Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 97 966
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 790
Юнакът пак е сополив... жестоко ми писна вече! Като ме види с капките или помпичката, чак бяга вече... ма аз бягам по-бързо Satisfied
Малката от две нощи носи апаратче за сън и съответно спи отвратително и на пресекулки и хърка и съответно и аз спя отвратително. Та ся хъркоти на диваня завита под зимното слънце на припек, а аз дремя още в 10...

# 2 791
Хубава събота и неделя и от мен!
Почвам да правя меню на фотошопа за кръчмето на брат ми, после имам онлайн консултация. Добре, че не вали да излязат моите хора, че два часа ми е консултацията, малкото ще иска да влезе в кадър задължително.

# 2 792
  • тук и там
ДУ! Кафепия. Каката направила панкейк,последмо време все бърка нещо в кухнята..Помня тези прически, даже и аз такава съм имала.Дано не се връща тази мода!
Малкото ходи тук в един арабски салон.Хем евтино вземат, хем го докарват. Аз още не съм си намерила фризьорка тука и ходя като чума в главата. Арабският салон  е само за мъже, иначе бих се пробвала там ,ама..
Пускам снимки на малкото като е нагласен(после ще трия) и като не е..Изводът-"Прическата е мнооого важна, другарки".
Скрит текст:
Blush

Айде хубава събота ! Нещо съм се разлигавила от събаХлян..

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 11:33 от Кайсия

# 2 793
  • France
Heart Eyes на мен пък ми е най-сладък рошавичък.

# 2 794
И на мен. Кайсия, голям красавец имаш 😍

# 2 795
Добър ви ден, вещерско общество!

Както всеки път, заспах посред нощ и се събудих рано-рано. Но пък изпратих МУ на село в комплект с маман да правят суджуци и други благини, а аз успях да отметна сума ти неща на спокойствие. Вихрих се с прахосмукачката и парцала, сготвих супата, която снощи ме домързя да направя, прибирах прането. Остават ми банята и тоалетната, но ще е по-късно, сега първо да отдъхна с малко служебни задачки.

Навън духа ужасен вятър, набързо ме отказа от кратка разходка и кафе.

# 2 796
  • Пловдив
Аз турих да готвя спаначена супичка за татко. Обича, а майка не прави Simple Smile Нещо заслабнал, апетит нямал, та ме притесни ся 🤔 Едни макарони на фурна ще сложа още, има и ориз с пиле.
Аз нъл не виждам, та...опъвам конец от една гривна(подарък от нашите) да и отреже етикета. Взима той ножицата, ма говорейки с татко, клъцна въженцето дет се стяга гривната 🥴 Ся отидоха да питат може ли да смени въженцето или...уффф...

# 2 797
  • Euskal Herria

Лек ден, общество! Simple Smile

# 2 798
Хайде Добро и от мен.
Преди около час се излюпих, една пералня се извъртя вече. Grinning
Пия кафе и или ще опъвам постелката, или не. Simple Smile Нещо ме мързи повече от обикновено.
В същото време, довечера отново сме на гости, ще има винце, раклет... Хубаво е да ги употребявам тези неща с чиста съвест сЕпак. Stuck Out Tongue Winking Eye
На синчето един часовник от сумай ти време се нуждае от смяна на батерия, а е гаранционен, така че днес и оторизиран сервиз ще ходим да търсим.
Аз едва сега загледах Короната, но разнообразявам лукса и величието с един руски сериал, "На краю" се казва; не зная как биха го превели на български, но ако някой иска линк на руски, да пише. Интересен е, нощЯс до 1 откарах с него.

Само че при нас цялата работа е безкрайно недомислена и тегава. Ако беше ударно и организирано, щеше да е съвсем различно и най-вероятно вече щяхме да сме забравили за неудобствата.

Да, Бърди, така е, това имах и предвид.

Все забравям да кажа на Мьос, че й стискам палци въртележката около тях по- бързо да свърши, при това с добър край.

# 2 799
Тъй, тъй, тъъъй, привет!
Ся да ви почвам ли по ред, или да не се излагам като със сигурност ще пропусна някоя девойка? Много болни видях, аман бе, оправяйте се! Фил, за теб особено много жал ми стана, хайде да се приключва тази серия викам аз.
Нали ви казвах миналата седмица, че ММ се е разготвил. Нещо му прещрака и всееееекиии ден готви нещо различно. Никак не зле бих казала. Ама все пържено... Заръчала съм му да продължава все в същия дух, ама ако може нещо по - така здравословничко. Едни панирани пилешки хапки по тайвански вече втори път прави. Ммм, много вкусни.
Взех най - накрая машинката за рендосване. Въх, т'ва ми е една от най - добрите покупки. Веднага пробвах пататника на Бърди - вкусотия.
Иначе малко съм си поизгубила акъла напоследък. Онзи ден заредих машината за хляб, като пропуснах да сложа вода в сместа. Заредих и пералнята ама кой да натисне бутона за старт. Да се надявам, че все някога ще се срещнем отново. С акъла ми имам предвид.

# 2 800
Лав, добре дошла в клуба на заплесите Simple Smile
Копчетата определено не са ни силна страна.

# 2 801
Кротева ще яде бой! Не успя да ме събуди,ноо ставах за малко,че нали съм на червено и ставам по 2-3 пъти нощем. Окончателно се събудих в 12 и станах. Събудих и дребната. Как ще стане в понеделник за градина,не ми е ясно. 😆
Сирос,ида на палачинчоци! 😍 Гладна съм на вълк,но главата ми е камбана и не ми се пипа нищо да правя. 😅 Не съм пила много снощи,две чаши вино,но явно толкоз си мога. 😁
Гушкам котарачо Гарфилд и пия кафе.

# 2 802
Идвай! Тъкмо и обядът е готов.
Покажи котарач де. Не се стискай.

# 2 803
Направо ми се реве. Рано ли е да си сипя?
Купихме кран за към пералнята. Тръгна майстора да спира основния кран и ГРЕДА. Спирателния кран преди водомера и той за смяна. На неудобно място е зад моноблока. Той не посмя да го напъне по яко, че може да стане голямо чудо. Имам познат във ВИК ще го моля да дойде и да види какво и как ще стане, ама ще трябва да се спре водата на блока. Ще е през седмицата най-вероятно. Трябва първо да приключа месеца и да подготвя заплатите за да мога да пусна отпуск. Иииии изобщо карък над каръците, ако не познавате - ей ме на. Откачам просто, толкова ми е нервно, че не мога да се побера в кожата си.😢😢😢 Защо не може по лесния начин, ами все с ветровете се боря. 🙄😡

# 2 804
Уинд, все е ветровито. Не се ядосвай, ще се подредят нещата. Hug Не е рано, сипи си сега. Така или иначе, положението е квот такоа.

Общи условия

Активация на акаунт