Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Прави сте:grinning: поправям се!
Вчера набързо го написах по спомен.Номера е К280.
Та някой да знае какво имитира?
Къде го гледахте?В българския сайт на Сансиро го няма.Сега погледнах в турския.Там по описание трябва да е So Scandal на JPG.
Донесоха ми го от Турция.

# 136
Днес успях да си взема първата поръчка от Гиза. Опцията в Спиди ме изразни много,трябваше да платя в брой,а аз не бях изтеглила пари..Ноо това е друга тема.  Поръчах си D287 от чисто любопитство, не познавам аромата.
D275 и D308 или иначе казано Скандал и Со Скандал
Аз съм фен на Скандал освен оригинала съм ползвала и имитацията на Рефан и на Мартинез като на Рефан ми допада повече.
Сега от Гиза от първия път ми допадна Со Скандал още в колата си мацнах на ръката. И си ухая сега ,усеща се добре.
Утре ще отида да си взема флаконче и необходимите неща за разреждане на спрей. Надявам се да се справя,след напъствията и добрите обяснения на - D-frag12. Благодаря му още веднъж,както и на него написах неговите мнения тук се отличават и са от полза на такива като мен.

# 137
На Гиза е супер ама супер сполучлив по мое мнение Angel Muse на Тиери, буквално се запечатва в кожата.

# 138
AlisV а усещате ли в Angel Muse на Гиза ретро нотка(като пръст, пудра или не знам)? Имам на Аристеа, като цяло ми харесва, но точно тази нотка малко ме дразни, не знам дали си е от парфюма защото не познавам оригинала.

# 139
Знаете ли в сайта на Гиза ако продукт е с изчерпана наличност дали ще получат пак.
Искам да се взема някой неща ,но много харесах и Белуга искам отново да си взема от нея . Ако случайно я няма може ли да ми препоръчате друг който прилича на нея:blush:

# 140
В оригинала на Angel muse edp не откривам нищо ретро, пръст, пудра и пр.
Аз отдавна се каня да пиша за Angel's share на Гиза. Благодарение на мил жест на дама от форума се запознах с него и беше най-носеният ми парфюм през Декември, а не е като да нямам стабилно количество оригинали. Началото намирам за доста странно, граничещо с неприятно дори, не знам дали е от прословутата алкохолна нотка, с която се характеризира парфюма, но за мен е леко горчиво, маслено, не знам как да го опиша дори, но след 20 мин. се превръща в някакъв разкош от микс между сладки меденки и ябълков пай. Трайността върху дрехи е с дни, но шлейфът е прибран независимо, че пръскам по 5-6 пъти.

# 141
  • Варна
Знаете ли в сайта на Гиза ако продукт е с изчерпана наличност дали ще получат пак.
Искам да се взема някой неща ,но много харесах и Белуга искам отново да си взема от нея . Ако случайно я няма може ли да ми препоръчате друг който прилича на нея:blush:
Някои неща се попълват отново, други вече не. Зависи от доставчика.
Може директно да пишете или да се чуете със собственичката и тя да Ви даде нужната информация.
Аз си търсих TF Plum Japonais, но се оказа, че повече няма да се доставя. Дори собственичката съжаляваше, че не си е заделила малко за себе си.

# 142
Някои неща се попълват отново, други вече не. Зависи от доставчика.
Може директно да пишете или да се чуете със собственичката и тя да Ви даде нужната информация.
Аз си търсих TF Plum Japonais, но се оказа, че повече няма да се доставя. Дори собственичката съжаляваше, че не си е заделила малко за себе си.
Благодаря ви много за отговора,дано да доставят пак ,че къде да търся тая Белуга.
А знаете ли на Гиза дали има подобен на този аромат

# 143
  • Варна
Благодаря ви много за отговора,дано да доставят пак ,че къде да търся тая Белуга.
А знаете ли на Гиза дали има подобен на този аромат
Аз лично не съм попадал на нищо наподобяващо този аромат. Много е оригинален като профил.

# 144
Аз нито в оригинала, нито във версията на Гиза на Ейнджъл Мюз намирам нешо ретро, има доста гурме, доста шоколад и тежест има, но ретро усещане-не мисля Simple Smile

# 145
  • София
Моля за мнение за Starlight - Гиза. Много ли е мъжки и алкохолен? Прочетох, че го оприличават на Angels' Share , койо имам, но до сега съм носила само у дома. Алкохолната нотка при мен се усилва и солира, през цялото време докато го усещам. А харесвам по-дамски аромати. Чудя се дали да го поръчвам.

# 146
# 147
Здравейте, разглеждайки Нотино и Jenny Glow по-конкретно, откривам, че имат някои нови попълнения в предложенията.
Хвана ми окото Patchouli Pour Femme.Някой да има впечатления?
Аз го заръчах вече, но все пак да питам.

# 148
И аз го видях, пирамидата му е мнооого сходна с White Patchouli Tom Ford, то и името де... 😁. Като фен на Jenny Glow доста се позамислих дали да го поръчам. Ще ми е полезно, ако някой вече го е пробвал, да сподели.

# 149
И аз го видях, пирамидата му е мнооого сходна с White Patchouli Tom Ford, то и името де... 😁. Като фен на Jenny Glow доста се позамислих дали да го поръчам. Ще ми е полезно, ако някой вече го е пробвал, да сподели.

Здравейте, а от кой други на Jenny Glow сте доволна? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт