Къде в Пловдив??? - 99

• 33 237
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • до най-прекрасния мъж
Ivayla, някой малко по-назад беше постнал линк към техен сайт. Има публикувана в него брошура с цени. Около 20 лв малка и 30 лв голяма торта. Затова попитах какъв е размера. А и ми е близо, мога да ги пробвам на вкус, ако продават на парче.
Наскоро поръчвахме за повод на детето от сладкарницата зад Военна болница. На вкус изобщо не ни хареса, само маргарин беше. И цената беше толкова, но не препоръчвам. Добре, че детето е бебе и не разбира. Категорично Не и няма да повторим.

# 361
  • Пловдив
30 лв. голяма торта?

# 362
Извинявайте, но за какви белтъци говорите?

# 363
  • Пловдив
Извинявайте, но за какви белтъци говорите?
течни яйчни белтъци в кутия

# 364
Здравейте,
Откъде мога да купя жито /пшеница/ за покълване?

# 365
БИО МАГАЗИН, ул. Лейди Странгфорд №2

Здравейте,
Откъде мога да купя жито /пшеница/ за покълване?

# 366
  • до най-прекрасния мъж

За торти след много питане и опитване последните няколко повода все се доверяваме на сладкарница Мон Шери
http://www.tortimoncherri.com/
Отлично качество, а несравнимо разумни цени.
Цъкнете на линка. За мен  са подозрително евтини.

# 367
решите да купувате бонбони от сладкарници Нико, да си взимате по един и да ги опитвате предварително, преди да оставите камара пари за 200-300 грама, както аз имах неблагоразумието да направя.
Нико твърде много се взеха на сериозно. Аз от години спрях да ги посещавам. Още от асеновграския обект.

# 368
Моля, ако някой знае, да каже. Къде в Плд мога да намеря тази котешка храна:

Къде има най-голям асортимент лечебни храни?

# 369
Ние взимаме лечебна храна на Хилс от Новет, може да им се обадите да питате дали я предлагат, ако не може да ви я поръчат.

Също лечебни храни има в MaxiPet, но мисля, че не предлагат всички видове.

# 370
В клиниката на Провет имаше много лечебни храни, но нямам котка и не знам дали точно тази я имат. Може да питаш по телефона.

# 371
Нито в Провет, нито в Новет. Освен да търся в София... Най-късно до утре трябва да се сдобия с нея.

# 372
Др Стефанов? Не съм ходилата там, но са ми казвали също, че предлагат лечебни храни.

# 373
  • до най-прекрасния мъж
В Animall дали няма да има? Доста голям ми се вижда магазинът им в Тракия под к-с Гербера след Общината. Малко е студено и не знам ще стигнем ли с бебето до там днес. Звъннете да питате.

# 374
Благодаря ви! Не знаех, че има Стефанов в Плд. Накрая я намерих във Варна и ще ми я пратят още днес с експресна доставка, надявам се до утре сутринта да е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт