Къде в Пловдив??? - 99

• 33 266
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • Точно където трябва
Къде в района на Кършияка, Гагарин има магазин за санитарни материали? Изключвам търговиите на Брезовско, не ми се замотава там.

# 166
През ноември имаха някакъв работен график. Потърсих ги в началото на декември и видях, че е затворено. Звъннах на телефона от фб страницата им и ми предложиха да им пиша на вайбър какво търся, за да ми изпратят снимки и цени. Или работят онлайн или разпродават останалото.

# 167
  • Пловдив
През ноември имаха някакъв работен график. Потърсих ги в началото на декември и видях, че е затворено. Звъннах на телефона от фб страницата им и ми предложиха да им пиша на вайбър какво търся, за да ми изпратят снимки и цени. Или работят онлайн или разпродават останалото.
Може ли кажете как е страницата във фейсбук?

# 168
Къде в района на Кършияка, Гагарин има магазин за санитарни материали? Изключвам търговиите на Брезовско, не ми се замотава там.

До Еконт Кършияка (на Средец) имаше едно за памперси и от сорта.. ама не знам още дали работи, скоро не съм минавала.
В Лекси също продават.
Не знам какво точно визираш под санитарни материали.

# 169
Чорапена борса Симона
https://m.facebook.com/100057854574959/

# 170
  • Пловдив

Това, визуално, е на "6-ти септември" срещу II ДКЦ. Не са посочили адрес. Дали е умишлено? Но не съм го видяла отворено скоро. Почти всеки пък е в този вид, с пуснати решетки......

# 171
  • под тепетата
Магазин за санитарни материали съм виждала на "Васил Априлов" малко след кръстовището за Пещерско шосе в посока към "6 септември" от лявата страна.
 КИК ,освен в Халите, намерих в Гугъл, че има и в МОЛ-а до Търговската гимназия. Има ли и друг магазин в Пловдив?

# 172
  • Пловдив
Кик има в Тракия - Томов плаза и в Южен - не знам как се казва въпросният ритейл - на кръстовището на коматевско шосе и Стамболийски

# 173
  • под тепетата
Благодаря, dundi73!

# 174
  • Точно където трябва
[До Еконт Кършияка (на Средец) имаше едно за памперси и от сорта.. ама не знам още дали работи, скоро не съм минавала.
В Лекси също продават.
Не знам какво точно визираш под санитарни материали.
Точно памперси, пелени/подложки за легло и такива.

# 175
  • до най-прекрасния мъж
На Младежка зад пазара също има магазин за санитарни материали. От там вземах памперси на малката, има и други неща. Но не съм ходила скоро и не мога да кажа дали и с какво е зареден.
КиК има и в Тракия Плаза срещу Форума в Тракия. Пада се в прохода между СоФармаси и Марешки, навътре е и трябва да се вгледаш, за да го видиш.

# 176
  • Пловдив
Соленка, влизам в темата, като щях да питам абсолютно същото. От години оттам купувам чорапи и чорапогащници и бях неприятно изненадана, когато видях празния магазин. Така, че съм със същия въпрос - ново място имат ли? Както и дали има подобен магазин в центъра или в близост до ресторант Стадиона?
Писах им на Месинджър, наложило се да затворят магазина в Пловдив. От сайта им можело да се поръчва https://arena-finesse.com/#

# 177

Това, визуално, е на "6-ти септември" срещу II ДКЦ. Не са посочили адрес. Дали е умишлено? Но не съм го видяла отворено скоро. Почти всеки пък е в този вид, с пуснати решетки......
Пропуснали сте предната страница.

solenka, мерси. Щом имат сайт, ще погледна, че да поръчвам чорапогащници по вайбър ми дойде в повече 😅

# 178
  • Пловдив
Мазинът за чорапи до ресторант  "21 век" и този от линка са различни магазини. Освен ако собственикът не е един и същ и вече и двата да са затворени. Може би това да съм пропуснала?

# 179
Простете! Грешката е при мен, "Симона" беше тази срещу ДКЦ.

Общи условия

Активация на акаунт