Къде в Пловдив??? - 99

• 33 211
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • Берлин
А къде има най-голям избор на гранитогрес, фаянс, санитария? Ще ми се да видя, да избера и да не се размотавам? Пазарувам онлайн всичко възможно, но за тези неща искам физически магазин.

# 211
  • Пловдив
В Бриколаж или Хоум макс.
Ако пък търсите по-луксозни - Баня стил. Мисля,че имаха и сайт.

# 212
Санитария - Мултиком, но на Кукленски шосе.

Санитария и гранитогрес - Баня стил, имат евтини и скъпи варианти

Гранитогрес хубав имат в Modigliani с по-високи цени.

Във Victoria Ceramics не съм ходила, но съм виждала магазина, изглежда доста голям, както и Djia, който също е на Кукленско.

# 213
  • Берлин
Благодаря. Не знаех, че Баня стил имат магазин в Пловдив, тези по Кукленско не съм ги чувала. Чудесни сте, момичета.

# 214
Здравейте! Някой дали има лични впечатления от детски фризьорски салон “Пъзел”? Също се чудя дали ако идем без час ще ни приемат.. не живеем в града и не мога да запазя точен час, а пък ми трябва за утре.
В повечето случаи има свободни часове на място. В най-лошия случай ще изчакате малко.
Лични наблюдения от Пъзел до Панаира имам, "под носа са ми" в момента. Събота е натоварено, обади се сутринта, за да ти кажат ориентировъчно час. Когато работеха две фризьорки само, (събота или неделя са ме връщали, защото съм закъсняла за часа ... с десет минути. Но беше още в зората, след откриването му на това място). Все пак детето беше малко и така се случи. Фризьорска от района го подстрига перфектно тогава, че беше драма голяма...

За кушетка в манипулационна на лаборатория...
Това е задължителен стандарт, но тъй като навярно ще се правят хормонални изследвания, не бих се доверила на друга лаборатория, освен Бодимед. Много негативни емоции ми създадоха през годините, две други големи лаборатории в града.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 02:07 от 🧡 Clo 🧡

# 215
  • Пловдив
А къде има най-голям избор на гранитогрес, фаянс, санитария? Ще ми се да видя, да избера и да не се размотавам? Пазарувам онлайн всичко възможно, но за тези неща искам физически магазин.
Тед керамика на Голямо Конарско.
ДомМикс срещу централни гробища (Полиграфията).
Виктория керамик до Джъмбо.
Има и един голям магазин в началото на Войводиново.
Аз препоръчвам първите два магазина. В другите не съм ходила.

# 216
Плочки за баня преди няколко години взехме от един магазин в Полиграфията,мисля,че още стои.  Наложи се след месец и нещо да ги сменя с други и служителката там ми съдейства,върнахме ги и купихме други с малко доплащане . Доволна съм.
Баня стил бяха много натоварени тогава,чакахме ги доста време да ни се обадят за наличност ,объркаха малко една поръчка после.

# 217
  • Пловдив

"Амичи керамика" след моста на УХТ.

# 218
Местя се в Пловдив, трябва ми доставчик на интернет, кой да избера? Не ми трябват кабелни, телефони и всякакви други услуги, само интернет. Отделно кой от тях възможно най-бързо ще го прекара, а не да ми даде срок от няколко седмици.

# 219
Cooolbox

Според са много коректни, имат 24/7 поддръжка и на момента реагират, ако дистанционно могат да оправят проблема.

Интернетът им няма грешка.

Можете да им звъннете да попитате, както и за цените, дали ще ви устройват. Simple Smile

# 220
Clo, много благодаря! 🌷

# 221
  • Пловдив
Кулбокс трябва да проверят и за покритие. Мисля, че не са обхванали целия град. И дано не ги погълне виваком, че има такива мераци.

# 222
Здравейте, момичета къде има магазин за пердета и платове в К. Париж или Център? Благодаря Heart

# 223
  • Пловдив
Ако имат покритие при Вас, също съм твърдо за Coolbox.

# 224
И аз препоръчвам Кулбокс. На техният сайт може да се провери, дали имат покритие в района ви.
Дано да не ги купят Виваком, защото гаранция ще развалят качеството, а за сега са безупречни. Имам опит и с други доставчици, та мога да направя разлика. Миналата година на връх Коледа реагираха и отстраниха проблем. Но като цена май са малко по-скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт