Къде в Пловдив??? - 99

• 33 210
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Големи са и искам да са във ваканция, за да се запазят здрави без да губят учебен материал.

# 286
За сега няма да има грипна ваканция. Все още в Пловдив не наблюдавам повече болни от друга година по същото време. В класовете на моите деца има по едно- две отсъстващи. Не искам децата да боледуват, но не искам и да си стоят в къщи.
Лично мен ще ме затрудни кой да гледа второкласничката, ако ги пуснат в грипна ваканция. Особено ако го обявят в 18 ч. следобед за следващия ден.

# 287
Да, няма да има грипна. Ще си ходят на училище докато се заразят. Тъжно, но каквото такова.

# 288
  • Euskal Herria
Е, точно големите надали ще си стоят вкъщи, когато са във ваканция. Много голяма част от тях пълнят моловете, защото обикновено там са кината и центровете за забавления.

# 289
Предпочитам дъщеря ми да си е вкъщи (на 11 години е) вместо да се зарази...Надявам се, ако все пак има ваканция, това да е в подходящия момент.

# 290
  • Пловдив
Да сте чували нещо за пицария Одеон? Май има нова в Тракия...дали става?

# 291
  • Пловдив
Някой да е правил покани за абитурентски бал - къде ще е добре да се направят? Трябват ми десетина бройки само да се изготвят.

Пак да попитам

# 292
  • Пловдив
Някой да е правил покани за абитурентски бал - къде ще е добре да се направят? Трябват ми десетина бройки само да се изготвят.

Пак да попитам
Тони,  имаш ли идея за поканата?
Ще ти съдействам ако нямаш друг вариант.

# 293
  • Пловдив
Бих питала там, където правят покани за сватба. Или да си харесам картички и да си добавя надпис сама на отделен пергаментов лист примерно. В някой копирен център ще ги разпечатат.

А за грипа, каква е гаранцията, че някой от вас няма да се зарази на работа или в магазин и няма да зарази детето след това? ММ е болен в момента и определено е лепнал грипа на работата си или в магазина. Няма малки деца около нас.

# 294
  • Пловдив
Мира, нищо нямам като идея, но на ЛС получих вариант в квартала, който да проверя поне като за начало

# 295
  • Берлин
Аз даже и не помня вече какви сме имали...При нас не съм чула за грипни/дървени ваканции (не живея в Пловдив), но съм си стара майна и докато са живи мама и тате, ще се връщам колкото пъти мога, ще ремонтирам и инвестирам.
Намерих фирма за ремонта на коридора (ще давам отзиви като свърши). Остана ми да открия читав дърводелец, който не изработва гардероб за една година. Ако си сещате, дайте някой читав човек.

# 296
Ива ли някой тел. На фризьорката Ваня в Арлет салона на Главната, на един ъгъл е
Уличката успоредна на Главната

Препичайте ми Mr. Green хубав салон на Центъра с добри цени, добри фризьори за постригване

Илиана, добър професионалист, в салон Леда на Джумаята. Всички фризьорки и бръснари в салона, работят много добре!

# 297
Забравих името на горна дреха, като пончо без качулка, но с вълнен хастар по домашно се използва.
Къде мога да намеря нещо подобно?

# 298
Ива ли някой тел. На фризьорката Ваня в Арлет салона на Главната, на един ъгъл е
Уличката успоредна на Главната

Препичайте ми Mr. Green хубав салон на Центъра с добри цени, добри фризьори за постригване

Илиана, добър професионалист, в салон Леда на Джумаята. Всички фризьорки и бръснари в салона, работят много добре!

Благодаря ти.🌷🌷🌷🍀

“Препичам” 😅
Имам един нов, уж модерен тел. И като пиша ми сменя думите

# 299
Къде правят тест за упойка, за дете (за зъболекар)? Нейде в Кършияка дали ще има, не ми се мъкне до кожния 🙄

Общи условия

Активация на акаунт