Главата ми в каша!

• 7 869
  • 191
  •   1
Отговори
# 30
Аз не бих простила такова предателство, да ме зареже и децата си също.
Ако е еднократна забежка само за секс и ако покаже разкаяние, може и да се замисля в името на децата. Познавам се и ще ми е изключително трудно да приема изневярата, един път счупи ли се между нас, никога няма да е същото.

# 31
Ето предистория от 2020, детето все още е само едно, но кашата е пълна:

Здравейте!Моята история е следната.Преди 6 години се запознахме с бащата на детето ми и 2017 година забременях..като му казах ,че съм бременна ,първата седмица всичко беше супер много щастлив и след това ми каза ,че не е готов да бъде баща и по-добре да го махна,защото сама ще ми е трудно да го гледам.Последва раздяла .Родих ,детето ми стана на 6 месеца до тогава той не ни беше търсил..Започна да звъни ,да иска да вижда малкия ,искаше да се съберем и му дадох шанс(събрахме се) той беше в чужбина и ние отидохме при него (1 месец и се прибрахме)защото не се получи.Аз съм много ревнива ,но той ми дава и поводи което ме кара да ревнувам още повече.Дойде си сега за Коледа и пак говори за събиране ,но с тази моя ревност щяло да бъде много трудно .Как да спра да го ревнува ?Виждам детето как му се радва и го търси ,но заслужава ли си да му дам още един шанс заради детето.Той иска за да е нормална връзката ни да си се вижда с приятелки,да си пише с тях,да си обсъжда други жени пред мен (коя колко е яка и уникална),но в същото време казва аз какво правя била съм болен мозък.Главата ми е каша и не знам какво да правя"

Авторке, за какво ти е това? Мъжът ти с теб връзка няма, към децата ангажимент и чувства няма, влиза и излиза от живота ви, както му скимне, но ти имаш чувства!
Чувство на омерзение може би?

# 32
Оффф, колко познато. Винаги се връщат такива, ето моя Бнд пак се опитва да ми говори как можело да сме семейство. Ами можеше, ако не бешв ходил всеки месец с различна.

# 33
Тя главата на авторката май винаги е била каша...
Гешева, съберете се, да ти направи още едно бьебчи...
Интересно, с какво ги гледаш тия две деца, явно и не работиш, пък и той щом не дава пари?

# 34
Той те търси само в периодите в които е сам. Ти си просто утеха, когато поредната му бие шута. Да се вдигне в собствените си очи, че сам няма да остане.
Толкова ниско си паднала, тотално нямаш никакъв авторитет пред него. Той знае, че си в кърпа вързана и може да си прави каквото си иска.
Тоя нито те уважава, нито те иска...
Слагай чертата веднъж завинаги, при вас нищо няма да се промени. Мазохистка ли си, да знаеш къде се връщаш ?
И за да не те омотава със сладки приказки, даже го блокирай навсякъде. Трясваш му едно дело за издръжка и режим на свиждане и толкова. Нито да го чуваш, нито да ти трябва.
Такива индивиди винаги ползват децата си за кукичка. А всъщност и тях нито обичат, нито искат.
Сложи го тоя край на после ..
Ето ти повод нова година идва, ново начало, остави всичко старо и излишно в старата година.

# 35
Мъжът на авторката иска официална благословия от нея - да си хойка в чужбина, както досега, но с опция да се прибира по празниците при нея и семейството.
Просто, да е договорено.

# 36
Оле, оле🤣🤣🤣Ти сама се вкарваш в тази каша! Не виждаш ли, че сценарият се повтаря през година???Чак ме ядоса!

# 37
Най-вероятно са се "сдобрили" коледно, но богатия и опит с него я е накарал да се замисли. Може да се върне и да направят още едно дете за сдобрявана, а после има шанс да се осъзнае.

# 38
Все съм се и все още се надявам ,че може да се промени,но явно няма.Единствената промяна е че праща наистина доста добра сума пари за децата,дрехи всичко се купува от там

# 39
Ааа, къде бил ключа от бараката...
Виж сега, той е длъжен да си издържа децата, след като не ги гледа, независимо дали ги е искал или не. Щом дава пари, той там с друга, ти тук  с друг... Къв ти е проблема. Ама поне задължително ползвай кондоми

# 40
Кажи му, че сте заедно тогава, хем пари ще праща, хем ще си прави всеки от вас каквото иска Simple Smile Не ти съчувствам за нищо.

# 41
Осъзнал е единствено, че любовта, за която е изоставил семейството си е била от негова страна. Самия факт че не е изоставил “любовницата” е показателен, че тя го е поставила в позицията, в която той е поставил теб. Колкото и да ти говори, че е разочарован, дори не смее да лъже че я е разлюбил. Не смее да лъже и че обича теб. Също показателно, освен ако не си супер тъп. Което е големия проблем на авторката. Търси те само защото си спасение от самотата, но нищо повече. Ще се унижиш ако го приемеш обратно. А той за благодарност ще те предаде при първия удобен случай.

# 42
Гешева, как ти остава енергия за този мъж?
Толкова години е "иди си , ела си".
Няма да я бъде!
Подреди си живота, а някога, може би ще срещнеш любов.

# 43
  • Paris, France
Все съм се и все още се надявам ,че може да се промени,но явно няма.Единствената промяна е че праща наистина доста добра сума пари за децата,дрехи всичко се купува от там

Суми и дрехи ще праща докато те върже отново. Нормално е да си издържа и облича децата и независимо от връзката с майката.

Няма да се промени и ти го е казал. Парите, дето ти дава за децата ще ти излязат през носа ако ти налепи още някакви болести, след което пак си вдигне шапката и замине с поредната кифла. Децата ти имат нужда от здрава майка, а ти си носител на най-смъртоносния тип раков вирус. След като имунната ти система не се справя с този вирус, имаш склонност да лепваш и други типове. Ако ти довлачи и тип 18 и още 2 или 3, ракът ти е в кърпа вързан, не само на шийката на матката. Хайде, една матка можеш да я прежалиш като имаш и деца, ама тези гадини са намирани в ракови тумори в бял дроб, гърда, гърло и шия и много други места.

Започни да си уважаваш собственото тяло и живот! Мъже бол.

Въпросният смешник няма да се промени. Той няма да се промени. Face it! Родители, приятелки, психолог могат да ти помогнат да видиш картинката отстрани. Мъжът може да е идеален като тъпкач и бройка или плащач и настанител, но не става за връзка и деца. Не става.

# 44
Еми, можело е да свалиш кашата от котлона още, когато нямало второ дете забъркано, но какво да се прави... Женската глупост е пословична. Да родиш две деца на отявлен женкар, който вече те е изоставял... Какво се очаква да ти дадем като съвет? И да му дадеш пореден шанс нищо няма да се промени за него - той в чужбина сам, ти в БГ с децата. То ще си е подсигурил връщане назад по всяко време, защото сте сдобрени, ти вързана в капана на  безбрачната ви връзка. Какво точно се променя - нищо. И с него и без не виждам за теб да е нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт