Къде в Пловдив??? - 99

• 34 030
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Може ли препоръка за читава фирма за блиндирани входни врати?
https://akaza.bg/

Колко е входа в природо- научния музей?
https://old.rnhm.org/bg/contacts#price

# 481
В Кауфланд дали има брашно от нахут? Или трябва да търся в диетичните магазини?

# 482
За Кауфланд не знам, но в Лекси има, даже онзи ден го загледах.

# 483
Сега погледнах сайта им и не видях такава информация. Много странно. Може да се обадите и да ги питате. Аз преди много ходех с ваучери от Грабо. Имаха изгодни оферти.

# 484
Сега погледнах сайта им и не видях такава информация. Много странно. Може да се обадите и да ги питате. Аз преди много ходех с ваучери от Грабо. Имаха изгодни оферти.
По-горе дадоха линк с цените точно 😉

# 485
Ах, те били в раздела контакти! Пък аз си търсех да си пише цени в менюто. Мерси!

# 486
Ах, те били в раздела контакти! Пък аз си търсех да си пише цени в менюто. Мерси!
Има и раздел Цени горе в  менюто.

Входът на Музея е безплатен за следните посетители и събития, срещу представяне на валиден документ, както следва:

Всеки първи четвъртък от месеца - за учащи, пенсионери и деца до 7 години.....

# 487
Моля, споделете къде има магазинче с хубави млечни продукти, а също така и яйца, ако са в района на Центъра и Кършияка - чудесно. Simple Smile

До четвъртък пазара съм виждала, и за яйца, и за млечни, те хубави ли са?

# 488
  • Пловдив
Аз пазарувам млечни от тук
https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D … =cid:CgIgAQ%3D%3D
Много ги харесваме вкъщи 😊
Има и яйца, и месни, но малко.

# 489
Като гледам коментарите по-скоро не бих го посетила 😁
Кършияка - до пл. Чехов има магазин за млечни От Върха.
Не са лоши, но нямам навика да пазарувам от там.
На ЧП съм купувала яйца, ама пак за ежедневно ползване не ми е удобно. И турските за месо също там са ми ок, но пак с работното време не мога да ги ползвам особено.
Та тъй, едно време като бях по майчинство и шматкосвах повече пазарувах по различен начин 😁

# 490
  • Пловдив
Хубави млечни продукти има в магазина на Добротица на бул.Дунав.

# 491
  • под тепетата
Когато имам възможност, млечни купувам от магазините на Добротица. Единият е близо до Гранда, другият до 2ДКЦ.

# 492
  • Пловдив
Споделих го от личен опит. На мен и магазинът, и продуктите ми харесват. Не съм от висящите да коментират в Google и нямам понятие за мотивите им. Пуснах линк оттам, за се види местоположението Blush

# 493
  • Пловдив
Аз купувам яйца и млечни продукти от едно малко магазинче на ул. Панагюрище в Кършияка.

# 494
Търся добър татуист за малка нежна татуировка. По възможност жена -  забелязала съм, че мъжете татуисти обичат повече големите дебели дизайни и с малки дребни детайли не се справят много добре.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 15:48 от Drama Llama

Общи условия

Активация на акаунт