? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 186
  • 14 838
  •   3
Отговори
# 10 725
На всяка пета трансакция, мисля беше, иска Пин за уверение, че си собственика на картата. Независимо от сумата.

# 10 726
  • Другата България
ТролЪТ пак ви гъбарка, а вие пак се връзвате......Joy

# 10 727
  • София
Разбира се,че от банката ще ти кажат кой е твоя ПИН код. Няма нужда от нов код. Само че защо иска ПИН от безконтактна карта?!
На определен брой плащания иска ПИН. Ила ако картата не е използвана дълго време за реални безкасови плащания, а само за интернет такива.

# 10 728
  • София
Как да почистя хастара на дамската чанта?  От естествена кожа е и се притеснява, ако мина с гъба с веро или сапун да не останат петна на чантата.

# 10 729
  • София
ТролЪТ пак ви гъбарка, а вие пак се връзвате......Joy
Май не е трол. Което е по-лошо, де Joy

# 10 730
  • Sofia
Как да почистя хастара на дамската чанта?  От естествена кожа е и се притеснява, ако мина с гъба с веро или сапун да не останат петна на чантата.
Издърпай го извън кожената част и само него изпери.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 13:15 от Doli

# 10 731
Моля препоръчайте ми крем за лице,който не кара кожата ми да стои мазна цял ден.
Микса

# 10 732
  • Буркина Фасо
На всяка пета трансакция, мисля беше, иска Пин за уверение, че си собственика на картата. Независимо от сумата.
май навсякъде е различно. при мен са 10. трябва да мушна картата в техен банкомат и да направя някакво действие/справка изискващо ПИН. след това картата ми е "свободна".

# 10 733
От вчера не успявам да вляза в страницата за лизинга на Булбанк. Линкът директно ме прехвърля към началната страница на банката и до там  - не намирам откъде да се логна. Някой друг с такъв проблем?

# 10 734
  • Пловдив
Имам 40 дни валидност още на ЛК. Дали ще мога да отида с нея до Турция следващата седмица? Не зная какви са изискванията като оставащ срок на валидност.

# 10 735
Коя банка е с по- нисък лихвен процент на потреб.кредити  / 25000лв/ ?

# 10 736
Разбира се,че от банката ще ти кажат кой е твоя ПИН код. Няма нужда от нов код. Само че защо иска ПИН от безконтактна карта?!

При първо ползване на ПОС терминал винаги иска ПИН.
Иначе зависи от картата.
Плащам с Револют и при плащане не ми иска ПИН, но периодично ми иска нулиране на безконтактните плащания от приложението.

# 10 737
  • Буркина Фасо
Коя банка е с по- нисък лихвен процент на потреб.кредити  / 25000лв/ ?
https://www.moitepari.bg/potrebitelski_krediti/potrebitelski_krediti.aspx

# 10 738
  • София
Здравейте! Бих искала да попитам, дали някой знае защо не мога да направя депозит нито на банкомат на ОББ, нито на КБС с карта на Райфайзен?

# 10 739
  • BG-DE
За депозит мисля, че банкоматът трябва да е на същата банка като картата.

Общи условия

Активация на акаунт