Къде в Пловдив??? - 99

• 34 032
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Някой запознат ли е Пловдив какви забавления има за бебета освен kindyroo и бебешко плуване, кукленият театър дали е подходящ?

# 466
  • Пловдив
Е те затова от ДКЦ Кючук Париж ни пращат в ДКЦ на събота пазара. Мъж - рентгенолог, нещо с Л беше, ако не се лъжа.

Бебе на куклен театър ... там е за деца, които могат да следят какво се случва на сцената, да стоят един час на дупетата си и да не се излашат, когато загасят осветлението. Не че няма и щъкащи, но все пак не и бебета.

# 467
Колко е голямо бебето? Дете под 2-2,5-3 не ми е ок за куклен театър. Да, водят и такива деца, но те предимно пречат на другите

# 468
За рентген бих отишла до Пълмед или Каспела. Само недейте в ДКЦ на Понеделник пазара.

# 469
Колко е голямо бебето? Дете под 2-2,5-3 не ми е ок за куклен театър. Да, водят и такива деца, но те предимно пречат на другите

На 10 месеца, в сайта на кукления театър пише от 6 месеца, ама и аз не виждам как ще стане…

# 470
  • до най-прекрасния мъж
Мисля, че има представления и за бебета, но нямам идея дали в Пловдив имат такива. Иначе, момиче от нашата група беше водило детето си, но в друг град. Доста по-мъничко беше.

# 471
Някой запознат ли е Пловдив какви забавления има за бебета освен kindyroo и бебешко плуване, кукленият театър дали е подходящ?
В Детския отдел на Пловдивската библиотека правят занимания за деца - мисля, че бяха всеки четвъртък. Виждам по снимките, че се водят и бебета .

# 472
Понякога има представление за бебета, но това е изрично упоменато, не знам къде другаде сте прочели. Всички други представления са неподходящи.
Над 1г.може разните музикални работилнички-на Дади, в Дивизи и т.н.

# 473
Здравейте! Къде в Пловдив мога да занеса iRobot Roomba на сервиз?

# 474
  • Пловдив
нямате ли книжка със сервизите за гаранционно ослужване? или питайте в магазин, в който продават тази марка

# 475
  • Пловдив
Моята носих в България Сервиз Груп ООД срещу Мол Пловдив. Възможно е да има табела Г Сервиз.

# 476
miraluba, благодаря!

Ако имах книжка със сервизите, изобщо нямаше да питам къде да го нося.

# 477
  • Пловдив
miraluba, благодаря!

Ако имах книжка със сервизите, изобщо нямаше да питам къде да го нося.

https://www.google.com/search?q=iRobot+%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2% … ient=gws-wiz-serp

# 478
  • Пловдив
Може ли препоръка за читава фирма за блиндирани входни врати?

# 479
  • Точно където трябва
Колко е входа в природо- научния музей?

Общи условия

Активация на акаунт