Къде в Пловдив??? - 99

• 33 257
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Някой, ако ходи към Джъмбо тези дни, може ли да ми снима какви цветове има от тези килимчета, както и цената.

# 256
Миа Рулана, да разбирам ли, че за престоя си не си платила нищо, освен по 5.80 на нощувка?
Много добре, ако е така.
Незнам колко ми е на ден. За целия престой+ операцията (без избор на екип) платих 350лв. Миналата година април месец. И си заслужаваше всяка стотинка.

Значи си доплащала нещо, не е само потребителската такса. Ако беше само тя, не трябва да си платила повече от 58 лв.

# 257
Здравейте, момичета.Къде в Пловдив мога да намеря продукти на Sunsilk,търся крем за къдрици и балсам на тази марка?

# 258
Значи си доплащала нещо, не е само потребителската такса. Ако беше само тя, не трябва да си платила повече от 58 лв.
Е, да. Ама няма такса влизане. Аз на това възразих. То е като при зъболекарите, здравната каса покрива една част и от там нататъка е по ценоразписа на лечебното заведение.

# 259
  • Пловдив
Откакто Виваком купи N3 нищо не е същото с нета...Преди не сме звъняли за нищо, а сега нон-стоп, мейли и т.н...оптимизирали мрежата казват и тва е...

# 260
Е, да. Ама няма такса влизане. Аз на това възразих. То е като при зъболекарите, здравната каса покрива една част и от там нататъка е по ценоразписа на лечебното заведение.

Тя не се води такса влизане. Под друго име е вписана. Виж си фактурата.
Яна питаше дали освен потребителската такса от 5.80 се доплаща нещо.
Затова ѝ казах, че минимум има някаква задължителна тяхна си такса, която аз съм кръстила "вход". Плюс за консумативи, евентуално.
В Св. Георги не са ми взели нито стотинка, дори и потребителска такса не събират. За 3 скенера, колоно и гастроскопия. Ако бях за същото в Каспела, щях да оставя сигурно 500 лв.

# 261
Ива ли някой тел. На фризьорката Ваня в Арлет салона на Главната, на един ъгъл е
Уличката успоредна на Главната

Препичайте ми хубав салон на Центъра с добри цени, добри фризьори за постригване

# 262
В Каспела и в Пълмед всеки човек плаща различно вече. Аз например платих за премахване на щитовидна жлеза и престой 1000лв с избор на екип в Каспела + 50лв такса “вход” + 20лв на ден за седящ на стол. 🙂 Здравноосигурена съм.

# 263
  • Пловдив
трябва да минавам технически преглед , а имам проблем с крушките /нямам габарити/ - препоръчайте майстор
Също така имам изгорели крушки и на таблото в секцията за гориво - като е тъмно нищо не виждам

# 264
  • Пловдив
Фарове на моята сменях в сервиза на Autopro.
https://autopro.bg/shop/avtoserviz-plovdiv

# 265
  • Пловдив
Проблем с крушките или с бушони/кабели и подобно. Сервиз Тракия ще ти сменят крушките, за другото преди много време бях в сервиз бош, правят диагностика. Че той проблемът може и да е в някой изгорял бушон.
Има и едни магазин за части на коматевско шосе, срещу старческия дом. Там са ми сменяли крушка на място.

# 266
  • Пловдив

Привет момичета,
Моля ви предложете ми хотел-спа около Пловдив +-100км за един отмарящ женски уикенд по случай 8 март ,нещо изпробвано и приятно.
До сега сме набелязали няколко,варианта,но нямам лични наблюдения от последната година, а само коментари.

Винен комплекс Старосел
Каменград Панагюрище
Житари в Житница

# 267
  • Пловдив
В Старосел бяхме сега и казвам не!
В Панагюрище не е минерална водата в Житница сигурно пак...ако държите на това, де...

# 268
  • Пловдив
Вижте в гр. Баня до Карлово. Има, мисля, поне два хотела с минерална вода.

# 269
  • Пловдив
Вижте в гр. Баня до Карлово. Има, мисля, поне два хотела с минерална вода.
да, този в х-л Строител е нов, чист и с топла вода...докато в Старосел беше хладна и бъкана с хлор Sad Още го усещам.
В с.Варвара след Пазарджик също има комплекс с мин.вода.

Общи условия

Активация на акаунт