Къде в Пловдив??? - 99

• 34 020
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Моята татуировка е правена в https://gvendi.com/ преди 10години. Бях чела, че Николета Лозанова си е правила всички в това студио Simple Smile
Нямам представа дали още съществуват, но може да се провери. Аз съм доволна от момичето - всичко беше чисто и стерилно.

Редактирам се: Видях, че имат фейсбук страница и имат скорошни публикации.

# 496
Добър ендокринолог търся, от който сте доволни?

# 497
Когато имам възможност, млечни купувам от магазините на Добротица. Единият е близо до Гранда, другият до 2ДКЦ.
В петък забелязах, че има техен магазин и срещу магазин Сани в Смирненски.🙂

# 498
  • Пловдив
Добър ендокринолог търся, от който сте доволни?
Няколко човека ми препоръчват д-р Петя Консулова и д-р Сава Петров. И на мен ми предстои преглед и ще се насоча към един от двамата.

# 499
Моля, споделете къде има магазинче с хубави млечни продукти, а също така и яйца, ако са в района на Центъра и Кършияка - чудесно. Simple Smile

До четвъртък пазара съм виждала, и за яйца, и за млечни, те хубави ли са?
На ъгъла на ул. Поп Манол и Брезовска в Кършияка. Млечни и маслини купувам от там. Диетичният магазин до него е също добре зареден.

# 500
Някой питаше къде ремонтират апарати за кръвно...На "Пещерско шосе", срещу Аптечно, има дрогерия и там има табела, че ремонтират апарати за кръвно. Дрогерията е точно зад спирката срещу Аптечно.

# 501
  • Пловдив
В Тракия има ли такъв читав за млечни?

# 502
  • Пловдив
Моята татуировка е правена в https://gvendi.com/ преди 10години. Бях чела, че Николета Лозанова си е правила всички в това студио Simple Smile
Нямам представа дали още съществуват, но може да се провери. Аз съм доволна от момичето - всичко беше чисто и стерилно.

Редактирам се: Видях, че имат фейсбук страница и имат скорошни публикации.

Аз пък не съм доволна. Да, момичето рисува добре, нооо само каквото и покажеш и където и покажеш. Никакъв усет колко да е голяма татуировката, как да е разположена и т.н. Аз си я преправих след време при друг татуист.

# 503
  • Пловдив
Търся добър татуист за малка нежна татуировка. По възможност жена -  забелязала съм, че мъжете татуисти обичат повече големите дебели дизайни и с малки дребни детайли не се справят много добре.
https://www.facebook.com/AdiTattoo88/

Моля, споделете къде има магазинче с хубави млечни продукти, а също така и яйца, ако са в района на Центъра и Кършияка - чудесно. Simple Smile
На ъгъла на ул. Поп Манол и Брезовска в Кършияка. Млечни и маслини купувам от там. Диетичният магазин до него е също добре зареден.
+1

# 504
  • до най-прекрасния мъж
В Тракия има ли такъв читав за млечни?
Мернах магазинче на Добротица до бензиностанция Газпром срещу Форума. Точно под кооперацията до бензиностанцията. Отпред на булеварда има магазин за дрехи втора употреба, в същата кооперация има фризьорски салон, бръснарница и друго не запомних. Дано съм те ориентирала. Но не съм го посещавала, така че не мога да дам отзиви от личен опит.

# 505
  • Пловдив
Seengirl, може ли да споделиш къде си преправила татуировката? Аз бях доволна от Гвенди студио, защото отидох с готов проект и имах яснота къде-какво Simple Smile

# 506
Ето театър за бебета

# 507
Благодаря и аз успях да го открия. Blush

Иначе в НБ вече не провеждат бебешки занимания, всъщност не ми го казаха конкретно, но заключенията ми са такива. Звъннах на номера посочен в Гугъл, вдигна мъж на средна възраст, той ме пренасочи към друг номер, вдигна жена, която също ме пренасочи към колегите си, а всъщност ми продиктува номера, на който в момента звънях и просто се отказах да звъня и повече. Та, явно няма забавления. Grinning

# 508
  • Plovdiv
Търся добър татуист за малка нежна татуировка. По възможност жена -  забелязала съм, че мъжете татуисти обичат повече големите дебели дизайни и с малки дребни детайли не се справят много добре.
Аз препоръчвам с две ръце Нейчо, в Кършиака му е студиото. neichoneichev му е инстаграма

# 509
Благодаря, ама след като му разгледах инстаграма няма дори близко да го доближа...

Общи условия

Активация на акаунт