Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 98 385
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
На улицата ако някой ме спре - не знам как бих реагирала, ама като се знам-едва ли много адекватно..Confused

Същата работа и при мен. На живо дори твърде често се смущавам, а понякога се случва и да заеквам иначе в нета съм ербап. Grinning

Видях някоя и друга снимка. Само хубави и слънчеви хора събрани тук. Simple Smile

# 106
Мързелотка, подхванах я вече. Не съм от големите фенове на Кинг, но засега върви добре.

Сиросче, мернах реклама на бг филм с Мария Бакалова, май по бтв.

# 107
От 21 часа ще тръгва новият сезон на Южен вятър,но по някаква сръбска тв. ММ ще ми го намери.
Поспах малко и изпуснах ко станало. 😅 Не знам дали ви казах,че и аз съм сополива и от там ме боли и главата. Спрей почти нямам и го пазя за довечера,добре,че утре ще ни работи аптеката,че да си купя.
А на всичко от горе ми дойде и МЦ. 🙄

# 108

Минавам да ви пожелая здраве и добро настроение през Новата 2023 Година!
Късмет,някой да цакне тотото,да ни заведе на Малдивите,щото Ена,ко я чакам,ще трябва да ми напомняте къде ми е бастуна!
Страхотна последната снимка на Синеочка! Да оздравява!
Карамела я видях,за прозорчетата имам нещо да и казвам,ама кат се опъна до камината,ще е.

Кло,изпуснах те,да се поправиш на едно лс.Satisfied

Веселинкова,ЧИД! Шматко безподобна! Heart

Да се пазите! Кой слушал,слушал,получихме подаръците,може да почваме с щуротиите!

# 109
Ся...одеве забрайх да сЪ пофаля,че ми се падна парата от питката на Бъдни вечер,а от БАН"цата-тото печалба!Тъй че,Кроте,палим джапанките и отюваме-без мъжове,без дИча,без лИвовници,ясно?

# 110
Едва ме нави!

# 111
Кроте,сбирам ги,душко. За сега съм с 10 лв в картата. 😁😂 Добре,че е Весето,да ни заведе.

# 112
10 лв.са едно добро начало! Като спреш и закуските и ей ни де сме! Laughing Виждам ни как си правим селфи на палмите,а Веселинкова разплаща коктейлите.

Ох,видях нещо и така ми е смешно!

# 113
  • Пловдив
Сиросче...ни-що! Ще диря по нета...

Тили, Ела да кажеш ония руски сериали как бяха Simple Smile

ДобРе, де се дяна?

# 114
Ко да спра,днес в 16 се сетих,че още не съм яла и съм само на кафе и цигари. 😆 Виж,цигарите мисля да пробвам да спра. Ей сега както ми е гадно и съм болна,струва ми се идеален момент. Ще видим ко шъ стане.
Кажи какво видя,да се посмеем и ние.

# 115
Продължих купона и днес,хич не ме слуша главата на моменти 🤪😂.По този повод ви пускам една от най-любимите ми хороводни китки 🤭
https://youtu.be/1euMGDAHj3E

# 116
Кроте,сбирам ги,душко. За сега съм с 10 лв в картата. 😁😂 Добре,че е Весето,да ни заведе.
Че и детето ти болно, ако беше тръгнала из Долно Уйно със сурвачката щеше да събере някой лев да подпомогне майка си. Нищо, на Банго Васил я пращай по къщята 😁

# 117

Сиросче, мернах реклама на бг филм с Мария Бакалова, май по бтв.
чудесно предложение, и МН благодари. Лягаме от смях.

# 118
Кроте, сссесстро моя, на теб не мога да откажа. Ако знаех, че ще се обеззъбя два часа след фотката, щях и зъби да покажа, не само под мустак да се усмихвам.
След трийсет минути трия.
Скрит текст:
Animal Bee

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 00:03 от 🧡 Clo 🧡

# 119
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук съм! на линия, на окръжност и на дивана Wink едновремЕнно! както казваше Нинка Рускинка.

интернетът не е съвсем наред, понякога мога да чета, понякога - не. картинки виждам пред две-през три, но аз си знам, че всички сте красавици и на около 18, най-много 22 години Wink
една молба - ако ме срещнете случайно някъде не ме доближавайте Wink единствения шанс да ви вида и разпозная е ако ви гледам от поне десетина метра разстояние Wink надалеч виждам като орел, отблизо съм... абе орел с ориз.

за празниците не ми се говори Simple Smile такава "веселба" скоро не е била. дано бащицата си отвори очите, ама не ми се вярва.
по-важното е, че се забавлявахме в тесен семеен кръг. Simple Smile  на Коледа гледахме "операция  ьi", на нова година "Ирония на съдбата", "диамантената ръка" и   "Мимино".
интернетът ме изнерви и не не успяхме с "Бялото слънце на пустинята" и "Кин дза дза" Wink ще си ги оставим за Кайро.
хубавата новина е, че интернета изобщо не влияе на работата на грамофона. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

карамела, отговорът е "не". питала съм заради един ентусиаст, който си предлагаше услугите на лични Wink

Общи условия

Активация на акаунт