Къде в Пловдив??? - 99

• 33 218
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Даааа..басейните и на двата /Строител - зимата само вътрешен, но за лятото имат и външни, и Царска Баня- само външен/ са разкошни, но не съм нощувала, та не мога да препоръчам.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 10:13 от Джи

# 271
  • Пловдив
Даааа..басейните и на двата /Строител и Царска Баня/ са разкошни, но не съм нощувала, та не мога да препоръчам.

Благодаря ви, знаех си че е добра идея да ви питам.Laughing

# 272
Село Баня хич не ми харесва,. Аз предпочитам Хисаря.

# 273
  • Пловдив
Е, то си е село...но водата е лековита.
Чудя се всеки път що изоставя държавата подобни места, а не ги облагородява? Защо? Това, ако е в чужбина ще е златна мина...тук запада...

# 274
Така е. Мен направо страх ме хвана като бях последния път на Баня. Толкова диво, пусто, скучно, местните много мургави ми се видяха… въобще не си е работа там.

# 275
В гагарин някъде втора употреба, която да има пътечки, пердета и такива домашни глупости а не само дрехи?

# 276
  • Пловдив
Аугуста и хотел Хисаря в Хисаря.
Стрелча - водата понамирисва на сяра, но е минерална и лековита. Но е китно градче. Ние бяхме през май за техния празник на розите.

# 277
  • Пловдив
Здравейте, скоро бебчо ще направи 40 дни от раждането си😍. Имате ли идея къде може да си направим погачата. Ще сме около 15-20 момичета.

# 278
  • Пловдив
Аугуста и хотел Хисаря в Хисаря.
Стрелча - водата понамирисва на сяра, но е минерална и лековита. Но е китно градче. Ние бяхме през май за техния празник на розите.
Спа-то в Аугуста е затворено да края на месеца за ремонт.
В Стрелча е супер, да, но няма хубав закрит басейн...този градския е дълбок поне за мен дето не плувам...базата е стара.

# 279
  • Пловдив
"Княз Павел" в Павел баня. Селото е като всяко друго село, но хотелът и храната си заслужават ако се търси хотел близо до Пловдив. За "Царска баня" собственикът е този, който държеше "Афродита", който пък беше старчески дом и сега, накрая, болница "Селена" го купи и разрушава. Имайте едно наум за интериор и обстановка. Не съм ходила в нито един от двата, но съм нещо предубедена.

# 280
Решиха ли нещо за грипна ваканция?

# 281
Решиха ли нещо за грипна ваканция?
Дано няма грипна, че тези дето са спали цял срок, като моето , чакат да ги изпитат по всички предмети Laughing

# 282
  • Майничка
Епидемия - да, ваканция - не.

# 283
Дано няма грипна, че тези дето са спали цял срок, като моето , чакат да ги изпитат по всички предмети Laughing
Аз пък съм за грипна ваканция. Децата ми са здрави и искам да си останат такива. Ако им дадат дните до края на седмицата нищо няма да им стане.

# 284
  • Точно където трябва
Всеки си гледа от неговата камбанария. Нашите излизат във ваканция до 24-ти. Нямат отсъстващо дете. Искаш да са във ваканция вероятно щото са големи или има кой да ги гледа.

Общи условия

Активация на акаунт