Къде в Пловдив??? - 99

• 33 305
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, бихте ли ми казали къде мога да обменя жълти стотинки, изключително много се събраха,около 50.60 лв са?

# 121
  • Пловдив
Най-добре на части да ги похарчиш, защото навсякъде взимат такси в банките

# 122
В София в някои големи магазини има машини вече, но за Пловдив още не съм чувала.

# 123
  • Пловдив
Жената може да обгрижва безстопанствени кучета и да няма финансова възможност да им осигури висок клас храна.
Взимали сме от Симид преди година такъв хляб. Търси отстрани, след входа на Симид едни сиви врати. Тогава чувала беше 12лв.

# 124
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми казали къде мога да обменя жълти стотинки, изключително много се събраха,около 50.60 лв са?

Ако имаш познат, който работи на бензиностанция, опитай там.
Знам, че жълтите стотинки са търсени (особено с техните цени, завършващи на 0,99)

# 125
Платете си данъците с тях.😉

# 126

Ухаа,това беше яко!😄😄

# 127
  • гр.Пловдив
Аз пък имам следния проблем - дъщерята, на 11г беше е с враснал нокът на палеца на крачето. Октомври месец бяхме на медицински педикюр, където след това нещо изпуснахме в грижите и се възпали. От тогава е ходене по мъките. Тамън заздравее - някой я настъпи, или се удари и сме в изходна позиция. Сега искам някъде да я заведа отново. Разбира се, след всичко преживяно, мястото трябва да е друго, защото си мисли, че онази леля и е го причинила. Чудя се пак ли медицински педикюр или хирург ли, или аз нз вече.
Моля за съвет, сега нокътчето уж е добре, но отстрани на месцето има като грахово зърно набрало, което явно сами не можем да оправим...

Приемам съвети за място, специалист и всичко, което би ми било от полза.

# 128
Потърсете обезателно хирург.

# 129
  • Майничка
Потърсете обезателно хирург.
Но не се съгласявайте веднага, ако препоръча да се вади нокът, търсете второ и трето мнение.
Ако е забрало отстрани, а нокътят видимо не е врастнал, бих пробвала да изтегля гнойта с антифлегмин (от ветеринарна аптека). Действа като ихтиол, но е по-силно и не смърди на катран. И, разбира се, редовна грижа за нокътчето - изрязване (не прекалено дълбоко) само след хубаво киснене в топла вода със сода, редовно миене с отвара от смрадлика, почистване на мъхчета и т.н. под ъгълчетата на ноктите. И ако се лакира - само безцветен лак на краката.
От опит го казвам, 30г. успявам да овардя един рисков нокът, след като якичък приятел се отпусна небрежно на големия ми пръст.

# 130
Не е много за тази тема, но зная, че ще помогнете. Искам да отидем за уикенда с децата някъде с басейн, но да не е много далеч от града и да не е прекалено скъпо. Държа да е топло и чисто.

# 131
За жълтите стотинки-в Кауфланд в Тракия,на касите на самообслужване.

# 132
Знаете ли магазин, където се продават хубави сладкарски бои (с наситени цветове), тези, които се предлагат в магазини като лекси не са хубави.

https://rocake.com/category/281/wilton.html

На тази марка например.

# 133
Един познат, възмутен от сметката си за ток, я платил със стотинки на касата на EVN. Служителката много дълго ги броила, но ги приела. Нямало как да откаже, след като са официално платежно средство в обръщение. 😃😃😃
Така че, има и други, които заслужават да им платите със стотинки. 😃

# 134
  • Euskal Herria
Знаете ли магазин, където се продават хубави сладкарски бои (с наситени цветове), тези, които се предлагат в магазини като лекси не са хубави.

https://rocake.com/category/281/wilton.html

На тази марка например.
Физически или онлайн магазин?
Аз само онлайн съм поръчвала - Рокейк, Сладката къща, Aromas House.
Мисля, че някъде в Тракия имаше такъв сладкарски магазин/склад, но никога не съм ходила там.

Общи условия

Активация на акаунт