Сполучливи имитации на маркови парфюми - 48

• 53 902
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Matiere Noire - Louis Vuitton. Много ми е топъл и кашмирен.
Delina exclusif 💓 от днес на muscent,... Потъвам в сладко от рози.. 😁

# 556
Новите Гиза пристигнахаа, последно вече, спирам се за известно време наистина 😄 Поръчах още един Ейнджъл, За нея, Това сме ние и са ми изпратили като подарък Звездно сияние, на което му се чудих между другото доста. Първо пробвах For her Narciso, не знам защо реших, че ще е имитация на розовия edp, но се оказа на черния edt, отначало като го душнах - една остра гадна миризма, а не бях пробвала розовият, викам си леле шок и ужас, а аз очаквам рози и праскови 😀 Погледнах състава, тогава се усетих, че е на черния Нарцисо, обаче него го имам и нямат нищо общо в началото. Оставих го 15-20 минутки и тогава вече започна да си мирише на него 1:1. На другата ръка мацнах This is us - за мое щастие няма потната нотка на This is her и дори ми хареса, мирише ми на сладкарски млечен крем, в хубавия смисъл, не много сладък, но ароматен. За това време е супер. Отново не е излъчващ и уаууу, но е много приятен, ще си го нося с кеф. Starlight още не съм тествала, но от шишенцето ми замириса само на остър черен пипер, Милка слага яко подправки в тия масла 😄😄😄

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 22:29 от morgana999

# 557
Е,тя да не ги "бърка" Милка тия масла😂😂😂😂

# 558
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Новите Гиза пристигнахаа, последно вече, спирам се за известно време наистина 😄 Поръчах още един Ейнджъл, За нея, Това сме ние и са ми изпратили като подарък Звездно сияние, на което му се чудих между другото доста. Първо пробвах This is her Narciso, не знам защо реших, че ще е имитация на розовия edp, но се оказа на черния edt, отначало като го душнах - една остра гадна миризма, а не бях пробвала розовият, викам си леле шок и ужас, а аз очаквам рози и праскови 😀 Погледнах състава, тогава се усетих, че е на черния Нарцисо, обаче него го имам и нямат нищо общо в началото. Оставих го 15-20 минутки и тогава вече започна да си мирише на него 1:1. На другата ръка мацнах This is us - за мое щастие няма потната нотка на This is her и дори ми хареса, мирише ми на сладкарски млечен крем, в хубавия смисъл, не много сладък, но ароматен. За това време е супер. Отново не е излъчващ и уаууу, но е много приятен, ще си го нося с кеф. Starlight още не съм тествала, но от шишенцето ми замириса само на остър черен пипер, Милка слага яко подправки в тия масла 😄😄😄
Morgana999, This is her не е на Narciso , не знам защо сте очаквала да имитира някой от тях. Flowers Hibiscus

# 559
Отдавна е писано за Лъки, но минавам да похваля Олимпеа. Не знам колко е близка до оригинала, но това нещо е звяр. Дъщеря ми се пръска сутрин и следобед като се върне още се усеща осезаемо!

# 560
Отдавна е писано за Лъки, но минавам да похваля Олимпеа. Не знам колко е близка до оригинала, но това нещо е звяр. Дъщеря ми се пръска сутрин и следобед като се върне още се усеща осезаемо!
Подкрепям те на Лъки са много добри ,взимала съм преди десетина години Булгари Кристалин ,Жадор ,Мазуми, Версаче Брайт кристъл, Перколезе ,Моон , Обувката, Императрицата ,има и други обаче не мога да си спомня . Много са добри и се извинявам за правописа ,гледам бързо да пиша уж да не изтърва някой

# 561
И аз имам един лъки "see me " Подарък от щерката. Много траен, но не  ми допадна. Преди много харесвах сладки аромати, сега харесвам по-скоро цитрусови.
В тази връзка искам да помоля за мнение за аромат близък до  "Coco madmmoasel".  Поръчах мостра на Парфен и много ми хареса, след това поръчах от Заг, ами нищо общо нямаше.

# 562
И аз имам един лъки "see me " Подарък от щерката. Много траен, но не  ми допадна. Преди много харесвах сладки аромати, сега харесвам по-скоро цитрусови.
В тази връзка искам да помоля за мнение за аромат близък до  "Coco madmmoasel".  Поръчах мостра на Парфен и много ми хареса, след това поръчах от Заг, ами нищо общо нямаше.
Коко модмоазелата я имаха Рефан(преди 10гнапример) ,сега не знам дали я подържат но е много добра .
Също на Лидл има парфюми имат и Coco , добър е също , траен добра трайност (поне беше сега не мога да кажа)),но имам един резервен в къщи.
Коко модмоазелата е труден парфюм за имитация, където ти харесва от там купувай ,няма смисъл да търсиш други марки

# 563
Здравейте момичета, нещо ме гризе да си поръчам още някой парфюм, но от Гиза се отказах с каръшкия ми опит пък Парфен четох, че били нетрайни капсулованите парфюми от сайта им. Някой поръчвал ли е от сайта на Сан Сиро Бг и дали имате сполучлив вариант, защото имам един от Одрин имитира Шанел и е убиец от към миризма, тежък, но ухае на баба....та исках някакъв по съвременен аромат да си поръчам

# 564
This is her имам от Заг, не него, очаквах Narciso For her да е розовият, а той е черният.

Скрит текст:
Новите Гиза пристигнахаа, последно вече, спирам се за известно време наистина 😄 Поръчах още един Ейнджъл, За нея, Това сме ние и са ми изпратили като подарък Звездно сияние, на което му се чудих между другото доста. Първо пробвах This is her Narciso, не знам защо реших, че ще е имитация на розовия edp, но се оказа на черния edt, отначало като го душнах - една остра гадна миризма, а не бях пробвала розовият, викам си леле шок и ужас, а аз очаквам рози и праскови 😀 Погледнах състава, тогава се усетих, че е на черния Нарцисо, обаче него го имам и нямат нищо общо в началото. Оставих го 15-20 минутки и тогава вече започна да си мирише на него 1:1. На другата ръка мацнах This is us - за мое щастие няма потната нотка на This is her и дори ми хареса, мирише ми на сладкарски млечен крем, в хубавия смисъл, не много сладък, но ароматен. За това време е супер. Отново не е излъчващ и уаууу, но е много приятен, ще си го нося с кеф. Starlight още не съм тествала, но от шишенцето ми замириса само на остър черен пипер, Милка слага яко подправки в тия масла 😄😄😄
Morgana999, This is her не е на Narciso , не знам защо сте очаквала да имитира някой от тях. Flowers Hibiscus

# 565
В тази връзка искам да помоля за мнение за аромат близък до  "Coco madmmoasel".  Поръчах мостра на Парфен и много ми хареса, след това поръчах от Заг, ами нищо общо нямаше.к
Club de Nuit Armaf е много добър като имитация на КМ.

# 566
  • София
Някой поръчвал ли е от сайта на Сан Сиро Бг и дали имате сполучлив вариант, защото имам един от Одрин имитира Шанел и е убиец от към миризма, тежък, но ухае на баба....та исках някакъв по съвременен аромат да си поръчам

Аз имам следните:
K 266 GOOD GIRL FANTASTIC PINK – CAROLINA HERRERA
K 233 TRESOR MIDNIGHT ROSE -LANCOME
К242 OLYMPIA – PACO-RABANNE
И 3-те много често си използвам и харесвам. Подновявам веднъж след обяд,но аз обичам да си усещам парфюма по-интензивно.

# 567
Здравейте,
Нова съм в темата. Изчетох доста и смятам да си поръчам няколко парфюма.
Харесвам сладникави аромати-плодови, цветни- не понасям аромати от типа градински морски, билкови и тези на коледните сладки за мен са горчиви и дразнещи и  тежки.( извинявам се за описанието на точната дума е непоносимост - става ми лошо в най- добрия случай).
Спряла съм се на няколко вида- избрани повечето по описание от Вас- което е невероятно, страхотни сте, и състав.
Може ли съвет от къде да ги поръчам( на моята кожа много рядко се задържа аромата на парфюм).
 324 SI – SIMPLY -  армани си
317 CH – CHERRY BLOSSOM
551 EP – Pura E
385 SP – SIMPLY Passione
083 TF – BLACK VELVET
082 WO – WORLD OF WOMEN
Отворена съм за предложения мисля да поръчам малки разфасовки за да видя трайността при мен и  дали ще ми допадне аромата.
Може ли и информация(коя му е обявата ) на Иво от базар.
За описанието Ви за миризмите- аз лично имам проблеми с носа - сега ми харесва аромата след 5 минути ми мирише на нещо коренно различно, но от опит знам, че парфюм и не само се държи на хладно и тъмно(хладилник примерно)иначе си сменя мириса-разваля се.
Благодаря Ви!

# 568
  • София
Само за Si мога да дам насока - Le Parfum. Шлейфов, траен, много запомнящ се.

# 569
На тъмно и хладно, но не студено. Температура до 25 примерно. Ако е студен, парфюмът няма да е траен, както и се губи част от аромата му . Няколко случая съм имала такива да мисля, че съм получила фалшификат, когато се напръскам след получаване от куриер, пък той просто е студен 😂
Иначе промяната на парфюма с времето, особено върху кожата е съвсем нормална. Всеки парфюм прави химия с кожата и се получава различен аромат в края на краищата. Без да говорим, че малко от ароматите са линейни и остават едни и същи през цялото време. Това, което се вижда в пирамидата могат да се нарекат етапите му.

Общи условия

Активация на акаунт