Къде в Пловдив??? - 99

• 33 122
  • 752
  •   1
Отговори
# 660

Чужденци мъже, не говорят езика, на 30...)

Ако имат интерес,може да посетите Музея на Авиацията в Крумово. Има влак до там,спирката е Маврудово ( не Крумово),влакът спира на входа на музея.
Евентуално и картинг писта Лаута.  Или езда  ( с. Ягодово)

# 661
В Смирненски на Пещерско шосе между Корона-та и Прослав в дясно между кооперациите на 1 линия ще отварят ЮСК. Днес са сложили табелата.

# 662
  • Пловдив
Колко се чудих какъв ще е този магазин 🙃
Отпред дори има бюст паметник.

# 663
  • Пловдив
А след 3г ще има и Лидл.
А тоя бюст кво дири там? Ботев май беше...

# 664
  • Пловдив
За конната база в Ягодово си трябва кола. Далеч е от автобусната спирка.

# 665
За чужденците според мен качване по тепетета, всичко възможно за разглеждане в Стария град, Гребната, задължително Голямата базилика, Природонаучен и Археологически музей, Галерия Капана на Главната, Галерия 2019, безплатен пешеходен тур на английски (вижте  https://freeplovdivtour.com/), рисуване за аматьори в Дали Вино или Мацаница, с влак може да се стигне до Асеновград, Карлово, Хисаря. За заведения  - задължително в Капана, чудесна панорамна гледка към града има в ресторанта на 22рия етаж на хотел Санкт Петербург. Културната програма също е богата - концерти или опера.

# 666
  • Пловдив
Някой трениращ да сподели къде в Тракия ходи на фитнес и подобни? С препоръка за наставник и режим също...

# 667
  • Пловдив
Някой трениращ да сподели къде в Тракия ходи на фитнес и подобни? С препоръка за наставник и режим също...

О и аз следя с Интерес.

# 668
  • Пловдив

О и аз следя с Интерес.
ще следиш или...? Simple Smile и къде?

# 669
  • Пловдив
Моя мъж ходи в Авангард.

# 670
  • Пловдив
Моя мъж ходи в Авангард.
А цените как са? Имаш ли идея?

# 671
  • Пловдив
Моя мъж ходи в Авангард.
А цените как са? Имаш ли идея?
Мистик той ходи с карта от работодателя му и нямам идея как са цените на свободно.

# 672
  • Пловдив
ок, мерси.

# 673
# 674
  • Пловдив

О и аз следя с Интерес.
ще следиш или...? Simple Smile и къде?

Следя да видя ако някой препоръча фитнес и наставник.
Иначе сега съм загледала VISIGN / ВИЗАЙН, но нямам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт