Къде в Пловдив??? - 99

• 34 007
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Дерматолог по здравна каса - д-р Матева. В началото на "Смирненски" е. И с акне се занимава.

# 391
Акнето не е точно дерматологичен проблем... Хормони, хранене, хигиена, гени..
Дерматолози .. някой антибиотичен или кортикостероиден крем ще изпишат да се замаже и толкоз.

# 392
По принцип съм съгласна, че борбата с акнето изисква цялостна грижа. Но дерматолог си е нужен.

# 393
  • Пловдив
Лечебна храна Hills съм виждала в клиниката на д-р Капашиков в Кършиака. Не съм обръщала обаче внимание от кой точно вид е. Може да звъннете и да питате.

# 394
Лечебна храна Hills съм виждала в клиниката на д-р Капашиков в Кършиака. Не съм обръщала обаче внимание от кой точно вид е. Може да звъннете и да питате.
Благодаря! Пратиха ми вече храната, която търсех, от Елпида (Варна). Много съм му благодарна на Пеньо! Да е жив и здрав!

# 395
  • Пловдив
Знам, за акнето, знам...обаче в трудно като става дума за подрастващ да го сложиш да диета...И все пак не яде сладко и боклуци, т.е ограничава ги. Мажем с какво ли не...и ефекта е временен. Пие бирена мая, пробиотик, рибофлавин.

# 396
Мисте, ако ми позволиш, ще споделя личният си опит, от преди... 28 - 31 години с акнето.
С две думи, когато и да те застигне, винаги не си достатъчно подготвен.

# 397
  • Пловдив

Мисте, ако ми позволиш, ще споделя личният си опит, от преди... 28 - 31 години с акнето.
амиии...не е ок кат е в мойта къща, ма тва да е кусура Simple Smile
Та..продължавам да питам, па знае ли човек?

# 398
  • Пловдив

Писах Ви  лично съобщение.

# 399

Това е етап от живота...
Мен ме застигна на 20-21 и нищо не помагаше. Нито доцентките по дерматология и венерология, нито една "калдъръм медицинска козметичка", която работеше в Дома за красота и мода.

Похвалиха ми американски крем, съдържащ Бензолов пероксид.

След като аз разреших своя проблем, навярно в следващите години, преди присъединяването ни към ЕО, бяха го спрели от внос...
За дъщеря ми намерих, когато ѝ се наложи, серията Акне аут на Био..... В НЯКОИ продукти от серията има БПо, не във всички обаче. Обади ми се, ще намеря време за един бърз шопинг, в любима аптека. 😍

# 400
Аз съм много доволна от тази серия, особено от червения крем.
И за сина, и за мен в някои участъци и периоди 😁
https://biotrade.bg/acne-out-aktivna-grizha/

# 401
За акне много хвалят серията на ЛаЛа Рош Позе Ефаклар серията.Измивния гел и аз съм го ползвала, но леко ми изсушава на мен лицето.
Не знам какво е акнето, но когато ми излезнат повече пъпки около цикъла си правя домашна маска с мая и мляко. Много добре ми се отразява и пъпките изчезват супер бързо, а зачервяването и петната от тях изчезват след време.
Половин кубче мая с малко кисело мляко да стане гъста смес за палачинки и можеш на лицето, като изсъхне изплакваш. Всъщност млякото е на око, ако е много става много течно и трудно се нанася на лицето, а ако е много гъсто трудно изсъхва. В началото може и всяка вечер тя не вреди. Ако опитате дано има ефект и при вас.

# 402
  • Пловдив
Благодаря момичета!
Повечето сме ги ползвали.

Кло, тоя май е с БП...последните 2 него изписваха и мажем, но май кожата привикна. Сега мажа един с натурални масла.
https://apteka.framar.bg/30069712/%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B4%D1%83 … B-30-%D0%B3%D1%80

# 403
  • Пловдив
Привет, момичета! Препоръчайте, моля добър психолог. За справяне с паник атаки, тревожност,стрес. Благодаря предварително!

# 404
  • Пловдив
Здравейте и един въпрос от мен Simple Smile, някой срещал ли в някоя аптека този крем Akilwinter

Общи условия

Активация на акаунт