Къде в Пловдив??? - 99

• 33 236
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • до най-прекрасния мъж
И в Писанец има, но не я препоръчвам като лаборатория. В Бодимед съм виждала и в Тракия кушетка. Предполагам във всички пунктове имат. Иначе, най-добре е да се направят тези изследвания в болнично заведение, ако има такава възможност.

# 196
Здравейте! Някой дали има лични впечатления от детски фризьорски салон “Пъзел”? Също се чудя дали ако идем без час ще ни приемат.. не живеем в града и не мога да запазя точен час, а пък ми трябва за утре.

# 197
  • Пловдив
От къде мога да закупя електрическо одеало.?
В каталога на Метро има в момента - 43лв. В Алати също.

Знаете ли лаборатория с отделно помещение и легло, става въпрос за някои изследвания, които изискват да се лежи 30мин, знам за Синево в Тракия, но търся и друг вариант.
В Тракийския Бодимед се лежи в отделна стая.

# 198
  • Пловдив
Здравейте! Някой дали има лични впечатления от детски фризьорски салон “Пъзел”? Също се чудя дали ако идем без час ще ни приемат.. не живеем в града и не мога да запазя точен час, а пък ми трябва за утре.
В повечето случаи има свободни часове на място. В най-лошия случай ще изчакате малко.

# 199
Благодаря! А вие кой от трите салона сте посещавали и доволни ли сте!

# 200
Спорвд мен всяка лаборатория трябва да разполага с такава, все пак всеки пациент може да колабира минимум.

# 201
  • Пловдив
В Бодимед на бул. България също има кушетка. Няколко пъти съм си правила там изследвания,за които трябва да се лежи предварително.
Но е тясно и реално краката са ти почти до стола,на който взимат кръв на друг човек Simple Smile

# 202
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, да почти навсякъде има кушетка, въпросът ми беше за такава в отделно помещение, т.е пациента да не гледа 30мин как точат кръвта на другите. mystic woman е писала за такова в Бодимед Тракия, понеделник ще им звънна.

# 203
Такова помещение, макар и малко, имат и в Рамус в Тракия.

# 204
  • Пловдив
Посещавала съм Пъзел-а в Тракия и на Панаира. Нямам предпочитания към конкретен фризьор.

# 205
Здравейте. От къде да поръчам храна за вкъщи? Имаме повод и не ми се готви. Хепи не ми е вариант,някъде другаде?

# 206
О,за торти-пекарната на Дани- до паметника на Филип Македонски,отстрани на Младежкия дом. Домашни,вкусни,с качествени продукти. Доста по-добри от масовката.
ИМат сайт във фейсбук и там пише работното време. И кафето им е чудесно ,и вкустотиите.

Здравейте
Имам нужда от читав мебелист. Ако имате препоръки за някой ще ви бъда безкрайно благодарна.
Нашите плоскостни мебели ги прави фирма РоАн , от Пловдив са.Офисът им беше на Волга,но сега събориха сградата и не знам къде са,но по телефона питайте.  Ако не ги откриете в интернет ,пишете ми  да потърся телефони. Изпипани в детайли,човекът се съобразява с всяко желание. Имат си машини и те си ги работят.  вземат мярка,работят,монтират. Години не са мръднали.
Не работят масив.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 20:48 от Трапезица

# 207
  • Пловдив
Храна за вкъщи от Сомбреро или Ноте ди вино.

# 208
И аз следя за препоръка за мебелист.

Много са несериозни повечето, единият ни даде оферта, включваща само цена, а другия  вече 2 месеца не може да дойде… Има ли останали съвестни, честни, добри и отговорни мебелисти? Sad

Иначе онзи ден бях до лаборатория Лина и ми се видя, че имат обособено място за кошетка. Най-добре да се намери номер в интернет и да се пита, аз често правя така при въпроси.

# 209
А,нашият мебелист ( шефът на фирмата ,за която писах по-горе )  е много свестен,човекът е на възрастта на татко,сериозен,от десетки години се занимава само с това. Всички срокове са спазвани при нас,последно преди няколко години правихме кухня. Имаме неща от 15 години правени,вече морално остаряха,но всичко е здраво. 
Той ни насочи и към определен тип вратички ( без кантове ) ,прати ни къде да гледаме мостри ( до РУМ Мулдавия) . Исках определен вид стъкла на барчето,да пасват на вратите ни,намери ни ги.

Общи условия

Активация на акаунт