Къде в Пловдив??? - 99

• 34 038
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря!

# 451
  • Пловдив
Момичета, дали има каса на Изипей в автогара Север? Ту дават, че има, ту че няма. Същото и с касата зад Билата в Кършиака - преди имаше, сега в някои карти я няма.
Има я още, реално е в офиса на Тип Топ куриер. Направиха офис и срещу църквата, ако ти е удобно там.

# 452
  • Пловдив
На Карловска ли? Баща ми е тук от  Бургас  и иска да си плати тока, не е много подвижен, да не го разказвам много.

# 453
  • Пловдив
Миналата година плащах един данък в офис на ул. Победа. Срещу клона на ДСК някъде се пада. Не знам дали още съществува.

# 454
На Карловска ли? Баща ми е тук от  Бургас  и иска да си плати тока, не е много подвижен, да не го разказвам много.
На ул.Васил Левски - от другата страна на църквата се пада. И зад Билата също има /в офиса на "Тип Топ"/.

# 455
Изипей имат карта на офисите си - доста има из Кършиака, вижте там кой ви е най-близък. Посочено е и работно време

# 456
Здравейте, къде мога да занеса електронен апарат за мерене на кръвно Сендо за ремонт?

# 457
Някой може ли да препоръча къде да запиша бебенце на плуване?

# 458
Baby swim в Смирненски (на ул. Силистра)?

# 459
В някой магазин да сте виждали такива
А в Джъмбо има ли стока ?

# 460
Здравейте.
Зняете ли къде правят ваксини за Ковид 19 освен в РЗИ?

# 461
  • Пловдив
Миналото лято имаше имунизационен кабинет в ДКЦ на Понеделник пазара, но не съм се интересувала дали все още работи

# 462
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, къде можем да направим снимка на бял дроб с направление от личния? Имаме час за пулмолог в понеделник следобяд, така че снимката трябва да я имаме преди това. Тоест ще е хубаво ако не се чака, защото сигурно ще я правим 1-2 часа преди прегледа. Или вариант за събота?

# 463
  • Пловдив
В общи линии снимка може да се направи във всяко ДКЦ, където има рентген. Последно правихме в ДКЦ на събота пазара, имат добър  ренгенолог, все пак разчита снимката. За чакането - зависи от това колко пациенти ще има на момента.

# 464
Аз, обаче категорично НЕ препоръчвам рентгена в ДКЦ Кичук Париж. Миналата седмица ми се наложи да правя рентгенова снимка, която ми трябваше спешно( имах часове за специалисти в същото ДКЦ, на които трябваше да я покажа). Първо, се оказа че в петък бързат да си ходят и трябва да си там най-късно до 12.30( при обявено работно време до 13). След това се оказа, че и  лекар няма да разчете снимката, а накрая и така ме снимаха, че нищо да не се вижда, ама лелята бързаше да си ходи и  изобщо не се задълбочи да ме наглася. За отношението и  начина по който се говори на пациентите, по-добре да не споменавам. Поне успях да си взема диска със снимката, за да го покажа на докторите( които също изкоментираха , че така е снимано, че нищо не се вижда..., но все пак намериха поне част от това, което им трябваше). И понеже имах уверение, че в понеделник сутрин ще имат лекар, отидох да си получа разчитането...Не беше готово, та ме върнаха- да дойда по обед. И по обед получих лист с цяло изречение, което изобщо не съм сигурна че се отнася за моята снимка( дори и малкото виждащо се, като проблем, не бе отразено). На въпроса, защо така се получи, лелята ми каза, като не ми харесва да съм ходела на скенер( ама парите от ЗК си ги усвоиха, нали). С две думи- останаха ми облъчването, разкарването три пъти и нервите, работа -така и не ми свършиха.

Общи условия

Активация на акаунт