Къде в Пловдив??? - 99

• 34 014
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • The point of no return
Някой да знае къде продават български фиксаж? Hands Pray

# 406
  • Пловдив
За психолог препоръчвам Стефи.
https://www.facebook.com/Eremita.center

# 407
Аз също харесвам продуктите на Биотрейд, в т.ч. серията Акне аут. Преди година решихме с тях да подобряваме кожата на дъщеря ми. Имаше някакъв ефект, но не този, на който се надявахме.
После ми препоръчаха доц. Теодосиева, кабинетът й е срещу МОЛ Марково тепе, не работи със Здравна каса. Трябва да се ходи веднъж на две седмици, изписва някакво мазило и спирт с различни съставки, които се изготвят в аптека. Идеята е, че всеки път сменя състава в зависимост от резултатите.
Това лечение, съчетано с отбягване на определени храни, редовно почистване на лицето при козметик и елементарни хигиенни грижи, даде добър резултат. Може би не перфектен, но доста добър.

# 408
  • Пловдив
Тя не е ли очен лекар?
Благодаря, ще прочета!

# 409
Здравейте, има ли някъде в Пловдив спорт за деца на 4 години? Освен плуване, вече посещава детето, но интереса му е повече футбол и бойни изкуства. Карате, Таекуон-до и т. н.? Това което намирам е все след навършени 6 години.🙄

# 410
Относно паник атаките, това си е за психиатър и според мен няма смисъл от губене на време и ресурси за психолози. Лично мнение. Мога да препоръчам д-р Аролска в ДКЦ на ВМИ на бул. В. Априлов.

# 411
Според мен тръгне ли човек по доктори ще се побърка съвсем.
По- добре е да се пробва  с йога и позитивно мислене.

# 412
Според мен тръгне ли човек по доктори ще се побърка съвсем.
По- добре е да се пробва  с йога и позитивно мислене.

Особено като му изпишат АД.
Да си купи хубави витамини и да се заеме със спорт/повече разходки на открито, да си укрепи тялото и нервната система.

# 413
Здравейте, има ли някъде в Пловдив спорт за деца на 4 години? Освен плуване, вече посещава детето, но интереса му е повече футбол и бойни изкуства. Карате, Таекуон-до и т. н.? Това което намирам е все след навършени 6 години.🙄
https://lepribjjbulgaria.business.site/
Бразилско жиужицу, на приятелка синът тренира от 4 годишен. Вторник и четвъртък около 18:00 някъде почват.

# 414
Спорт за 4 годишно, ако представлява интерес карате, препоръчвам клуб, който има зала на стадион 9ти септември и друга в Смирненски. Групите са разделени и взимат и по-малки деца.

Да допълня и за паник атаките, от които страдах дълго. Накрая се оказа проблем с недостиг на витамини и проблем с щитовидната жлеза. Давам само идея, ако не е търсен проблем там. Дълга е моята история, но бяха на път да ме натъпчат с АД, а се оказа съвсем друго.

# 415
https://lepribjjbulgaria.business.site/
Бразилско жиужицу, на приятелка синът тренира от 4 годишен. Вторник и четвъртък около 18:00 някъде почват.

Много, много, много благодаря! Точно нещо такова търсихме! 💐

# 416
Въпросната докторка, която си позволих да препоръчам лично мен не ми изписа никакви АД. Съвсем леки лекарства, които да - пих близо година, но от онези моменти няма и помен вече 5-6 години. Помогнала е и на мои близки. Но всеки сам си преценя. 🙃

# 417
В колко часа отваря НАП? Трябва да подавам ГДД.

# 418
# 419
  • Пловдив
Здравейте! Има ли място, където мога да си поръчам рафтове? Т.е. да ми нарежат плоскости с мои размери?

Общи условия

Активация на акаунт