Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Гледайки опаковката и следната информация
Скрит текст:
Luxury - Dark Heather for Women - Eau de Parfum 90ml
sweet-gourmand fragrance
Top notes: pink pepper, orange blossom
Heart notes: coffee, jasmine
Base notes: vanilla, patchouli, cedar
ме води към мисълта за имитация на Black Opium.

# 586
Аз пак поръчах от Гиза да спя спокойно, че съм си изхарчила парите за парфюми, вместо други глупости 😆 Поръчах Чиста отрова, Ангел Муза ,Цветя на любовта и Хубав живот. Като пристигнат ще споделя впечатления Simple Smile

# 587
Аз пак поръчах от Гиза да спя спокойно, че съм си изхарчила парите за парфюми, вместо други глупости 😆 Поръчах Чиста отрова, Ангел Муза ,Цветя на любовта и Хубав живот. Като пристигнат ще споделя впечатления Simple Smile
HugStuck Out Tongue Winking Eye
А хубаво си направила ,а аз пък ходих до аптеката за спирт , обаче не съм готова да разреждам ,дали по добре се развиват парфюмите със спирт? В смисъл аромата?
И забравих да спомена от оня ден нося ,,Нов поглед екслузив,, Гиза масло ,след като го нанеса ,не е нещо , което ще грабне вниманието,но после уляга и прилича на Версаче кристъл Нор ,което ми харесва .
Затова ви питам ,дали да разреждам ,по добре ли ще се развие

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 18:47 от Please

# 588
Please аз след като разредих моя Дарк Ейнджъл със 95 процента спирт го усещам по траен и хубав отколкото в маслото

# 589
Please аз след като разредих моя Дарк Ейнджъл със 95 процента спирт го усещам по траен и хубав отколкото в маслото
Благодаря ти ,ще пробвам веднагаааа:hugs:. Отивам!
Heart

# 590
Please изчакай после един  два дни да отлежи парфюма най-добре

# 591
И на мен повече ми хареса разреден, още ще отлежава. Някой знае ли къде мога да намеря шишенца 30мл освен в burkani.bg, че там има минимална поръчка 40лв, много ми се вижда за шишета...

# 592
Готово ,мисля сложих 3мл масло ,на 20мл спирт

# 593
Готово ,мисля сложих 3мл масло ,на 20мл спирт
Аз доколкото разбрах се съотношението спирт-масло е 2 към 1, тоест на 10 мл масло 20 мл спирт

# 594
А признавам ръката ми ливна много спирт ,каквото стане ,стане ,даже може и 40мл да съм сложила . Не ми се търсеше спринцовка . Няма да се втелявам Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 19:49 от bubanka

# 595
И на мен повече ми хареса разреден, още ще отлежава. Някой знае ли къде мога да намеря шишенца 30мл освен в burkani.bg, че там има минимална поръчка 40лв, много ми се вижда за шишета...
Последно си намерих в Зоя /интернет магазин/, но са пластмасови.
https://www.zoya.bg/%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BC%D0%B0%D … _B8_D1_88_D0_B5-s
Тия, "бурканите", прекалиха наистина.

# 596
https://www.zoya.bg/%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BC%D0%B0%D … _B8_D1_88_D0_B5-s
Аз се притеснявам, че пластмасата може да прецака парфюма.
И аз търся алтернатива..

# 597
Аз се притеснявам, че пластмасата може да прецака парфюма.
И аз търся алтернатива..
https://www.domashna-kozmetika.com/category/opakovki-za-produkti?page=2
Тук има шишенца и всякакви други опаковки за продукти ,дано да съм ти полезна

# 598
Здравейте,  днес тествах Италиката на 3 ден след, като я взех и вече аромата е същия, като на разреденото ми масло. 👍
Искам и да питам за мнение на Нилските градини имам оригинала, но са ми останали няколко капки и си го пазя, искам да  пробвам и някоя имитация 😊 също и на twilly.
Тази седмица чакам няколко парфюмчета от muscent, като дойдат ще пиша как са. Тяхната Делина експлозив им е много трайна усещах я цял ден сле 4 пръскания, а дрехите миришат здраво от вчера. Влюбена съм и в този аромат не знам колко е близък до оригинала, мирише ми на много меки сочни рози и локум. Определвно е за розомани 😊😊😊👍
Извинявайте, аз отскоро съм във форума и макар да изчетох доста теми, не мога да се ориентирам откъде поръчвате muscent? Могат ли да се поръчат от България?
Иначе аз имам Twilly на Гиза и я намирам за много добре направена.
Намерих един човек, който пътува до Одрин и приема поръчки за покупки 😊. Сега чакам от него да ми прати в понеделник няколко muscent-a. A преди това една приятелка ми направи жест чрез познат пътуваща до Одрин на пазар . За съжаление в БГ ги няма 😔 само, ако имаш път до Одрин или друг човек.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 23:33 от bubanka

# 599
Привет
Освен Заг, има ли имитация на Лост чери ТФ? Не намерих в списъците на 1 стр/или не довиждам , извинявам се , ако е така:)/

Общи условия

Активация на акаунт