? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 777
  • 14 838
  •   3
Отговори
# 14 595
Дали при изпичане на орехови платки/за гараш/ ще ми се разтече сместа?
Имам ринг, който е без дъно и съответно само ринга ще ползвам с хартия за печене и ще поставя в друга тава. Дано обясних правилно.
На мен ми се струва, че ще се разтече под ринга. Къде му е дъното, няма ли шанс да го сложиш?

# 14 596
Имам ринг, който е без дъно и съответно само ринга ще ползвам с хартия за печене и ще поставя в друга тава. Дано обясних правилно.
На мен ми се струва, че ще се разтече под ринга. Къде му е дъното, няма ли шанс да го сложиш?
Няма да се разтече. По сладкарските цехове така се правят, без ринг. Мажат в кръг по хартията и пекат.

# 14 597

Няма дъно, така съм го купила- ринг, който се свива и разширява, спрямо диаметъра с който искаш да работиш.
Ако е полезно на някого- не се разтече.

# 14 598
  • BG-DE
Няма да се разтече, редовно ползвам сладкарски ринг за печене и досега нищо не ми е протекло

# 14 599
Зависи върху какво слага ринга. По сладкарските цехове имат различно оборудване. Моите тави например са криви всичките, с ринг ще се разтече нещо в тях. Хубаво, че в случая не се е разтекло Simple Smile

# 14 600
  • пустинята Гоби
Разтичането не зависи ли и от консистенцията на сместа? Едно е да печеш блат, друго кекс примерно.

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 12:59 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 14 601
В ринг се пекат блатове. Кекс се пече във форма... Иначе не е кекс, нещо друго ще е.
И аз пека редовно само с ринг без дъно. Нищо не се разтича.

# 14 602
  • In The Middle Of Nowhere
Искам да попитам за месинджър нещо.
Искам да изтрия телефон, който съм дала в един чат, но не става. Като натисна ми дава различни опции, но не и remove като при неща, които съм писала. Има ли начин да го премахна да не се вижда повече в чата този телефон?

# 14 603
  • ту тук, ту там
Като задържиш с пръста върху поста, нямаш ли опция unsend? И после да избереш дали за всички, или само за теб.

# 14 604
Няма unsend, ето това ми излиза като си задържа пръста само върху телефона
Скрит текст:

# 14 605
  • Буркина Фасо

Няма дъно, така съм го купила- ринг, който се свива и разширява, спрямо диаметъра с който искаш да работиш.
Ако е полезно на някого- не се разтече.
кажи после изяло ли се е за да свърши сценария Smiley

# 14 606
  • София
На компютър не знам как е, но от телефон трябва да натиснеш пред номера. В момента ти излизат опции за номера, а не за поста. Току-що пробвах, работи си, сам трябва да нацелиш мястото точно пред номера.

# 14 607
Аааа да стана👍Понеже аз натискам на номера, който e като линк и ми излиза прозореца, който показах по-горе, но малко преди номера да, излиза опцията за изтриване както си е по принцип 🙂

# 14 608
  • София
Няма да се разтече,правила съм го с ринг без дъно.

# 14 609
Фейсбук, стандартния апп, вече не ми позволява директно споделяне на никакви картинки. До вчера не беше така. Някой друг има ли такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт