Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 11

• 32 714
  • 364
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, какво ви е мнението за Ergobaby Omni 360 air mesh? Важно ми е да мога да нося бебето фронтално - с гръб към мен?
Ще я препоръчате ли? Удобна ли е?

# 286
Момичета, какво ви е мнението за Ergobaby Omni 360 air mesh? Важно ми е да мога да нося бебето фронтално - с гръб към мен?
Ще я препоръчате ли? Удобна ли е?

Аз я имам тази раница и е много удобна. Но за фронтално самият производител препоръчва само за кратки интервали от време след 6 месеца:

https://ergobaby.com/blog/post/facing-in-facing-out-a-science-ba … arrying-positions

А аз сериозно препоръчвам hip carrier като допълнително средство за носене на бебето, когато много шава и не иска в раница, но иска на ръце. Ergobaby имат Alta, tushbaby е известна марка, но има и други ергономични. Аз съм с едно китайско и много ми улеснява живота. Само едната ръка е свободна, но е супер удобно за из къщи или за кратки разходки навън

# 287
Здравейте!
Не открих много информация за Love and carry, по-конкретно моделът One. Имате ли опит, мнение за марката и самата раница?
Благодаря

# 288
Здравейте дами, продавам ергономична раница на Боба на символична цена. Не е подходяща за мен, с много широки презрамки е, не мога да я върна - отразях етикета.... Ако някоя мама има интерес, да ми пише на лично за снимки и информация. Ползвана е точно 1 път вкъщи, даже бебо не е влизал в нея. Купена е преди седмица, пазя оригиналната кутия и всичко. Просто не ми е удобна. А е страхотен модел, мека, памучна.... Boba X Yucca

# 289
Здравейте, сдобих се от приятелка с май тай слинг на българската марка P.S Обичам те, която май вече не функционира. Не мога да намеря информация дали имат съответните сертификати за безопасност. Дали някоя от вас може да помогне с актуална информация? Благодаря Simple Smile)

# 290
Здравейте, искам да купя ergobaby embrace за бебе на 2 месеца, имам слинг , но нещо не ми е много удобен, особено като сме навън, истинска философия ми да го сложа и да се старая да не го изцапам на земята, та затова се насочих към тази раница. Моля за мнение дали е добре да купя втора употреба и ако “да” как да разбера да няма някакви реплики?

# 291
  • София
Няма смисъл да си купувате Embrace. Малките хибридни ранички като този модел или Neko Tiny се носят от рано и са до 70см. Т.е. детето може да се носи в това до след 3-4 месеца...има по-едри бебета, които стават дълги и по-рано.
На два месеца можете да носите в друга хибридна раница, но от тези, които са големи. Например Isara Quick Full Buckle(макар, че аз много харесвам и халф бъкъл-а), която е до 98см или наприер Neko Switch, която е до 86см.
Еластичен слинг ли имате или тъкан? Цапат се опашките, те нямат досег до бебето и няма никакво значение ако обършете земята с тях, голяма работа.
Ембрейс няма реплики, няма проблем да си взеете втора употреба, но ще дадете пари за нещо, което не е оптимално за двумесечно бебе.

# 292
Няма смисъл да си купувате Embrace. Малките хибридни ранички като този модел или Neko Tiny се носят от рано и са до 70см. Т.е. детето може да се носи в това до след 3-4 месеца...има по-едри бебета, които стават дълги и по-рано.
На два месеца можете да носите в друга хибридна раница, но от тези, които са големи. Например Isara Quick Full Buckle(макар, че аз много харесвам и халф бъкъл-а), която е до 98см или наприер Neko Switch, която е до 86см.
Еластичен слинг ли имате или тъкан? Цапат се опашките, те нямат досег до бебето и няма никакво значение ако обършете земята с тях, голяма работа.
Ембрейс няма реплики, няма проблем да си взеете втора употреба, но ще дадете пари за нещо, което не е оптимално за двумесечно бебе.
Благодаря много за отговора, моето бебе и без друго си върви дълго и явно бързо ще му омалее. А дали може мнение за тази раница, тъй като бюджета ми е около 150-200 лв. , нямам възможност в момента зс повече, а и вече дадох 120 лв. За слинг
https://sgusheni.com/produkt/hibridna-ranica-love-and-carry-primo-vanilla/

А относно слинга, имам ето този:
https://visvitalis.bg/product/ergonomichen-sling-kafyav-keababies

# 293
  • София
Не е лоша, но няма как да ви кажем, дали ще ви е удобна. Ако детето е високо и по-тежко, може да умалее бързо.
В ОЛХ има чудесни Тула на цени под 200лв, регулируемият модел е Free to grow. С много стабилни презрамки и колан, до 86см

# 294
От регулируемите за мен беше най-удобна ergobaby adapt. Тулата има копчета отвътре и ми създаваха дискомфорт, но съпругът ми си носеше добре с нея. Тъй че си трябва проба

# 295
Здравейте,
Търся си бюджетна раница за носене на бебе на кратки разстояния. Може ли препоръки?
Иска ми се да може да го нося и гледайки напред и гледайки към мен.
Имам проблеми с кръста и гърба и наистина ще се налага само когато например трябва да отидем набързо до магазина/куриера и тнт. Няма да се използва за постоянно носене.

# 296
Ако носене с лице напред (не е препоръчително, не е ергономично, не може да се прави повече от 15тина мин на ден) ви е задължително изискване, то вижте за единствените 3-4 модела, които предлагат такова и прочетете внимателно изискванията да може да се прави.
Два от тях са Ергобейби Омни Брииз и Дрийм. 360 май вече не се произвежда. На теория Ергобейби Ембрейс, на практика - не е ергономично. И Тула експлор. Далеч са от бюджетни, но са безопасни и ергономични. Вижте за втора ръка. Най-добре наемете, за да видите как ще ви е на кръста или вземете от другарче. Аз също съм с проблеми в кръста, но с правилната раница не съм имала никакви грижи. Някои обаче ми разказваха играта Simple Smile
Съвет - докато носите отпред задължително раница с багажа на гърба, за противотежест Simple Smile

# 297
Здравейте,
Търся си бюджетна раница за носене на бебе на кратки разстояния. Може ли препоръки?
Иска ми се да може да го нося и гледайки напред и гледайки към мен.
Имам проблеми с кръста и гърба и наистина ще се налага само когато например трябва да отидем набързо до магазина/куриера и тнт. Няма да се използва за постоянно носене.

Ако бебето може да си държи главата, препоръчвам hip carrier, нещо от този тип

Само едната ръка е свободна, но на бебето му е приятно, понеже е свободно да се движи и да гледа насам натам. Супер лесно е и идеално за бързи излизания, че и из къщи, като се разкисне бебчето. Аз имам това на momcozy, китайска марка, но доста сполучливо им се е получило

# 298
Бебето трябва да може да седи за това, не да си държи главата.
За мен беше безполезно и навън, и вкъщи точно, защото едната ръка е аут (т.е. не става нито за носене на пратки, нито за пазар). Мацката, от която го взех, го ползваше от вкъщи до колата и примерно до ресторант, на гости и т.н., но всеки си има привички Simple Smile даже съм виждала такова с платка като раница Simple Smile

# 299
Не е нужно да може да седи, все пак се подпира с едната ръка. Моето бебе чак на 7 месеца може да стои седнала на земята, но това го ползвам откакто е на 4 месеца

Общи условия

Активация на акаунт