Къде в Пловдив??? - 99

• 34 046
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,къде в Пловдив можем да заведем деца на 1,6г да се забавляват,а ние мамите да пием по едно вино? 🧐

# 436
Къде мога да поръчам да ми направят карикатура по снимка (с рамка )на прилична цена !?

# 437
Здравейте,къде в Пловдив можем да заведем деца на 1,6г да се забавляват,а ние мамите да пием по едно вино? 🧐

Тон Бонбон

# 438
# 439
И аз се интересувам от карикатура по снимка. Някой да сподели препоръка?

# 440
  • Пловдив
Поръчах преди време карикатура тук

Направи ми точно това, което исках.
От снимка и обясних какво е характерно за човека. Получи се много добре.

# 441
Каква беше цената? И за колко дни я направи?

# 442
  • Пловдив
Момичета, дали има каса на Изипей в автогара Север? Ту дават, че има, ту че няма. Същото и с касата зад Билата в Кършиака - преди имаше, сега в някои карти я няма.

За карикатурите - уверете се ако подарявате, че отсрещната страна ще хареса карикатурата. Моя колежка все още е обидена на родителите на класа, които и подариха за края на учебната година. Не им го каза, но сподели с нас, лично го прие за подигравка.

# 443
  • Пловдив
Каква беше цената? И за колко дни я направи?
Преди 3 години, 70 лв, формат А4. Не помня за колко дни обаче. Питайте, ще ви каже. Даже първо ми изпрати снимка и след като я одобрих, ми я изпрати по куриер, защотое в с. Труд, а аз живея в Южен.

То е важно и какъв "сценарий" ще дадеш за карикатурата. И дали човекът отсреща има чувство за хумор.

# 444
  • под тепетата
Виждала съм нейни работи, много са добри!

# 445
Здравейте, някой да знае къде в Пловдив мога да купя сапунени листчета, много се използват при пътуване за миене на ръце? Продават се в едни малки кутиийки, когато ти трябва вадиш едно, мокриш го, то става на пяна и така си измиваш ръцете. По различни сайтове виждам, ама не ми се чакат доставки, ако мога да си ги взема от място, ще е най-добре. Също така ми е много трудно да си намеря сгъваем гевгир, такъв, който се опира от двете страни на мивката. Ако някой е срещал такъв по магазините в Пловдив, моля да ми помогне Simple Smile

# 446
  • Пловдив
Сапунени листчета съм купувала от Джъмбо.

# 447
  • plovdiv
И гевгир оттам,има със сигурност.

# 448
На таблата по спирките на ГТ днес видях, че пише, че автобуси с номера 9, 12 и 17 са с променени маршрути. Някой знае ли защо и в коя част да променени?

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 23:12 от dolce miele

# 449
  • Пловдив
На таблата по спирките на ГТ днес видях, че пише, че автобуси с номера 9, 12 и 17 да с променени маршрути. Някой знае ли защо и в коя част да променени?
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dva-avtobusa-v-Plovdiv-s … i-ot-dnes-1551159
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vuzstanovyavat-marshruta … nata-baza-1551164
Това може би ще ти отговори на въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт