Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, аз пиша с едно запитване. Досега каквото и да съм поръчвала - никога не съм намирала моето. Имам афинитет към сладки, гурме аромати, ванилия. Ако имате идея и бихте ми препоръчали хубава, евентуално трайна имитация, ще съм много благодарна Heart
Аз останах много доволна от аналога на Scandal и Givenchy- Linterdit от страницата във Фейсбук на "Парфюми с мисия", сладки и много трайни, уникални са, няма да сбъркаш!

# 481
  • Стара Загора
Аз бих препоръчала Линтерди на Заг и Ла Бел на Мартинез.

# 482
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малко се поспрях с поръчките, че доста неща накупих от както влязох в тази тема 😄 Та доста раздадох, мамчето е най-доволна от цялата работа. Но вече смятам да си взема нещо ново, та спряла съм се на Италика(гледам тук доста я хвалите), Белуга и Пойзъна. Кои аналози са най-сполучливи на тези парфюми 🤔
Заг, Гиза, Мартинез, МЛ ?
Бакарата на МЛ като го взех не ми хареса изобщо, ама грам. Искам да споделя, че след няколко месеца положението вече е съвсем различно, усеща се един захарен памук и трайността е над 10 часа. Приятно изненадана съм от този аромат, бих повторила със сигурност.

# 483
  • В най - голямото село
Много хубава и интересна тема, но от къде се поръчват тези парфюми? Харесала съм си :
118.   Lancome Hypnose-Лорис и
106.   Hermes Un Jardin sur le Nil-Мартинез

Благодаря!

# 484
Здравейте получих пратката си от Гиза масла .
На първо четене Прасковата е много свежа ,топла , премесена с крем (крем за лице примерно) , харесва ми .
Нов поглед екслузив също ми харесва ,той малко по цветен ,но също е топъл ,но малко ретро аромат ,обаче е супер.
Кашмир чопард малко по различен е обаче много ми харесва ,също е ретро аромат. Отделно бях сложила 3 листчета с точица от всеки ,в помещението мирише и се усеща.
Това е на пръв поглед мнение ,но по нататък ще дам по обективно мнение ,нека да ги понося малко

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 11:17 от Please

# 485
  • Варна
Добър ден, дами и господа!
Ето и новите попълнения от ЗАГ:
Мъжки:
424 Roja Elysium
428 Dior Homme Cologne 2022
Унисекс:
425 MFK Gentle Fluidity Gold
426 MFK Gentle Fluidity Silver
427 LV Ombre Nomade
Дамски:
581 Paco Rabanne Fame
582 Prada Paradox

Доста тестерчета ще си поръчам със следващата поръчка явно.
При Иво от БАЗАР ще са налични след средата на следващата седмица.

# 486
В една група гледах, че ще има и Alien goddess в Заг, може би по-късно. Нямам търпение да тествам и аз женските и някои мъжки 😊

# 487
  • Варна
В следващата седмица 06-12 февруари ЛИДЛ отново ще пуснат от техните 100мл парфюми на цена 10,99.
От два дамски и два мъжки, които имаме вкъщи, мога да кажа, че останахме изключително доволни от самия аромат и средната и леко над средна трайност. За цената си са бижу.

# 488
  • Deutschland
Може ли да пуснете снимка на тези от Лидл, ако евентуално закупите някой, за да покажа тук в нашия Лидл и да питам кога аджеба ще има същите? Благодаря

# 489
Има ги в брошурата за следващата седмица на Лидъл.

# 490
  • Варна
Може ли да пуснете снимка на тези от Лидл, ако евентуално закупите някой, за да покажа тук в нашия Лидл и да питам кога аджеба ще има същите? Благодаря
Ето ги:
Скрит текст:
Обикновенно поставят допълнителен голям картонен дисплей/стелаж, който е брандиран специално за тези парфюми.

# 491
  • У Диспансера ...♥♥♥
Към касите ги слагат някой път тия стелажи. Аз един път по случайност ги видях, бяха точно до касата. Два си взех и доволна останах.

# 492
Днес ми пристигнаха парфюмите от Гиза, МОН Гер е УНИКАЛЕН по всички параграфи, влюбена съм в него след няколко пръскания, въпреки че пише, че трябва да отлежат, той е наситен и траен. За мое голямо разочарование Италика мирише на чубрица, бляк...Не знам дали ще се промени:( Някой да е имал проблем с Италика или друг аромат миришещ на чубрица?Промени ли се?

# 493
Предния път като ги пуснаха ги пробвах, но сякаш не ми хареса никой от лидл.
Днес си разредих Дарк Ейнджъл-а с надежда да го усещам после повече около себе си, маслото ми стои супер близо до кожата, честно казано очаквах да е много по-силен, иначе аромата е опияняващ и божествен, постоянно го душа. Вчера тествах и Lady million prive на Гиза, също прекрасен аромат, който след 2-3ч. обаче изчезна. Не знам от моята кожа ли е нещо. И него май ще го разредя и ще си го оставя за пролетта. Starry night пък е изключително траен и силен, след няколко часа наистина става с леко мъжко звучене, но пак е много хубав, ще се влачи с метри ако се прекали 😀

# 494
  • София
Харесвам Лидл като тип магазин, но не и парфюмите им.
Тествал съм на кожа - трайността е повече от прилична за ценовия клас, но ароматите ми идват банални и безлични.

Общи условия

Активация на акаунт