Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Фрезията и круша на Джени е всичко друго, но не и
нежен женствен аромат. Клони  към мъжки и наистина има някаква дразнеща нотка, която аз не мога да определя.
Не познавам другите творения на Камея, имам само тяхната Еуфория и е ТОП, лично за мен е по-добър от оригинала.

# 211
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сполучлива имитация на Guerlain Champs Elysées?

# 212
Подготвям една поръчка от заг, но имам нужда от малко помощ. При тест на линдерди и лалето на заг не съм им написала номерата в моята табличка. Един под друг са ми. А честно казано нямам спомен и за двата, тъй като ги пробвах преди две години. Писала съм за единия, че е сапунест и много чист, но кой е бил. 🙄🙄🙄 Как мислите?
Иначе съм се настроила за доста ТФ да тествам.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 22:29 от pavlina_hrist0va

# 213
Дали има имитация на TOM FORD Mandarino Di Amalfi. Нищо не намерих за него.
Noir de Noir е много интересн парфюм. , на първо четене изобщо не ми хареса, много ми беше остро и натрапчиво ретро. Но на другия ден аромата ми влезе под кожата усетих много класа в него, а и аз обичсм рози. Не ме бива по описанията.
Да призная Италика много по ме превзе от първо помирисване много топъл и гушлив аромот, може би защото обичам карамел и той ми напомня на него. Аз усещам карамел, мляко и даже и кафе..

# 214
Подготвям една поръчка от заг, но имам нужда от малко помощ. При тест на линдерди и лалето на заг не съм им написала номерата в моята табличка. Един под друг са ми. А честно казано нямам спомен и за двата, тъй като ги пробвах преди две години. Писала съм за единия, че е сапунест и много чист, но кой е бил. 🙄🙄🙄 Как мислите?
Иначе съм се настроила за доста ТФ да тествам.
Може би Лалето-нежен и срамежлив. Линтерди е по-нахален и разтропан 🤣

# 215
  • Пловдив
Със сигурност сапунест е Лалето. А аз сполучлива версия на Линтерди не съм мирисала, само на Yodeyma се доближава доста и пак не е същото.

# 216
Mandarino Di Amalfi го имаха Kameya но май вече не е наличен.
La Tulipe е именно цветен и сапунест/'чист' аромат, а версията на Заг е изключително трайна и силна

# 217
  • Варна
Дали има имитация на TOM FORD Mandarino Di Amalfi. Нищо не намерих за него.
Имат го Камея и в летните и горещи дни при мен е страхотно траен и излъчващ.
Има го и при Eyfel - Mandarino di Amalfi Aqua. Почти идентичен е и също сравнително добре се представя.
Унисекс аромат с изцяло цитрусов, лек, свеж, накиселяващ и много тонизиращ профил.

# 218
Със сигурност сапунест е Лалето. А аз сполучлива версия на Линтерди не съм мирисала, само на Yodeyma се доближава доста и пак не е същото.
Нали ЗАГ бяха спряли Лалето? 🧐

# 219
Да попитам коя фирма се е справила най-добре с имитацията на Tom Ford - Soleil Blanc според вас?
Бих искала да си го взема, но и да се консултирам с вас преди това.
Мерси Simple Smile

# 220
Да попитам коя фирма се е справила най-добре с имитацията на Tom Ford - Soleil Blanc според вас?
Бих искала да си го взема, но и да се консултирам с вас преди това.
Мерси Simple Smile
Май не имитациите, а на Карл Лагерферд орхидеята е най-близка. Не съм тествала и не мога да кажа, но някой тук беше писал.

# 221
Вчера пробвах точно Карл, но трайноста беше под 1 час и дори не преувеличвам като време Sad Иначе е чудесен съгласна съм, "*Emia*. Мерси ❤️

# 222
Вчера пробвах точно Карл, но трайноста беше под 1 час и дори не преувеличвам като време Sad Иначе е чудесен съгласна съм, "*Emia*. Мерси ❤️
И аз благодаря за отзива. Жалко, аз го обмислях по едно време, но явно няма смисъл с тази трайност.

# 223
До кожа е знаеш. Пробвай го в Лили. Има почти винаги тестер Simple Smile

# 224
Лалето на Заг е чист и сапунест аромат.

Общи условия

Активация на акаунт