Къде в Пловдив??? - 99

• 33 221
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • Euskal Herria
Здравейте, момичета къде има магазин за пердета и платове в К. Париж или Център? Благодаря Heart
В Кючук Париж имаше два такива магазина, на Събота пазара.

# 226
Coolbox за интернет

# 227
За плочки наскоро гледах нов магазин, точно след прелеза на бул. Шести септември. Не обърнах внимание на името, но имаше доста избор. Точно до мебелния магазин, преди хотел Глобус.

# 228
Туй с изборите - колкото повече варианти, толкова повече нищо не си харесваш. Щом пазаруваш онлайн основно - зяпай им промо брошури (повечето изброени имат), харесай си нещо и толкоз.
И 3000 модела да видиш, пак може да си със съмнение, че не е баш което искаш 😁😁😁
Аз се бухам в баумакса или Практис, да не ми висят на главата консултанти, харесвам си на воля нещо си и проверявам после онлайн има ли го някъде по-евтино, поръчвам, плащам и доставят или взимаме с колата .. да се бутам по магазини не е моето.
Цяла къща така стъкмихме 🙃

# 229
Кулбокс трябва да проверят и за покритие. Мисля, че не са обхванали целия град. И дано не ги погълне виваком, че има такива мераци.
Ти пък.

Плюй в пазвата и стискай като мен палци да не се случи.

Ако имах качествен смарт телевизор, щях на мига на избягам от компромисния ми вариант в момента Булсатком. Тях да купят Виваком, а дано, ама надали. До пет години ще сменям ТВ, дано няма ново монополизиране в Пловдив, че след орташката драма в Асеновградската кабеларка (няма умишлено да спомена име на фирмата), сме сменили в основното ни жилище всички възможни на пазара в последните 20 и + години локални оператори.

# 230
А купували ли сте някъде в Пловдив очила за нощно шофиране /мъгла ( жълти) .Искам да ги пробвам на живо .

# 231
Към Виваком ли би отишла, Кло?
Ветеринарна аптека в Кършияка има ли?

# 232
Здравейте, момичета къде има магазин за пердета и платове в К. Париж или Център? Благодаря Heart
В Кючук Париж имаше два такива магазина, на Събота пазара.
Благодаря Heart по-точно като улица, някакъв адрес?

# 233
  • Пловдив
На мен лично ми е все едно дали и какво ще си напазаруват Виваком. Но знам от работещ там човек, че доста напъват да глътнат кулбокс. И то не заради клиентите им в Пловдив, Търново и София.
На работата нямаме никакъв избор и интернетът е на Виваком. Прекъсва, връзката е лоша, но там, където сме, никой няма намерение да докарва оптика. У нас пак съм на Виваком. Ами никакъв проблем нямам. Но то и зависи на кого за какво му трябва този интернет.

# 234
  • Euskal Herria
Благодаря Heart по-точно като улица, някакъв адрес?
Ако се идва от църквата, като се стигне до пазара, просто се продължава покрай аптека 36.6 на ъгъла, надолу към Рандеву. Магазинът е в пресечка в ляво, ако не бъркам, улицата е "Гоце Делчев" 4. Това е според гугъл
Ай Ти Текс ООД:
https://www.google.com/maps/@42.1312791,24.7493959,3a,75y,180h,68.83t/data=!3m6!1e1!3m4!1sVMDuvZaLTUq8lImVU9Dc2g!2e0!7i13312!8i6656

Другият магазин е в уличката срещу училището - ул "Филип Тотю":
https://www.google.com/maps/@42.1312631,24.7504822,3a,75y,303.1h,75.21t/data=!3m6!1e1!3m4!1s56Nir4oOewxsqzYcLd-DQA!2e0!7i16384!8i8192

Признавам си, че скоро не съм минавала от там. Възможно е магазините да не работят или да са преместени. Преди години и от двата съм купувала пердета.

# 235
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали фирма за закупуване и монтаж на климатици? Със сравнително голяма всекидневна сме (35кв) и сме се насочили към 18-ка. Желаем климатикът от всекидневната ни (12-ка) да бъде преместен в една от спалните, а на негово място да поставим нов, по-голям. Ако сред вас има доволни от определена фирма, ще се радваме да споделите опит. Освен това, приемаме съвети за марки климатици. Чухме добри отзиви за Фуджитсу, Митсубиши и Дайкин.

# 236
  • Euskal Herria
Да попитам за Каспела  - освен таксата от 5,80 лв/ден за престой, има ли други дължими такси?

# 237
Здравейте
Имам нужда от читав мебелист. Ако имате препоръки за някой ще ви бъда безкрайно благодарна.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076428420553

# 238
Да попитам за Каспела  - освен таксата от 5,80 лв/ден за престой, има ли други дължими такси?
Със сигурност има такса вход. Преди 7-8 години беше 50 лв. Сега може да е двойно.

# 239
  • Euskal Herria
Нищо не са казали на майка ми, рових в сайта им, освен за таксата за ден престой, не намерих друга информация.

Общи условия

Активация на акаунт