Къде в Пловдив??? - 99

• 33 211
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • до най-прекрасния мъж
А купували ли сте някъде в Пловдив очила за нощно шофиране /мъгла ( жълти) .Искам да ги пробвам на живо .
Провери в Бултекс в онлайн магазина им stenso.net дали все още предлагат. Другият вариант ти е по поръчка в оптика.
За климатици с две ръце препоръчвам Вимакс. Тази есен монтирахме два броя Мицубиши Хеви Премиум от тях и сме много доволни както от монтажа, така и от машините. Ако имате финансова възможност, заложете на висок клас климатик. Имаме 3 бр Фужитсу, но определено Мицубишитата са в пъти по-добри. Не ги чуваш и усещаш как работят, а в стаите е топло и комфортно. Имат много приятна струя.

# 241
Ще искат, те са частна болница. В Пълмед преди 4 години беше 80 лв.

# 242
Ние сме на Виваком - телевизия и Интернет. Доволна съм от качеството на двете.

# 243
Много моля, чете го този първи пост.
Първо неписано правило в Бг мама!
За цялото форумно общуване по принцип.
Правило номер две - не крещете! (използването на главни букви).....

Преди.... много време, когато бях в майчинство и започнах да списвам, даже не знаех как да попитам нещо и къде. Въпросите ми "висяха" с дни.
Нека оценим труда на Елфи, тя систематизира всички магазини за пердета в града, към онзи момент.
Във връзка с това, апелирам към всички, когато наближим края на текущата тема (49 страница) да ми изпращате на ЛС какви корекции да има. Обещавам, че ще ги систематизирам по райони:
Център, Север - Кършияка, Южен - Кючука, Тракия, Източен

Иначе трудът на такива като мен, които не са знаели как първоначално да попитат се обезсмисля.

Мисте, очаквам да поемеш щафетата един ден от мен. И този ден наближава ❤️🌹😍

Здравейте, момичета къде има магазин за пердета и платове в К. Париж или Център? Благодаря Heart
В Кючук Париж имаше два такива магазина, на Събота пазара.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 01:10 от Camille [Claudel] - Clo

# 244
Здравейте, дами, надявам се да не задавам въпроса си в грешната тема. С приятелка сме решили да посетим Пловдив по женски, през седмицата, моля препоръчайте ми хотел в близост до центъра. Как стои въпроса с паркирането има ли наблизо платен паркинг, на който можем да оставим колата за два дни, ако няма паркинг към хотела? Благодаря предварително, ще се радвам и на препоръки за хубави ресторанти, нощни заведения и места в града и в района, които можем да посетим.

# 245
А купували ли сте някъде в Пловдив очила за нощно шофиране /мъгла ( жълти) .Искам да ги пробвам на живо .
На Руския пазар.
Утре е битака, ако ти се разхожда и ти допада подобна екзотика. Смрад, кал, мизерия, и хора опънали чершията ... дирекно върху калта и помията.
Ако не, изчакай до другата събота и обиколи базара на спокойствие. Всичко има, зависи какво търсиш.
Не е препоръчително за хора със слаби нерви и претенции, посещение в този район, по това време на годината. В делничен ден зимата са затворени магазините, предвид космическите цени на тока за индустриални потребители. Имайте предвид това. (А делник КАТ функционира и няма своеволия от страна на туземците.

Има, по няколко лева са, еднократни така да се каже. Аз имам такива купувани на едро преди години от Метро, стоят в жабката. За неопитни в нощно и зимно шофиране са. Но непоискан съвет, ако търсите очила за шофиране в мъгла, по-добре си стойте на топло и разчитайте на друг превоз. Авто принадлежности всякакви се предлагат като се влиза в базара, на първия ред към паркинга, първата секция. Сенник за хечбек последно взех за 3.00 лв., за джип и микробус бяха по 7 лв.

# 246
Във връзка с това, апелирам към всички, когато наближим края на текущата тема (49 страница) да ми изпращате на ЛС какви корекции да има. Обещавам, че ще ги систематизирам по райони:
Център, Север - Кършияка, Южен - Кючука, Тракия, Източен
Ако може, включете и район Западен.🙂

# 247
В Бриколаж съм виждала очила,ако ти вършат работа

# 248
моля препоръчайте ми хотел в близост до центъра. Как стои въпроса с паркирането има ли наблизо платен паркинг, на който можем да оставим колата за два дни, ако няма паркинг към хотела?
Хотелите Тримонциум, Лайпциг и Новотел Пловдив със сигурност имат паркинг.
Тази оферта от Грабо също я намирам за много подходяща, въпреки че мястото на комплекса не е хубаво.
https://grabo.bg/v-sartzeto-na-plovdiv-0qhh3

Да попитам за Каспела  - освен таксата от 5,80 лв/ден за престой, има ли други дължими такси?
Със сигурност има такса вход. Преди 7-8 години беше 50 лв. Сега може да е двойно.
Няма такова нещо. Аз се оперирах миналата година пролетта. Още в началото ти казват каква сума ще платиш. Няма изненади, много са коректни.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 08:17 от Mia Rulana

# 249
За хотел, вижте "Его". Има си паркинг отстрани само за клиенти на хотела, на спокойно място и същевременно на 5 минути пеш от Главната. За хапване около него има добри варианти - вижте ресторант "Киноа" (отстрани). НЕ препоръчвам механата пред него "19-ти век".

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 08:33 от Greene

# 250
Благодаря за насоките за очилата !

За хотел - този също е на центъра,пише,че има паркинг ( попитайте)
https://grabo.bg/dvama-v-plovdiv-04d95
Редактирам -"Здравейте, хотелът не разполага с безплатен паркинг, намира се в центъра на града, където всички улици са в Синя зона. "
Синята зона е 2 лв/ час от 8,30 до 18,30 понеделник-събота.

# 251
Миа Рулана, да разбирам ли, че за престоя си не си платила нищо, освен по 5.80 на нощувка?
Много добре, ако е така.

# 252
Още един глас за Его. Преди 3г настанявах приятели от чужбина и беше много удобно. Най-обикновен хотел, ако търсите нещо луксозно не е за вас. Иначе е приличен, бюджетен, страхотна локация на центъра и си има паркинг. Единствено е добре да попитате имат ли места, защото паркингът е малък и ако има повече гости в хотела няма да има място за всички.
Моите приятели останаха много доволни. Дори след това разбрах, че са го препоръчвали на техни приятели, които са идвали в БГ да гледат Стария град.

# 253
  • Пловдив
За климатици препоръчвам Дайкин. Имаме приятел,който се занимава, скоро го питахме,защото искаме да вземем още един -каза,че Фуджицу са по-шумни.
Ние сме с Дайкин и сме много доволни. Купуван е преди 5 години от Вимакс.
Майка ми взеха миналата година също от там.

# 254
Миа Рулана, да разбирам ли, че за престоя си не си платила нищо, освен по 5.80 на нощувка?
Много добре, ако е така.
Незнам колко ми е на ден. За целия престой+ операцията (без избор на екип) платих 350лв. Миналата година април месец. И си заслужаваше всяка стотинка.

Общи условия

Активация на акаунт