Къде в Пловдив??? - 99

• 33 231
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Тиквеникът на Нико преди много ми харесваше, последните пъти беше отврат. Един близък ни почерпи с торта от там, оказа се мухлясала. За първи път виждам такова нещо. Той умря от срам. Ядоса се и отиде да им я върне. Персоналът му обяснил, че нищо й няма. Управителят обаче се извинил и му върнали парите. Взимала съм рула и торти от там, но никога не съм ги опитвала, а хората, които са ги яли нищо не са казали и сега ми е притеснено с какво съм ги черпила. Ужас!

Къде продават белтъци в кутия? Виждала съм в Метро. Дали има в Лидл или Кауфланд? Лекси също ми е вариант, това до моста на ресторант Стадиона.
Всъщност този мост има ли си име? Grinning

# 346
  • Пловдив
Хоп-Троп!, на този мост му казвахме моста на ВХВП Blush
белтъци в кутия съм взимала от Метро, станали са златни.
Виждала съм и в Кауфланд, но не всеки път има.

# 347
Белтъци в Метро последния път като търсих нямаха, а тогава точно в Лидл имаше една от "спортните седмици" (май преди около 3 седмици беше последно) и там намерих. Иначе поръчвам от Gym Beam, че в Пловдив ми е все по-трудно откриването им 🤷🏼‍♀️
Edit: на място в града съм взимала и от тук: https://bio-market.bg/stores

# 348
  • до най-прекрасния мъж
Цените на тортите в Мон Шери актуални ли са? Виждат ми се направо евтини, ако са правени с хубави продукти. Също колко са големи големите и малки малките?
Нико отдавна развалиха продукцията си. Докато бяха само в Асеновград, сладкарницата им се пукаше по шевовете и сме чакали почти винаги за маса. Откакто си разшириха дейността, качеството рязко им спадна. В Пловдив в Метро попаднахме на ужасни профитероли, нищо общо с това, което сме яли. Тортите стари и сухи също. Опитахме още 2-3 пъти и в Асеновград, но и там не е същото качество и ги отписахме. А преди години специално ходехме на торта и кафе при тях.

# 349
Между другото доста хора последно време изказват негативно мнение за сладкарници Нико, аз лятото си бях взела мини тортички, еми определено не бяха уау, а обслужването трагично (новата сладкарница, срещу киното, която отговориха).

# 350
Обаче и тя се пръска по шевовете Rolling Eyes

# 351
  • Пловдив
Белтъци им със сигурност в Лекси. Преди няколко месеца кутията беше около 8 лв., Сега е 10 и нещо.

Купувала съм и от Кауфланд, но не мога да кажа дали са в постоянния асортимент.

# 352
Плаща ли се данък сгради вече в общината?

# 353
  • Пловдив
Плаща ли се данък сгради вече в общината?
На мен ми излиза само данък за колата. Другите не са излезли още. Аз проверявам на сайта на общината.

# 354
Цените на тортите в Мон Шери актуални ли са? Виждат ми се направо евтини, ако са правени с хубави продукти. Също колко са големи големите и малки малките?
Нико отдавна развалиха продукцията си. Докато бяха само в Асеновград, сладкарницата им се пукаше по шевовете и сме чакали почти винаги за маса. Откакто си разшириха дейността, качеството рязко им спадна. В Пловдив в Метро попаднахме на ужасни профитероли, нищо общо с това, което сме яли. Тортите стари и сухи също. Опитахме още 2-3 пъти и в Асеновград, но и там не е същото качество и ги отписахме. А преди години специално ходехме на торта и кафе при тях.
И според мен ниска цена и качество не вървят заедно.. няма как ако се ползват качествени продукти, крайния продукт да е с ниска цена, все пак всички влизаме в магазините да пазаруваме и имаме представа, че цените стават все по-космически Simple Smile Миналата седмица например в Метро ми направи впечатление, че нямаше маскарпоне под 28лв за килограм Rolling Eyes

Белтъци им със сигурност в Лекси. Преди няколко месеца кутията беше около 8 лв., Сега е 10 и нещо.

Купувала съм и от Кауфланд, но не мога да кажа дали са в постоянния асортимент.
Те и яйцата по принцип вече са златни Simple Smile Всъщност за какво точно ползате само белтъци в такова количество? Thinking

# 355
И аз последния път си взех от Нико едни любими сладки със заливка от черен шоколад и поръсени със счукани бадеми...толкова стари и избутяли бяха,че просто нямаха абсолютно никакъв вкус,нула...

# 356
  • Хасково
Не знам къде гледате цените, но в Мон шери със сигурност използват и готови кремове и маргарини и прочие. Не очаквайте 'домашно качество'. Иначе 2018 цените им наистина бяха уау -  парче торта за сватбата ни излезе около 2,50 или 2,80 не съм сигурна и като вкус бяха супер. Но лятото имахме повод и поръчахме малка торта - вкусът беше ужасен, с крем, който се маже по зъбите, което на мен ми говори за палмово масло, а цената вече беше 5лв. Повече няма да повторя. От пекарната на Емили и аз съм доволна. Честно казано очаквах малко повече откъм вкус за тази цена, но откъм продукти съм ок.

# 357
  • Пловдив
Хулиганка, белтъците обикновено се ползват от спортуващи или от хора, които са на режим, в който не е препоръчително да се ядат жълтъци (като мен). Ползват се за омлети, разни печива и т н. Аз рядко купувам, защото трайността след отваряне е малка и не винаги успявам да ги оползотворя.
А сега на тази цена изобщо не бих взела.
Оляха се вече....

# 358
  • Пловдив
Белтъците можеш да замразиш на порции в камера/фризер.

# 359
И последно включване за белтъците Grinning Има в Билла, поне в по-големите обекти, със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт