Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Съжалявам, ако вече е питано в темата, но се рових в нета и не намерих информация. Разредих си две масла на Гиза и смеските станаха мътни, ползвах спирт 95%. Дали ги развалих...

# 196
Съжалявам, ако вече е питано в темата, но се рових в нета и не намерих информация. Разредих си две масла на Гиза и смеските станаха мътни, ползвах спирт 95%. Дали ги развалих...
Не се притеснявайте,оставете ги така около седмица или 2

# 197
Не се притеснявайте,оставете ги така около седмица или 2
Много ви благодаря за бързия отговор.

# 198
Ilianapetrova , изчакайте ,така парфюма ще си пусне ,как да кажа своето настроение:blush:
Колкото повече стой толкова по хубав ще е . А това ,че е мътен това е защото се смесват съставките . Ако ме питате от къде знам  Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye пуша електронни цигари и си правя течността ,ами по същия начин е ,колкото повече стой , толкова по добра става.

# 199
  • Пловдив
Моля за мнение за следните парфюми от Гиза, които мисля да поръчам:
1. Скандал - YSL;
2. Velvet Orchid Lumiere - Tom Ford;
3. Pure Poison - Dior;
4. Nuit Noor - Elie Saab
5. Addict - Dior.
Не съм поръчвала от сайта, погледнах сполучливите имитации на първа страница за Гиза, но не видях конкретно тези парфюми и се питам мога ли да се доверя, че се доближават до оригиналите.
Ще бъда благодарна ако изразите мнение и за дълготрайността, защото върху моята кожа почти нищо не се задържа.
След опита ми с Divaine, където върнах поръчката, не ми се поръчва на сляпо

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 21:49 от Аксиома

# 200

аз съм от малкото хора, които не успяха да го харесат - пробвала и разноснала съм оригинала и две имитации - няма любов между нас
Пробвах варианта на Мартинез и на мен изобщо не ми хареса.

# 201
Мартинез все греда при мен. Адски нетрайни..

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 07:27 от bubanka

# 202
  • Пловдив
D292 Цветя на Любовта Ексклузив Blossom of Love Amouage го получих от размяна, разреден е от масло, при мен маслата стоят много близо до кожата, и е чук. Понякога чак глава ме боли от него.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 23:48 от petia_1130

# 203
И при мен все греди с Мартинез.Чакам новите аромати на Д&П , плюс междувременно си поръчах  така желаната Ботега 😆.От Боби -парфюми с мисия.
Една моя много мила клиентка ,беше влязла в магазина ми,напръскана с нещо  яяко. Като се доближих до нея  познах Ботегата 😄. Че се заприказвахме на  тема парфюми .Мислех,че е с оригинала на Ботега ,а тя ползвала този от Парфюми с мисия. Има и оригинала в тях -паралел с 2-та 1:1. Та  си го поръчах от там 😁💕.Чакам го вече  на 1-2 февруари ☺.
Миналата година бях поръчвала няколко парфюма от него-Ланком,Кирке и Герлен мисля беше. Ланкома пак беше много сполучлив.Бях го ползвала.А Кирке на сляпп-оказа се добър и той Simple Smile ...

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 07:28 от bubanka

# 204
Привет, има ли имитация на Arabians Tonka Montale? Гледах досега списъщите, но не видях точно този.

# 205
  • София
Дали някой познава Chopard Casmir EDP и https://www.fragrantica.com/perfume/Tesori-d-Oriente/Mirra-7562.html , който изключитело харесвам? Дават ги много близки във Фрагрантика. Ако наистина си приличат да си поръчам Casmir-а. Чета противоречиви мнения иначе.

А напоследък старшно много ми харесва Опиум Неон на l'atelier parfum и много често съм с него. Подсетихте ме за туберозата на Гиза, а утре чакам Jenny Glow - Freesia & Pear.

# 206
Включвам се и с новите мъници от ZAG, които си поръчах за тест.

240 SD - Dior Sauvage - сполучлива имитация с отлична трайност. Имам си една мостра на Parfum версията в оригинал и тази я намирам по-близка до EdP. Не бих си го взел поради простата причина, че мен този аромат не ме впечатлява, колкото и да е харесван от дамите и господата.
260 BB - Bad Boy Carolina Herrera - разкошен, много ми хареса. За мен лично 1:1 с оригинала. Със сигурност ще си поръчам голяма разфасовка. Трайността е отлична. Пръснах се сутринта към 9:30 ч. на китката и още си го усещам осезаемо.
083 TF - Tom Ford Black Orchid - този парфюм винаги ми е бил по-дълбок, мистичен, с комплексен аромат, който обаче си носи своя чар. Мисля, че са го докарали добре и тук. Също много траен.
313 HE - Un Jardin Sur Le Toit - свеж, свеж, свеж! Обожавам този аромат, колкото и по-дамски да е определян. В него няма нотка, която да не ми хареса или да ме дразни. Чудесно попадение за мен.

Накратко - със сигурност ще си поръчам по-голяма разфасовка от Bad Boy, Lost Cherry, Black Orchid и Un Jardin Sur Le Toit. Прасковата също бих я взел в даден момент, но засега ще се въздържа. Тези парфюми хич не били лоши! Simple Smile

Някой дали е ползвал този и като цяло дали би могъл да сподели някакви впечатления за качеството, което предлагат в този сайт?
https://www.kameya.bg/m161-uniseks-parfyum-analog-na-tom-ford-ombre-leather/

Видях аналога на Гиза, но е наличен само под формата на някакъв рол-он. Предпочитам си нормален парфюм. Както вече споделих, при мен оригиналът е истинска катастрофа откъм трайност (Parfum версията).

# 207
  • Варна
Скрит текст:
Включвам се и с новите мъници от ZAG, които си поръчах за тест.

240 SD - Dior Sauvage - сполучлива имитация с отлична трайност. Имам си една мостра на Parfum версията в оригинал и тази я намирам по-близка до EdP. Не бих си го взел поради простата причина, че мен този аромат не ме впечатлява, колкото и да е харесван от дамите и господата.
260 BB - Bad Boy Carolina Herrera - разкошен, много ми хареса. За мен лично 1:1 с оригинала. Със сигурност ще си поръчам голяма разфасовка. Трайността е отлична. Пръснах се сутринта към 9:30 ч. на китката и още си го усещам осезаемо.
083 TF - Tom Ford Black Orchid - този парфюм винаги ми е бил по-дълбок, мистичен, с комплексен аромат, който обаче си носи своя чар. Мисля, че са го докарали добре и тук. Също много траен.
313 HE - Un Jardin Sur Le Toit - свеж, свеж, свеж! Обожавам този аромат, колкото и по-дамски да е определян. В него няма нотка, която да не ми хареса или да ме дразни. Чудесно попадение за мен.

Накратко - със сигурност ще си поръчам по-голяма разфасовка от Bad Boy, Lost Cherry, Black Orchid и Un Jardin Sur Le Toit. Прасковата също бих я взел в даден момент, но засега ще се въздържа. Тези парфюми хич не били лоши! Simple Smile

Някой дали е ползвал този и като цяло дали би могъл да сподели някакви впечатления за качеството, което предлагат в този сайт?
https://www.kameya.bg/m161-uniseks-parfyum-analog-na-tom-ford-ombre-leather/

Видях аналога на Гиза, но е наличен само под формата на някакъв рол-он. Предпочитам си нормален парфюм. Както вече споделих, при мен оригиналът е истинска катастрофа откъм трайност (Parfum версията).
Благодаря за описанията, като най-любопитен ми е Un Jardin Sur Le Toit, доста съм му се чудил, но наистина го определят като прекомерно дамски и с акцент върху розите. Имам Нилските Градини от Martin Lion и нееднократно съм го хвалил тук, и затова доста ми е любитен и този.
Колкото до Камея, имам доста богата колекция от техни аромати (вероятно над 20 мъжки и около 10-тина дамски, както и някои от ЛУКС серията им). Като всеки друг имат и някои не толкова сполучливи попадения. И то по-скоро в ароматния профил, а не толкова като трайност (на първо време се сещам за много слабото представяне на тяхната версия на BDC, и освен това някак не са го улучили като аромат. Въпреки това е много приятен, но едва изкарва 3-4 часа и после сякаш няма и помен от него.) Колкото до Ombre Leather, не съм тествал дори, т.к. имам супер сполучливия Ombre Suede от Just Jack. Но тук говорим за EDP версията, а не новия парфюм. Но съм чувал добри отзиви. Все пак и Камея имат 8мл тестери и може да се пробва. Като цяло ги поставям на едно от челните места в аналоговата парфюмерия и мога да ги сравня с качеството на ЗАГ или Рефан с допълнителни капки обаче.

# 208
На Kameya парфюмите са отлични. Много плътни аромати,трайност убийствена,сходство отлично... Изобщо много са добри

# 209
  • София
  На Камея имам само един и тъкмо се чудех как са като трайност...ще си харесам още нещо.

Днес си взех Фрезия и круша на Джени Глоу. На първо пръс май не е моето. Очаквах нещо нежно, но пачулито пак крещи на моята кожа и заглушава всичко останало. Оставям го за малко и дано при 2-ро пръс да се харесаме, иначе заминава в размените.

Общи условия

Активация на акаунт