Къде в Пловдив??? - 99

• 33 189
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Четиригодишни без аниматор... за мен означава, че някой родител трябва да остане при тях и да ги забавлява и наблюдава.

# 571
Емементо примерно

# 572
  • Euskal Herria
Скоро се коментираше къде е по-добре да се направи рентген на дробове - дали в ДКЦ на Събота пазара, или в ДКЦ Кючук Париж. Но не мога да намерия постовете. Бихте ли помогнали с информация?

# 573
Плепоръчваха ДКЦ на Събота пазара

# 574
  • Euskal Herria
Благодаря!
И аз имах такъв спомен, но не бях много сигурна.

# 575
Къде се продават такива ленти за балони, искам  да наоарвя украса вкъщи, но нямам идея къде да търся, минах през 1,2 левчета, но нямаше.

# 576
Според сайта на Слон балон, те продават. Имат магазин до Т маркет на ресторант Стадиона.

# 577
Много отдавна не бях минавала покрай пазара до Гребна база. Видях, че има рибен магазин. Някой купувал ли е риба от там? Става ли? Нямах време да спра и да го разгледам, видях, че има и за месо ли беше, някакъв фермерски ли беше,точно до магазина за млечни продукти. Имате ли идея какво има в него? Да знам дали да си правя труда да ходя до там специално. Simple Smile

# 578
https://m.facebook.com/110295205114957/

Това е магазинът, на мен ми го похвалиха много, имало и яйца, но още не съм стигнала до него.

# 579
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли къде в Пловдив мога да разпечатам на фонданова хартия? В интернет има доста сайтове, но ако такава възможност и в Пловдив, предпочитам. Simple Smile

# 580
  • Пловдив
Да знаете магазин за дамаски, в който се продава флок?

# 581
Здравейте,
Избива ми влага на стената до банята
Не може да разберем от къде е?!
Казаха ми човек с инфракомера?
Знаете ли цени или съвестен човек, който разбира от това и съответно да го поправи
Нямам запушване на канал, не е голямо петното, но всеки път като се къпя се увеличава с по 1~2 см 🪬
Благодаря

# 582
Рентген на бели дробове съм правила два пъти в Пълмед, заради Ковид, препоръчвам (входът за спешния център, вляво).
Новите хранителни магазини (обобщавам ги:) до пазара на Гребната си струват посещението Simple Smile

Аз имам въпрос относно плащането на данъците и въпросната 5% отстъпка при заплащане на пълната сума до края на месец май: някой може ли да ми разясни в какво се изразява тази отстъпка, т.е. ако данъците ми са 150лв, и ги платя утре, ще ползвам отстъпка върху тази сума? Питам, защото миналата година платих наведнъж, но в Изи пей, и никаква отстъпка не видях да имам калкулирана...Моя приятелка плати същия ден онлайн, и в бележката й видях, че има приспаднати 5%:flushed: Допускам, че аз не схващам като цяло, затова питам...
Предварително благодаря на всеки, който ще се включи с информация:heartpulse:

# 583
Здравейте, знаете ли къде в Пловдив мога да разпечатам на фонданова хартия? В интернет има доста сайтове, но ако такава възможност и в Пловдив, предпочитам. Simple Smile
DecoShop.bg на ул. Павел Калпакчиев 40. Имат и фейсбук, и сайт. Имат принт вафлен и на фондан, както и много други неща. Ползвала съм ги доста пъти, точни и коректни са.

# 584
  • Пловдив
DecoShop.bg на ул. Павел Калпакчиев 40. Имат и фейсбук, и сайт. Имат принт вафлен и на фондан, както и много други неща. Ползвала съм ги доста пъти, точни и коректни са.
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт