Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Давам отзив и за Сантал Роял от Гиза-нежен дамски аромат, който е пленителен, въпреки че пише че е унисекс, според мен е с много нежно звучене. Само не знам кой точно аромат имитира на Guerlain, малко ми мирише на на роза 🌹 и жасмин https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Jasmin-Bonheur-78577.html
Мисля че е този

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 15:00 от Ira7373

# 496
Здравейте, търся добра имитация на Versace Crystal Noir с добра дълготрайност и наситеност, желателно по оригиналната формула (не новата версия на парфюма, да се усещат нотките на кокос). Flowers Hibiscus

# 497
  • Варна
Давам отзив и за Сантал Роял от Гиза-нежен дамски аромат, който е пленителен, въпреки че пише че е унисекс, според мен е с много нежно звучене. Само не знам кой точно аромат имитира на Guerlain, малко ми мирише на на роза 🌹 и жасмин https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Jasmin-Bonheur-78577.html
Мисля че е този
Имитира точно Guerlain Santal Royal - оуд, сандалово дърво и роза.
И за мен в началото ми стоеше повече дамски, но с няколко носенета вече го възприех и като удачен и за мъже.

# 498
Благодаря D-frag12
Не ми дава мира мисълта, че съм се минала с аромата на чубрица от Гиза-Италика, имам спешна нужда от съвет

# 499
  • Варна
Благодаря D-frag12
Не ми дава мира мисълта, че съм се минала с аромата на чубрица от Гиза-Италика, имам спешна нужда от съвет
Хм, имам италиката и дори преди две седмици я носих. При мен никакъв помен от чубрица, но пък имаше тук във форума същите оплаквания при някои хора. Вероятно е до възпрятие на обонянието, защото първоначално я имах като масло за около две седмици. После я разредих порядъчно и в двата случая нямам подобен проблем.
На мен един два от моите аромати ми наподобяват леко кисели краставички. Обаче пък никой около мен не го усеща това. Така че вероятно си е персонално според носа.
Разпитай други хора около теб, близки, приятели, колеги, имат ли и те същите асоциации!

# 500
  • Sofia
Някой наскоро пак се оплакваше че му мирише на Чубрица Италиката. Може да е развален, което е малко вероятно за нов аромат, другото , което се коментираше е, че това е аромата на шафрана, който ти го усещаш дразнещ.

# 501
Като кажете "чубрица" и просто припадам......Не може всичко развалено,окислено или някаква подправка да слагате под общ знаменател "чубрица". Нищо друго никога не ми е мирисало на чубрица,освен самата Чубрица! Дайте по детайлно описание на това,което ви дразни в аромата.....

# 502
Ами точно това е определението ЧУБРИЦА, тези които са яли филии с домашната чубрица на баба знаят най-добре, а тези които са от големите градове явно ядат само шарена сол от Супермаркета,хахаха...

# 503
Имам и аз Италика от Гиза разредена от масло. Изобщо не ми мерише на подправката, при мен е карамел, тофифи, кафе, мляко много сладък и вкусен аромат. Утре чакам два спрея от нея и се надявам да е същото..

# 504
Ilianapetrova дай отзив като ги вземеш

# 505
Мирише си на подправка и още как!
Чубрица ли , шафран ли , но доста хора я усещаме. Без тази нотка щеше да е наистина хубав парфюм. А това че е мега траен му е плюс .

# 506
Ilianapetrova дай отзив като ги вземеш
Веднага ще пиша, надявам се всичко да е наред, защото много ми е любим.

# 507
Аз бях с чубрицата и Италика, размених с една съфорумка и нейната ухае по същия начин, може би една идея не чак толкова, но пак е неописуемо как други носове няма да го усетят това, колкото и да е тофифи, карамел и мляко, аз усещам главно подправка, чубрица ли е, джоджен ли е, шафран ли е...но аз спирам с теста на Италиката, достатъчно са ми 2х30 мл, някой ако ги иска за размяна да заповяда хахахах
Ilianapetrova и аз ще чакам да видя какво ще кажеш за спрея като дойде Wink не че ще се пробвам да поръчам пак, но все пак ми е интересно Simple Smile

# 508
Буцигном дали да не се обадим на Милка от сайта на Гиза да попитаме

# 509
Тук точно това ме съветваха преди, аз и за това размених за да се убедя, че има проблем...все още се чудя дали ми се занимава, и дали проблема не е в разреждането, дори си мислех ако го разредя с малко спирт дали няма да получа в крайна сметка така желания карамел...защото сега пишейки тук реших да пробвам пак тази получена от съфорумка и на капачката без да пръскам има един доста по-приятен аромат, та по пътя на логиката ако се пробвам да разредя може и да се получи...

Общи условия

Активация на акаунт