Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай! Януарска спортна и успешна!

• 98 051
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 805
Права си, Сирос, но толкова ми писва понякога, че няма накъде повече. Знам, че все някак ще уредя нещата, че проблем, който се оправя с пари е просто разход, но просто ми идва в повече. И това ще мине, но сега се чувствам като седнала на дъното на Марианската падина, пък тя пустата е най-дълбоката на Земята.

# 2 806
Разбирам те, Уинд Hug Нали аз все съм у падината. Но не се ядосвай за това. Винце, книжка, полегни си. Ще оправиш проблема и добре го знаеш.

# 2 807
  • София
Студено ми е, нещо като цистит ме мъчи, кръст също. Вися пред кабинета на поредния физиотерапевт. Някаква сестра влезе при щерката с марли и шишелъци. Сега в акъла ми е каша и се чудя за нея ли са, не ли. ММ е вътре с нея, уж като по-разбиращ от травми и подобни.
Уинд, дишай, издишай. Голяма лъжица майната му на всичко. Помагало.

# 2 808
Уинд, бъръльо, зная, че едва ли ще ви помогне, но... ГУШ! Hug

# 2 809
Бъръл, стиснала съм палци, мило и чакам да се разпишеш с добри новини!
Уиндче, сякаш прочетох моя история... Гушкам те! Ма, може ли при нормалните хора да има засечки, веднъж, макс два, а при мен сто и два, бе братче, няма такава каръщина, няма...! Важното е, че съм инат и не си оставям магарето в калта, перлите също!
Сиросче, застреля ме с ластик с тия божественярски палачинки, та накарах мама да ми прави някакво измислено печиво, за да мога да функционирам Simple Smile
Прахосмукирах, прахоубирах, чистих сушилнята и... си сипАх. 'Ич не мий рано, тамън мий. Наздраве Уинди и на другите по- безсрамни другарки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 810
Може ли да ми препоръчате кисело мляко от турски магазин, което се доближава до нашето? В този, в който ходим, има 10 вида, ма досега 4-5 пробвах и ни едно не ми допада.

# 2 811
  • София
Нямам новини, нищо нямам. Или плика, или менискус, или друго. На друго място искат да правим ЯМР-то, та чак в сряда сутрин. Няма травма, поне не знаем кога и как. Не ѝ блокира кракът не е нестабилен. Не знам, не знам нищо вече.

# 2 812
Попи, много зависи и с какво бг мляко си свикнала.
Аз, например, от няколко години взимам от една конкретна мандра и всяко друго българско, докато сме си в Бг, не ми е Ок. За "в чужбина" съм се примирила, че такова (или поне подобно) няма да намеря.

# 2 813
Попи,едно на Destan,синьото обаче,ако го има при вас,е киселеещо.На Icim е подобно.За други не се сещам сега.

# 2 814
Тили, ясно, ама поне да се доближава. Иначе харесвам и мандренските с каймак, и супермаркетските на Елби и Маджаров по БДС. Не съм претенциозна, кисело мляко да е.

Ренко, благодаря, ще видя тези, които препоръчваш и ще търся нещо подобно.

# 2 815
Тили, кажи за мандрата, моля.

Бър, прегръдка и търпение, сестро. Flowers Four Leaf Clover

# 2 816
Форумът майка щял да раздава подаръци през февруари 🤔

Бър, липсата на новини е добра новина! Мисли положително, 🤗 🍀!

Мляко/кисело мляко проядох тук, но само козе. Кравето ми смърди на о@кана крава.

# 2 817
Наспорт!

Ей такова ми е!
На бас, че никоя от вас няма да познае, какво съм си сипала в чашата.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 818
Кло, благодаря за прекрасната мелодия! Не съм слушала Ричард Клайдерман поне от десет години. А някога бях пианистка 😓. Сякаш е било в друг живот, толкова далеч е днешното ми ежедневие от онова тогава.
За питието залагам на чай. Ирландски?

# 2 819
Тили, кажи за мандрата, моля.

Ей го нА, на Ракево милк. Имат фирмени магазинчета из София. Основно от там купуваме всякакви млечни от няколко години насам. А покрай това мляко конкретно проядох и каймака, който се получава отгоре на киселото мляко.

Общи условия

Активация на акаунт