708
  • София
За гениталиите вероятно имат предвид тестисите. Може би не се знае дали няма да повлияе на качеството на сперматозоидите. За брадата- вероятно на врата не е проблем, но те са силно окосмени, с твърди косми на гъсто(поне повечето мъже), вероятно е рисково на толкова голяма част от лицето да се светкат...може да стане на петна- едни да изчезнат, други не.

# 709
Може ли да се използва Одорекс и да се правят процедури на подмишниците - разбира се, с няколко дни интервал между двете?

Може, аз си го ползвам, само гледам да са минали 24 часа от последното святкане. И забелязах, че откакто ползвам този епилатор не ме сърби от Одорекс като преди.

# 710
Заради щитовидната жлеза сигурно.

# 711
  • София
Здравейте, от 3 години имах фотоепилатор Philips Lumea SC1997/00. Още след първите месеци, когато се затопли и времето, фотоепилаторът започна да прегрява и да се изключва сам. Изчаквах го да изстине и продължавах с процедурата докато не ми писна и бях принудена доста да разредя процедурите си, тъй като ми отнемаха значително време. Наскоро реших да се опитам да го пусна за рекламация и останах приятно изненадана като ми върнаха парите. Започнах да се оглеждам за нов фотоепилатор отново на Philips, но не смея да рискувам със същия модел, тъй като съм чувала, че прегряването му е често срещан проблем. Надявам се вие да ме ориентирате към кои модели бих могла да се насоча, доколкото знам по-новите модели не прегряват, но все пак предпочитам да го чуя и от първо лице. Към момента съм се спряла на https://www.technopolis.bg/bg/Fotoepilatori/Fotoepilator-PHILIPS … 5?tab=description.

# 712
Да, връщат парите, тези уреди не ги ремонтират от Филипс.Вижте някой Браун.

# 713
  • София
Лично аз връщах 1997 три пъти в Кауфланд в началото/купих го 2020 юни/
Реших си че е развален,защото загряваше доста бързо,но аз ползвам с функция с приплъзване
Оказа се ,че си е така и последния вече не съм го връщала до момента
На мен не ми е проблем,оставям го да " бучи" и след не повече от минута е готов за работа
Загрява ми по-бързо само когато е топло. Сега не е така- минавам си и двата крака само с 2 най -много 3 прекъсвания,/ а има доста материал за святкане при мен- не съм 40кг/

# 714
  • виртуално
Да, връщат парите, тези уреди не ги ремонтират от Филипс.Вижте някой Браун.
Аз съм супер доволна от Braun Silk-expert PRO 5 PL5124, но в темата обикновено предпочитате Филипса.
По-лек е, по-удобен ми е на ръката и с функцията приплъзване минавам за 12 минути цели крака и интим

# 715
Не го предпочитаме, а имаме такива, защото бяха едни от първите и изначало темата беше за Лумеа , не за фотоепилатори.Не знам защо я съединиха с друга и сега е много неефиктивно това..

# 716
  • на последния етаж
От доста време се чудя дали да си купя Philips Lumea, и тъкмо реша - нещо ме разколебава. Сега отново разглеждам сайта и се опитвам да се ориентирам какви са разликите между отделните модели. Какво мислите за този модел: https://www.philips-eshop.bg/fotoepilator-za-obezkosmiavane-ss-s … eries-bri973-00/?
Гледах и този, но в момента няма наличност: https://www.philips-eshop.bg/fotoepilator-za-obezkosmiavane-ss-s … series-bri977-00/
Разликата между най-скъпия и най-евтиния е 500 лв.

# 717
Между горните 2 е само допълнителната приставка, а ако говорим вече за SC1998/00 примерно спрямо горните 2 - имат повече импулси(450 000, а не 250 000), работят кабелно и безкабелно(което не е уау, защото не издържат много), повечето приставки и тази технология SenseIQ.. ако съм изпуснала нещо, кажете. Simple Smile

# 718
  • София
Здравейте! След минаване с фотепилатора може
Ли да се използва ролон или стик против изпотяване?

# 719
Да, стига кожата да не е раздразнена и да е чувствителна.

Общи условия

Активация на акаунт