Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 939
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • rousse
Здравейте, някой знае ли имитация на Tom Ford Noir de noir , погледнах в няколко списъка но не видях.

# 466
  • Хасково
Имала съм Делина ексклузив на Мускент и е много траен. Изобщо не съм попадала на нетраен парфюм от Мускент, а съм ползвала много техни.
Страхотно, много благодаря.
Щом го получа веднага ще споделя как е. Направила съм си списък за тях и много се надявам да имам шанс да го изпълня. Моляте сподели любим аромат от тях и като трайност и като добра имитация.
Едни от любимите ми техни са Пантерата на Картие, Шалимар суфле на Герлен, Мисия на Шанел,Ууд сатин мууд на Кюркджан, Джубилейшън на Амуаж. Имала съм и много други, които не са ми любимци, но всички са много добре направени и трайни. До сега съм нямала разочарование от тях.

# 467
  • София
Здравейте, някой знае ли имитация на Tom Ford Noir de noir , погледнах в няколко списъка но не видях.
Refan.

# 468
Точно така, Elysium на Roja (424) е единият мъжки на Заг. Другите два нови мъжки са Gentle fluidity silver на Kurkjan (426) и Gentle fluidity Gold (425) пак на Kurkjan.
Лично на мен Silver най ми допада, следван от Elysium ( усещам мека кожа) и съответно Gold не ми харесва особено. Има нещо напомнящо Бакара, когото не понасям.

Привет,как са като трайност двата парфюма?
Кюркчияна имам спомен, че е хубав оригинала.

# 469
  • BG-DE
Най-добрата имитоция на Ноар де ноар е на Армаф Club de nuit intense pour femme.
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Intense-27656.html

# 470
Армаф Club de nuit intense +1 и от мен за него.

fizzy благодаря, ще търся начин да се снабдя с техни имитации. Много идкам да си взема Creed Aventus for her, Naxos, Love tuberose и още няколко нa TF.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 15:42 от Ilianapetrova

# 471
Това ми изпрати вчера дамата, която продава ZAC в магазина за вино на ул. Ген. Колев 5 във Варна

410 FI   FIERCE       ABERCROMBIE & FITCH
411 PB   POLO BLUE      RALPH LAUREN
415 OW   OUD WOOD      TOM FORD
420 FA   FOUGERE D'ARGENT     TOM FORD
517 JO   DARK AMBER AND GINGER LILY   JO MALONE
519 ZV   THIS IS HER       ZADIG & VOLTAIRE
520 EP   ENGLISH PEAR AND FREESIA     JO MALONE
521 WS   WOOD SAGE AND SEAN SALT     JO MALONE
522 SB   EAU DE SOLEIL BLANC     TOM FORD
524 IN   INTOXICATED     by KILIAN
534 SB   SILK BLOSSOM     JO MALONE
536 GY   GYPSY WATER     BYREDO
561 MT   MYRRH & TONKA        JO MALONE
563 PL   PORTRAIT OF A LADY        FREDERIC MALLE

# 472
  • Варна
Гиза го имат, но е с много специфичен повод за носене. Наистина е шоколад+рози и е перфектен за интимна обстановка в хладно и студено време.
В Гиза е с номер UNS27.
Армафския не съм го помирисвал, но масово в ревюта го определят като отличен аналог.

# 473
Черното Версаче за мен е най-добро в имитация от Парфен
Благодаря!

# 474
Аз използвам имитацията на Martinez за Fame на Paco Rabanne oригинала не съм го помирисвала и не знам как е, но ми харесва парфюма на Мартинез и е доста траен. Търсих имитация на Jimmy Choo I Want Choo познавам аромата много добре, но не намерих много реплики. Взех си на Zag Zodiak обаче няма много общо с оригинала. Простете, не мога да обянсявам с нотки😃 имат нещо общо и в същото време са тотално различни. Използвам си го въпреки това, траен е. Имам и имитация на Chloe Chloe на Martinez. 1:1 с оригинала и е доста траен. Като цяло Martinez за мен са трайни. А ако половинката ви харесва роботчето Phantom Paco Rabanne, Martinez имат много сполучлива и доста трайна реплика. Сега си чакам доставката на Muscent Alien Goddess, ще пиша впечатления. Simple Smile
Заг са пуснали Prada-Paradoxe, Fame-Paco Rabanne, Gentle fluidity silver и gold и други...
Много приятно изненадана съм, че толкова скоро са пуснали тези нови аромати.

# 475
Направих си поръчка през един познат и се надявам др. Седмици да  получа на muscent Aventus for her, Naxos замених Туберозата с Lilac love на Amouage. Дано да имам попадение. Ще пиша как са, като ги получа.

# 476
Natalka, споделете как е 420 фужер аржент Том Форд от заг, моля .
Имат ли го в постоянната листа, понеже преди го нямаха и бил поръчка за чужбина?

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 20:59 от Versace_Dreamer

# 477
Здравейте, аз пиша с едно запитване. Досега каквото и да съм поръчвала - никога не съм намирала моето. Имам афинитет към сладки, гурме аромати, ванилия. Ако имате идея и бихте ми препоръчали хубава, евентуално трайна имитация, ще съм много благодарна Heart

# 478
Точно това са и моите аромати и си ги нося целогодишно въпреки възмущението на близките ми 😁

Черният Опиум на Парфен
Черното Версаче на Парфен
Олимпея на Рефан
Poison Girl Dior  на Заг
Скандал на Д&П
Girl of Now - Martinez

# 479
Благодаря! Всъщност съм си наумила от Заг venom girl, cloud, di vanilla и love candy. Ще сбъркам ли с останалите?

Общи условия

Активация на акаунт